εγω παλι μονο με το αγορι μου ντρεπομαι παρολο που παντα μου λεει τα καλυτερα..μηπως να ανησυχησω?
Printable View
εγω παλι μονο με το αγορι μου ντρεπομαι παρολο που παντα μου λεει τα καλυτερα..μηπως να ανησυχησω?
Το αγορι μου καταλαβαινω πως δεν εχει προβλημα και τον πιστευω.Βεβαια μου εχει πει οτι αμα εχανα κιλα δε θα τον χαλαγε, αλλα το λεει παντα με τροπο που δε με πειραζει.Quote:
Originally posted by semie
Μηπως νομιζεις οτι δε το εννοει και το λεει ετσι; Πιστευω πως δεν εχεις λογο να μην τον πιστευεις, συνηθως οι αντρες αμα θελουνε να αλλαξει το σωμα μας το λενε.Και το εχω δει πολλες φορες.
δε ξερω γιατι εμενα μου λεει συνεχεια οτι ειμαι μια χαρα κ μαλιστα τωρα που του πα οτι κανω διατροφη για να παψει να με ταιζει συνεχεια μου πεταει κοιτα μη γινεις καμια κοκαλιαρα.η με πιανει κ λεει καλα πως αδυνατισες ετσι κ κατι τετοια.κ δε ξερω αν το πιστευει.παντως ανεκαθεν δεν ντρεπομουν με φιλους παρα μονο με αγορια.ισως να φταει η ανασφαλεια μου.
Ανασφαλειες που εχουμε ολοι λιγο πολυ ειναι.Quote:
Originally posted by semie
δε ξερω γιατι εμενα μου λεει συνεχεια οτι ειμαι μια χαρα κ μαλιστα τωρα που του πα οτι κανω διατροφη για να παψει να με ταιζει συνεχεια μου πεταει κοιτα μη γινεις καμια κοκαλιαρα.η με πιανει κ λεει καλα πως αδυνατισες ετσι κ κατι τετοια.κ δε ξερω αν το πιστευει.παντως ανεκαθεν δεν ντρεπομουν με φιλους παρα μονο με αγορια.ισως να φταει η ανασφαλεια μου.
Παντως ξερω αντρες που δε τους αρεσουν οι πολυ αδυνατες, ειναι και θεμα γουστου καμια φορα.
δε ξερω,η αληθεια ειναι οτι οταν γνωριστηκαμε ημουν 55 κιλα!τωρα τι να πω!
ΣΑΒΒΑΤΟ 01/05/2010
1φ. Ψωμί του τοστ με λαβάς λάιτ
1 ντοματοσαλάτα + 1φλιτ. μαυρομάτικα + 2 φτερούγες χωρίς πέτσα
1 σαλάτα mamas στα goody?s (αλλά έβγαλα τη φέτα όσο μπορούσα και από τα 5 παξιμάδια έφαγα τα 3)+1 perrier
καλο ξημερωμα σε ολους και καλο μηνα!
να που εφτασα κ εγω να μπαινω τετοια ωρα στο νετ, αφου ολη μερα ετρεχα..... εκανα γενικη σημερα το σπιτι, μια που τον αντρουλη μου τον εχω στειλει στη μαμα του μερικες μερες (με τον ιο που εχει δε με παιρνει να αρρωστησω κ εγω οποτε, μακρυα μερικες μερουλες..), βρεθηκα και με κατι φιλεναδες μου, που ηρθαν Αθηνα για μερικες μερες... ολα καλα!
η διατροφη μου παει παρα πολυ καλα νομιζω αν και με το απογευματινο εχω ενα θεματακι γιατι δε το προλαβαινω καποιες μερες.... θα δουμε τη Δευτερα τι θα μου πει....! Παντως η ζυγαρια της διαιτολογου με εβγαζε 2 κιλα πανω απο τις δικες μου... για να δουμε!!!
Σημερινο ζυγισμα στα 82,3 παρακαλω!!!! ειναι δυνατο να εχασα 4 κιλα σε 2 βδομαδες? δε με χαλαει παντως καθολου!!!!!
τανιατανιατανιααααα δε μπορεις το μεσημεριανο με το βραδυνο αλλαγη, το βραδυ θελει ελαφρυ γευμα.. αν θες στειλε μου u2u να σου πω λεπτομεριες!!!!
το πρωι σκοπευω να παω παλι για κολυμπι, τελικα δε το περιμενα αλλα μου αρεσει πολυ!!!! βαριεμαι να παω, αλλα μολις μπω στο νερο, ηρεμω.... 2 φορες τωρα που πηγα εκατσα 40 λεπτα και 1 ωρα και ηθελα να κατσω κ αλλο αλλα δεν ειχα χρονο!
ειμαι πολυ χαρουμενη παντως με την πορεια της διαιτας και της ασκησης!!!!
εβαλα σημερα και ενα παλιο τζιν και θελο 5 ποντους για να κουμπωσει!!!!!!!!!!! σουπερ!!!!!!!!!!!!!
περιφερεια πλεον στους 112 ποντους!!!!
καλη μας συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)
Quote:
Originally posted by taniataniatania
Quote:
Originally posted by mtsek85
καλημερα κοριτσακια μου (και αγορια!)
