-
Εγω εφαγα ενα μελομακαρονο και ειχα φαει κι ολας και με εστειλε απο εκει που ηρθα!!
Μονο η βασιλοπιτα που εφαγα δεν με πειραξε! Βασικα ειναι τα μονα γλυκα που εχω φαει απο την επεμβαση (εκτος αυτων χωρις ζαχαρη που και παλι δεν ειναι πολλα) και μιλαααμε το μελομακαρονο για εμενα ισουτε με τον χαρο!
Παναγια μου τι ηταν αυτοοοο??
-
και εγω εφαγα μελομακαρονο τιποτα ομως!
τελικα θα δοκιμασω νηστικια να δω αν με πιασει
-
Ρε αστο καλυτερα γιατι αν σε πιασει ειναι μαρτυριο, βασανο!!!!!!
Απλα τρωγε γλυκα με γλυκαντικα για διαβητικους..
-
οκ ακυρο!
δοκιμασα μελομακαρονο τωρα και το καταλαβα δε με εστειλε οπως εσενα απλα ενιωσα χαλια!
απλα σκεφτομουν μηπως κατι δε πηγε καλα με μενα οπως παντα.....
-
Χαχαχαχαχ!! Δεν πααας καλα!! XD
-
-
:p
Λοιπον σημερα δεν εφαγα γιατι το ξεχασα και τρωω τωρα φασολακια και λιιιγη φετα γιατι τελευταια δεν μου καθεται καλα, ηπια και εναν φραπε πριν λιγο.. Αυτα..
Μετα θα δω να φαω και τιποτα αλλο, καμια μπανανα.. Θα δουμε..
-
2 φραπεδες σκετοι
2 μικραααα μπουτια κοτοπουλο (γυρω στα 80γρ κρεας εβγαλαν!) και 2 κομματακια πατατα φουρνου
2 φετες ψωμι η μια με βουτυρο
αυτα.. τωρα θα ξαναπαω για καφεεεε!!
-
το λοιπόν...σήμερα είδα τον χειρουργο. του είπα για τις ταχυπαλμίες όταν τρώω και ειδικά όταν τρώω ψωμί που είναι μεγαλύτερες. Μου έδωσε parapembtiko να κάνω "γαστροσκοσπισι" και να μια βιοψία στο έντερο να δουν αν έχω κάποιο πρόβλημα με την γλουτένη αν κατάλαβα καλά...εις αναμονήν λοιπόν...
-
Νομίζω δε πως με βάζει να κάνω γαστροσκόπηση για να δει αν έχω διαφύγει...είμαι χαρούμενη γιατί τουλάχιστον θα ξέρω τι γίνετε και θα προσπαθήσουμε να βρούμε για ποιο λόγο μου συμβαίνουν αυτά που μου συμβαίνουν
σήμερα το πρωί έφαγα μια φέτα κασέρι και μια μια φέτα ζαμπόν
το μεσημέρι μια σαλάτα με μια κουταλια μαρούλι, ένα ντοματάκι, δυο μικρά σπαράγγια βρασμένα μια κουταλια τις σούπας τόνο σε νερό, μια κουταλια τις σούπας μύδια βρασμένα, 1/4 από πατάτα βραστή ένα κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και λίγο λεμόνι. έμεινε και λίγο που δεν μπόρεσα να το φάω ;)
το βραδυ οι άλλοι θα φάνε πατάτες τηγανητές αφού είναι "πατατοπαρασκεβh" εγώ θα φάω 2 πατάτες τηγανητές και μοσχαράκι και δυο πιρουνιές μαρούλι ελπίζω να μπορέσω να τα φάω :D
τα ενδιάμεσα δεν τα γράφω γιατί πάντα είναι τα ίδια..πχ καφές, φρούτο, "οπτιμελ" gala μισό ποτήρι, snack τύπου "φρικανδελα" η αγγουράκι η καρότα η "ντοματινια" η cup soup η τυράκι κάτι tetoio τέλος πάντων :D
-
ευπειθώς αναφέρω!!!! σχεδόν 20 μήνες μετά οι ποσότητες δεν έχουν αυξηθεί δραματικά αλλά τουλάχιστον πλέον τρώω χωρίς να νιώσω απελπιστικά σκαζμένη από το πολύ φαγητό!
σήμερα
πρωί καφέ :smilegrin:
ενδιάμεσα μία σοκοφρέτα (είχα νεύρα λέμε! )
μεσημέριλίγα μακαρόνια κ 50γρ τόνο κ μισή φέτα ψωμί,τα μακαρόνια είναι από τα φαγητά που μπορώ να φάω πολύ λίγα
απόγευμα 10 φυστίκια,2παξιμαδάκια Κυθήρων,30γρ ρεγκάτο
βράδυ θα φάω σε ένα πιατάκια συκωτάκια κοτόπουλο με ρύζι κ λίγο κουκουνάρι/αμύγδαλα όπως η γέμιση της γαλοπούλας,πιο πολύ ριζότο θα θυμίζει
α και για να μην ξεχαστώ...πείνα ακόμα να νιώσω!!!
