πάτα στο δικό μου absolute αν και είναι το ίδιο νομίζω, εμένα πάντως μου το δέχεται
Printable View
πάτα στο δικό μου absolute αν και είναι το ίδιο νομίζω, εμένα πάντως μου το δέχεται
ναι το ιδιο ειναι...δεν ξερω γιατι δεν το παιρνει,δοκιμασα να αλλαξω και τη γλωσσα,τι τελεια,τι κομμα,τπτ!
επιτελους μπηκαν τα δεκαδικα!!!να σαι καλα πηνελοπη!!
τπτ
ετσι μου κανει στην περιοδο, μαλλον υγρα θαναι.Quote:
Originally posted by semie
εγω ζυγιστηκα το πρωι κ με εβγαλε +300 κ τωρα που ζυγιζομαι ξανα με βγαζει -500!πως γινεται αυτο?κ ανεβηκα πολλες φορες κ το πρωι κ τωρα,δεν κανει λαθος δλδ.
Χανεις λαδια :D
Μια χαρα πας σεμακι!
το θεμα ειναι οτι δεν περιμενω περιοδο ακομα!παντως οτι κ να ναι καλο ειναι!αντε να δουμε αυριο τι θα δειξει!Quote:
Originally posted by badgirl11
ετσι μου κανει στην περιοδο, μαλλον υγρα θαναι.Quote:
Originally posted by semie
εγω ζυγιστηκα το πρωι κ με εβγαλε +300 κ τωρα που ζυγιζομαι ξανα με βγαζει -500!πως γινεται αυτο?κ ανεβηκα πολλες φορες κ το πρωι κ τωρα,δεν κανει λαθος δλδ.
Χανεις λαδια :D
Μια χαρα πας σεμακι!
Πολύ καλημέρα σας :D
Το χθεσινό περπάτημα για ώρες έκανε τη δουλίτσα του (και το ένοιωθα η άτιμη, όλο ενέργεια ήμουν).
-500γρ σήμερα
από 112,7 σε 112,2 - Να φύγεις 112, να πας αλλού! :D
παιδια μου δινετε θαρρος πραγματικα κ σκεφτομαι γιαιτ οχι κ εγω.
πινω καφε, ζυγιζομαι κ μετα αρχιζω διαιτα.
Σημερα θα κανω μια αποτοξινωσουλα δικιας μου εμπνευσης, θα ριξω πολυ τις θερμιδες ή κατι αλλο.
Αυτο ψαχνω τωρα...
82.7 σημερα μετα απο...γεμιστα
λοιπον τελειωσε το πηρα αποφαση, αρχιζω διαιτα μεχρι να δω 79.
κ μετα θα κανω συντηρηση στα 80 :D
Σημερα ακριβως στα ιδια...
+300...snif φταίνε τα πολλά φρούτα...
Λοιπον!Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κολλησει τοσο πολυ.5-6 μερες συνεχομενες με τη διαιτα να την εχω ακολουθησει κατα γραμμα.Και οταν ξεκολλησε οριστε η κατρακυλα.Σημερα -500!Εφαγα νωρις βραδυνο βεβαια (στις 6 η ωρα) λογω δουλειας.Ειμαι πολυ ικανοποιημενη!
Καλημέρα κορίτσια! μπράβο constance, λες να ξεκολήσει κι η δικιά μου ΄?
σήμερα πάλι στα ίδια..
καλημερα!!! μπραβο κοριτσια για τις απωλειες, μπραβο και σε μας τις κολλημενες :) (οσο κολλαει ΑΥΤΗ τοσο κολλαω κι εγω, αμα γουσταρω θα ανεβω πανω της και θα τη λιωσω, παντως, δε με πτοει το πεισμα της) για τη ζυγαρια μιλαω παντα χεχεχε δεν το βαζουμε κατω !!! ποτε!!!