Eυχαριστω Σοφια!! Μη με δουλευετε ε? :P :)
Αντε οταν κανω εκθεση θας σας καλεσω! χιχιχιχι
Printable View
Eυχαριστω Σοφια!! Μη με δουλευετε ε? :P :)
Αντε οταν κανω εκθεση θας σας καλεσω! χιχιχιχι
Θα έχεις πλήρη κάλυψη ; )
Πολύ ωραίος πίνακας!!:)
Σκέφτομαι ότι η Ελλάδα είναι μια μικρή λίμνη που βουτάω το κεφάλι μου όταν θέλω να ζήσω. Σκέφτομαι τον Κορυδαλλό και πόσο με χώραγε και πόσο λίγος φάνηκα. Αλλά έπρεπε να ζήσω πριν, όχι; Σκέφτομαι τις απανωτές ευκαιρίες, την αυτοκαταστροφή μου. Που οφείλεται;
Σκέφτομαι ότι i must keep goind on....
Σκέφτομαι ότι οι σχέσεις που συνάπτω αφορούν δύο τύπους ανθρώπων....
Από τη μια συναναστρέφομαι με ανθρώπους που γοητεύονται από το ρόλο του "ψυχαναλυτή" και από την άλλη, με ανθρώπους που πάνω στην απελπισία τους εξομολογούνται, "ξεχνώντας" να αφουγκραστούν και τις δικές μου ανάγκες... Ελπίζω, μετά από αυτή τη διαπίστωση, να οδηγηθώ σε μια σχετική ισορροπία... :)
Εγω σκεφτομαι οτι εχω μια κουτα τσιγαρα και πολυ καφε...οποτε ειμαι καλυμμενος για την βραδυα....να δω με τι θα ασχοληθω:P
Σκέφτομαι ότι μετράω, μία, δύο τρεις, δεκατρείς κτλ και πόσο δεν έχει σημασία. Σκέφτομαι μια φορά να σταθώ στο καθρέφτη και να πω αυτός είσαι. Αλλά δεν μπορώ να ξεπεράσω τον.... κορυδαλλό και πως όλοι μου έλεγαν πρόσεχε μη κλειστείς μέσα. Θα υπάρξει κάτι άλλο; Ποιός είμαι πραγματικά; Αυτό ήμουνα. Σα τα φτερά που τα φυσάς με την ανάσα σου. Άσε τα να κάτσουν κάτω γαμώ το. Άσε τα πράγματα να γίνουν απλά. Αφού τα είχες όλα... γιατί....;
Σκεφτομαι οτι η συνηθεια ειναι τοξικη..
Σκέφτομαι ότι γιατί και να μη τελειώσεις τη ζωή σου; Μερικές φωτογραφίες μένουν, να τις δώσεις κάπου. Θα είναι πολύ ήρεμα. Απλά να μπορώ να θυμάμαι.
Σκέφτομαι το ταξίδι. Οκ. Ας με κρατήσιε αυτο ζωντανό μέχρι τι; Αφού δεν γυρίζει.
Δεν την έχω ενοχλήσει. Αλλά δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου.
Ήμουνα ανώριμος και δειλός προς το τέλος.
Μία ευκαιρία είχα. Το πιστεύω πραγματικά.