-
Νίνα τώρα διάβασα τι έγραψες,όσοι έχουμε κάνει παράκαμψη ΔΕν παθαίνουμε διαφυγή!το πιο πιθανό είναι να απόκτησες κάποια δυσανεξία σε κάποιες τροφές,εγώ ας πούμε προ επέμβασης δεν είχα κανένα πρόβλημα με το γάλα αλλά μετά ήταν αδύνατο να πιω χωρίς να φουσκώσω υπερβολικά ακόμα κ με 2 δάχτυλα γάλα,με τον καιρό διαπίστωσα πως όσο πιο συχνά έπινα γάλα τόσο πιο ανεκτό γινόταν από τον οργανισμό μου χωρίς να έχω πια φουσκώματα,τώρα έχω πολλούς μήνες να πιω και δεν ξέρω αν θα πρέπει να με εκπαιδεύσω πάλι από την αρχή για να το ανέχομαι
-
Αγγελουδάκι μου μια χαρά σε βρίσκω :D :D :D
Να σου πω? τι ακριβώς επέμβαση έκανες και μπορείς και "τρος" σοκοφρέτα??? zilevooooooooo!!!!!!!!!!!νόμιζα πως έκανες το μεγάλο bypass που λέμε όπως εγώ...εγώ γλυκό..δεν..στον άλλο κόσμο με στέλνει ...
εγώ 5 μήνες μετά δεν έχω ακριβώς νιώσει πεινα αλλα κάπως ένα κενό στο στομάχι μου δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς!!!!!!
μακαρόνια εδώ μου είπαν να τρώω 1 κουταλια τις σούπας lol ...πως να μετρήσω τα μακαρόνια με κουταλια με λες??? e? e? e? άντε το κοφτό μπορείς...το σπαγγέτι που λένε εδώ όμως poooss???? πάντως εγώ όταν έχω μακαρόνια (τις σπάνιες φορες αφού ο antoine δεν τρώει μακαρόνια) βάζο δυο πιρουνιές όπως στην διατροφή μου που έκανα για τον διαβήτη :D
Το πρωινό σου βρε ήταν λίγο..λίγο :D:D:D τρώγε και λίγο "κασερακι" η gooda η κάτι τέλος πάντων :D
Αχ ποσο θέλω και εγώ να φτάσω κάτω από το στόχο μου..ποσο μα ποσο το θέλω!!!!!!! τώρα έχω αρχίσει να κολλάω νομίζω...θα περιμένω να μου έρθει η περίοδος μου και να τελειώσει για να2 δω...πάντως πάνω κάτω χάνω 5 κιλά το μηνα πλέον (έχανα 7 τους πρώτους 2.5 μήνες)
καμια φωτογραφία να σε καμαρώσουμε kaleeee!!!!!! εγώ δεν τολμώ ακόμα να βάλω δικη μου εδώ :( δεν έχω και toooosi μεγάλη διαφορα ακόμα !!!!!
-
κανονικά....σοκοφρέτα ΔΕΝ κάνει να φάω κ ΦΥΣΙΚΑ με πειράζει η ζάχαρη,σήμερα μπορώ να πω πως με πείραξε λιγότερο από άλλες φορές και ας μην είχα φάει κάτι άλλο ,το μικρό μπαι πας έχω κάνει!μες στην εβδομάδα 2 φορές που έφαγα από το εκμέκ που είχα φτιάξει για την γιορτή μου αμέσως μόλις το έφαγα με έπιασε τρομερός πόνος στο στομάχι κ μέσα σε 10 λεπτά το έκανα εμετό!και τις δύο φορές αυτό!φώτο έχει στο φβ,σκέφτομαι να βγάλω μερικές να δείξω και τα κόκκαλά μου :D πέρα από πλάκα προχτές βλέπω στον καθρέφτη κάτι να πετάει πίσω στην πλάτη και σκέφτομαι "τι στα κομμάτια αυτή η τιράντα του σουτιέν τόσο πολύ πετάει?" όπου όμως διαπιστώνω πως δεν είναι η τιράντα αλλά τα κόκκαλα μου!!!και στον ώμο τα κόκκαλα φαίνονται καθαρότατα,κ στον θώρακα και φυσικά στα πλευρά μου!απλά πρέπει να βρω το θάρρος να τσιτσιδωθώ για να τις βγάλω και κρυώνω μπρρρρρρρρρρρρρρ,πλέον είμαι σταθερά στα 49.5-50.5 και ελπίζω να πάρω κανένα κιλό πίσω γιατί την Τρίτη έχω ραντεβού να ρωτήσω για τις πλαστικές κ είπε η γιατρός στον άνδρα μου πως αφενός πρέπει να έχω σταθεροποιηθεί αφετέρου μετά δεν θα πρέπει να πάρω/χάσω κιλά εκτός κ αν μιλάμε για 2-3 αλλά το δέρμα που θα βγάλω από τα μπούτια ας πούμε...δεν θα ζυγίζει 1-1.5 κιλό????
ΦΥΣΙΚΑ και έχεις διαφορά απλά δεν την έχεις συνηδειτοποιήσει ακόμα!ο καθρέφτης θα σου κάνει κόλπα για πολύ καιρό!
-
Τελικα εγω ειμαι η εξαιρεση!τρωω πολλα γλυκα κ δεν με πιανει τιποτα!Την αλλη μερα πιο ευκολα τουαλετα.Την δευτερη μερα των Χριστουγεννων τραφηκα μονο με γλυκα!Τωρα πια τρωω τα παντα κ δεν με πειραζει τιποτε!Ουτε το ψωμι ουτε τιποτα σε ποσοτητα δυστυχως!Μονο κρεας δεν μπορω σε ποσοτητα..Οποτε καταβαλω μεγαλη προσπαθεια για να χασω....Με πειραζει μονο αν δεν κανω 5 γευματα κ τσιμπολογαω ακαταπαυστα.
Ιωαννα μου εχεις αδυνατισει παρα πολυ!Ρωτα το γιατρο η τη Νανσυ τι πρεπει να κανεις.Ισως να αυξησεις τα γευματα .