-
κοριτσακια η προσωπικη μου πειρα απο τα reductil... που τα ξεκινησα 2 φορες και τα σταματησα μηπως εκανα λαθος για τα συμπτοματα που ειχα
τρελος πονοκεφαλος και ζαλαδα
αυπνια
εκνευρισμος
ταχυπαλμια
πολυ κακη διαθεση ανευ λογου μελαγχολια (γι'αυτο τα θεωρω ψυχοτροπικα)
και καμοια φοβερη διαφορα στην ορεξη μου
Εγω προσωπικα το θεωρω φυσικο να μην κοβεται η ορεξη μου αν εγω δεν εχω αγαπησει το σωμα μου και τελος παντον δεν εχω την ψυχολογια του ανθρωπου που θελει να εχει ενα υγιες σωμα.. ή την αυτοπεποιθηση....
-
ΜΠΡΑΒΟ BARB ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩΜΑΣΤΕ.ΕΓΩ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ (ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑΓΑ) ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΠΕΝΝΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΥΓΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΞΗΡΟΣΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΩ,ΑΥΞΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ PORKI ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΕ Η ΑΝΕΥ REDUCTIL
-
καλημερα σε ολους
porki, μαλλον δεν επρεπε να τα ξαναξεκινησεις αλλά τουλαχιστον πειστηκες οτι δεν σου ταιριαζουν. δεν ειναι ολα τα χαπια για ολους. αυτο ειναι γνωστο. και ουτε ειναι πανακεια. δηλ αν δεν υπηρχαν τα Reductil δεν θα αδυνατιζαμε? πες οτι δεν υπηρχαν ποτε και ξεκινα μια δυναμικη προσπαθεια με ισοροπημενη διατροφη
Αθηνα, τωρα που ξερεις οτι ολα πανε καλα με το χαπι, σε συμβουλευω να κανεις ενα γερο ντου με μια καλη διαιτα και θα χασεις πολυ γρηγορα αρκετα κιλα. τον πρωτο καιρο τα χαπια ειναι θαυματουργα. μετα λιγο συνηθιζουμε και δεν χανουμε τοσο ευκολα και τοσο γρηγορα. αντε να ριξουμε κανενα δεκακιλο στον μηνα. μη σου πω και λιγα ειναι....
Μαρικακι, η ξηροστομια δεν ειναι τιποτε. ισα-ισα πινεις και πολυ νερο. εγω με το ζορι το πινω. τουλαχιστον 2 λιτρα την ημερα...
-
BARB ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΩ ΤΙΠΟΤΑ (1 ΧΟΧΛΙΟ ΜΟΝΟ ΦΑΝΤΑΣΟΥ) ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟΛΑ.Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ?ΑΜΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ?ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
-
αθηνα, αμα τα συνηθισεις απλα δεν χανεις γρηγορα. οι λιγουρες και οι λαιμαργιες κοβονται σιγουρα. η παρενεργεια που εχω εγω ειναι οτι ξυπναω μεσα στην νυχτα και δεν μπορω να ξανακοιμηθω. αλλα ουτε και νυσταζω το πρωι. απλα περιοριζονται οι ωρες του υπνου μου. νομιζω οτι δεν ειναι και πολυ κακο αυτο. πολλες φορες σηκωνομαι μεσα στην νυχτα και κανω δουλειες ή μαγειρευω....
ξενια, τι διατροφη κανεις εσυ?
-
Καλημέρα κοριτσια μου!!! 5η μερα διατροφης και ολα πανε καλα.
Χοχλιούς ομως ακουω και μου μυριζει πατριδα.... Αθηνουλα μου απο που εισαι? εισαι Κρητικοπουλα?
Ενα καλο και ομορφο ΣΚ σε ολες και καλες βουτιες!!!!
-
ΜΑΡΙΚΑΚΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ? ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΕΧΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΟΛΗ.ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ....ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ(3,5 ΕΤΩΝ) ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ......
ΒΑΡΒ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΑΙ ΤΡΩΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
-
Καλημέρα κορίτσια.Καλή εβδομάδα,καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.
Τελικά απόφάσισα να μην πάρω τα Reductil.Ξεκίνησα διατροφή,lipton linea και κρέμα αδυνατίσματος-συσφιξης της Νivea.Σε μια εβδομάδα
έχασα 2 κιλά και πήρα πολύ τα πάνω μου.Συνεχίζω κανονικά και ελπίζω το καλύτερο για όλες μας.Που θα πάει θα τα καταφέρουμε.Θα βγούμε με μπικίνι και θα καεί ο ήλιος όταν μας δει!!!
Φιλία σε όλες και ψυχραιμία.
Οτι θέλουμε μπορούμε να το πιστέψουμε και να το καταφέρουμε.
-
εδω ειμαι..συνεχιζω....
μακρυ το ταξιδι για την ιθακη...
καλη επιτυχια κοριτσια και αγορια!
barb σε περιμενω στην καλαματα να πιουμε κανενα ουζακι!ελπιζω να πινεις!
-
Καλημέρα κάνω τέστ αν μπήκε το ticker μου!!!!
-
Τι κάνω λάθος ρε γ*%$*το και δεν το έχω καταφέρει????
-
Τα κατάφερα!Το έβαλα το ticker μου.!!!!
Κορίτσια και αγόρια τι κάνετε?Δεν βλέπω κίνηση στο forum μας.Πώς πάτε με τα παραπανίσια κιλά που τόσο απλόχερα μας χαρίστηκαν?
Εγώ το παλεύω.Τελικά είναι τέλειο το συναίσθημα να μην είσαι σκαστός από φαγητό.
Χαίρομαι πολύ που με δεχτήκατε κοντά σας και μπορώ να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις και συναισθήματα που μόνο εμείς οι "προικισμένοι"
μπορούμε να καταλάβουμε.
Φιλιά σε όλους και πάνω από όλα να αγαπάμε τον ευατό μας και να του χαρίσουμε ότι καλύτερο μπορούμε
-
Καλημερα στην παρεα. ειχαμε καποια προβληματακια στο γραφειο με τα τηλεφωνα και δεν μπορουσα να μπω μεχρι τωρα. ελπιζω να σας βρισκω ολες καλα.
ξενια, θα το πιουμε το ουζακι. θα σου στειλω τωρα που μπορω u2u. βλεπω κατεβηκες στα διψηφια νουμερα η ηταν απο καιρο και δεν το προσεξα? αντε, κανε μια δυναμικη προσπαθεια να σε δει ο φωτης σου το καλοκαιρι να παθει...
Αθηνα συνεχιζεις ελπιζω δυναμικα. ζυγιστηκες καθολου?
σπαρτιατισσα, το ειδαμε το τικερακι σου-3 φορες. πες μας πως τα πας με τις απωλειες σου. αργα και σταθερα?
-
Συγνώμη για το Ticker αλλά δεν το είδα ότι έβγαινε τελικά!!!
Barb τα πάω καλά με τα κιλά.Μπορεί να μην είναι πολλά αλλά είμα αποφασισμένη και ξέρω ότι θα τα καταφέρω!!!
Πάνω από όλα πρέπει να καταλάβω ότι η περίοδος που έτρωγα ότι έβρισκά μπροστά μου ήταν μια περίοδος που
μου έφερνε αγχος.κατάθλιψη,κλάμα και απογοήτευση.
Απλά δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε τέτοια κατάσταση.
Φιλιά
-
ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η BARB ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΠΑΩ ΝΟΜΙΖΩ.-2600 Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΤΑ ΟΜΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ ΜΙΑΣ ΔΙΑΙΤΑΣ, ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.ΕΣΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?