ελπιζω να ειστε ολοι καλα! εγω ειχα τρεχαματα γιαυτο και χαθηκα αυτες τις μερες... ειχα τον αντρα μου στο νοσοκομειο με μονοπυρηνωση (βγηκε και ειναι καλα τωρα), αρχισα κολυμβητηριο.... ολα καλα πανε με τη διατροφη, την ακολουθω κατα γραμμα, εκτος απο καποιες μερες που δεν εφαγα απογευματινο....
στα κιλα σουπερ!!!!
σημερα πρωι ημουν στα 83,2!!!!!!!!!!!!!!!!!! σουπερ!!!!
Δευτερα εχω διαιτολογο... για να δουμε τι θα πει!
Μπράβο σου mtsek! διαβαζα την διατροφη που σου εδωσε η διαιτολογος σου κ ηθελα να σε ρωτησω αν επιτρεπεται η αλλαγη σειρας στα γευματα (δηλ. το βραδινο σου να ειναι το κυριως γευμα κ το μεσημερι ανο πιο ελαφρυ)
u2u εστάλη mtsek! ( ο θεος κ η ψυχη μου αν το έκανα σωστα αλλά τέσπα)
Καλημερα κοριτσια μου.Σταθερη η ζυγαρια εχει μουλαρωσει αλλα δε θα της περασει.Χθες πεινασα αρκετα ισως γιατι εφαγα πολυ υδατανθρακα.Σημερα θα φαμε λιγο κρεατακι μπας και γινει τιποτα.
Πρωινο Γαλα με ενα κουταλακι μελι και 1 μικρο σοκολατακι
Μεσημεριανο Γιουβαρλακια μεριδα
Απογευμα Μηλο
Βραδυνο Οτι και το μεσημερι αλλα μιση μεριδα
Θα φαω παλι τελευταιο γευμα 8 το βραδυ, το καθιερωνω πλεον να μη τρωω τιποτα μετα τις 8.:)
Καλημερα κοριτσακια, καλο μηνα σε ολες!
Χθες Πρωτομαγια μπορω να πω οτι γουρουνιασα αρκετα
γιατι ημουν εξω ολη μερα αλλα σημερα
πρεπει να προσεξω γιατι αυριο εχω διαιτολογο
και ζυγισμα!
Και επισης ο,τι φαω μεχρι τις 8, μετα θα παρω μια μεγααααααλη
σακοραφα και θα το ραψω το στοματακι!
να ρωτήσω κάτι σχετικά αυτό με το τελευταίο γευμα μεχρι τις 8 το βράδυ.
Δε ξέρω τι ώρα κοιμάστε αλλά δεν πεινατε άπειρα μετά? εγώ κοιμάμαι το νωρίτερο στη 1, και εχτές που εφαγα βραδυνο στις 9, όταν πήγε 1:30[ήμουν έξω] +κόντευα να πεθάνω από την πείνα, άρχισα δηλαδη να νιώθω την ζέστη από την αδυναμία πριν λιποθυμίσεις!
cat μου ειναι μερες που πειναω παρα πολυ πραγματικα.Να σκεφτεις κοιμαμαι 2-3 τη νυχτα συνηθως.Ειναι λοιπον μερες που πραγματικα ειναι μαρτυριο αλλα εχω να ενδοσω σε τετοια κατασταση ενα μηνα τωρα.Νομιζω δηλαδη πλεον πως το ελεγχω.Ομως εχω δει οτι οσο πιο νωρις τρως βραδυνο ακομα κι αν εχεις κανει παρασπονδια στο πρωινο η το μεσημεριανο εχει αποτελεσμα.Γιαυτο και προσπαθω να το τηρω.Ουτως η αλλως οτι ωρα και να φαει κανεις βραδυνο πρεπει να ειναι ελαφρυ.Quote:
Originally posted by cat82
να ρωτήσω κάτι σχετικά αυτό με το τελευταίο γευμα μεχρι τις 8 το βράδυ.
Δε ξέρω τι ώρα κοιμάστε αλλά δεν πεινατε άπειρα μετά? εγώ κοιμάμαι το νωρίτερο στη 1, και εχτές που εφαγα βραδυνο στις 9, όταν πήγε 1:30[ήμουν έξω] +κόντευα να πεθάνω από την πείνα, άρχισα δηλαδη να νιώθω την ζέστη από την αδυναμία πριν λιποθυμίσεις!
Μπα εγω το εχω συνηθισει πλεον
παρ ολο που κοιμαμαι κι εγω αργα κατα τις 12 με 12.30.
Ισα ισα αμα τυχει και φαω αργα, μετα με πιανει λυσσα και
θελω να φαω ολο το συμπαν, εχω το μυαλο μου συνεχεια
στο φαγητο.
Παλιοτερα ετρωγα και νωριτερα κατα τις 7
τωρα τελευταια το εχω κανει 8.
Και εγώ το βραδυνό το έχω γύρω στις 7 και πραγματικά πολεμάω καθημερινά να μην ενδώσω.. μία λύση που βρήκα είναι να κοιμάμαι νωρίς (γύρω στις 11:30) οπότε και ξυπνάω γύρω στις 8 χωρίς ξυπνητήρι πλέον..
Λογικά όταν κοιμάσαι δεν πεινάς :D
Βασικα το καλο με τον υπνο ειναι οτι οταν ξυπνας το πρωι η χθεσινη πεινα εχει παει περιπατο.:P