Originally Posted by
ioannis2
Καταλαβαίνω φίλε μου την ένταση, το ζόρι που παιρνάς, είσαι αυθόρμητος αλλά και πολύ ευαίσθητος.
Είναι ίσως και θέμα να ξέρεις να χειριστείς τη σχεση σ αυτό το σταδιο που είναι τώρα, κάτι για το οποίο φαίνεται πως εχεις την εμπειρία. Θέλεις πολύ να της μιλήσεις τώρα, σήμερα, να βγεις μαζί της αλλά δε ξέρεις τον τρόπο πως να την πλησιάσεις με το σωστό τρόπο ώστε να μην κάνεις γκάφα και σου κοστίσει. Δεν μπορεις να σκεφτεις τιποτα άλλο εκτός απ αυτήν αλλά νοιώθεις αμηχανία και φόβο για την επόμενη κίνηση σου μήπως είναι λάθος ή μενεις στην αδρανεια περιμενοντας εναγόνια καποια δική της κίνηση. Καπως έτσι το βλέπω. Είναι θέμα από τη μια να ηρεμήσεις και να μην εμφανιστεις και ως παρακαλάκιας στο τέλος και από την άλλη να κινηθείς γρήγορα αλλά σωστά τώρα που είναι «ζεστή» η κατάσταση.
Από εμφάνισης πίστεψε με ότι αυτό που μετράει είναι μια καλή εμφάνιση, όχι κούκλος και ωραίος. Έχω δει κούκλους και ωραίους που δεν τα καταφέρνουν στις σχέσεις και είναι πάντα μόνοι. Επομένως αμα έχεις μια καλή εξωτερική εμφανιση, καλό ντύσιμο και μια καλή δουλίτσα απ εκει και πέρα και πάνω απ όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης, να δείχνεις στο πρόσωπο δυναμισμό και να μη φοβάσαι να πλησιάσεις, αλλά ουτε να παρακαλάς. Είναι και θέμα εμπειρίας, αλλά πιστεψε άμα έχεις τα άλλα που σου γραψα η εμπειρια έρχεται στην πορεια.
Δυστυχώς φαίνεται πως εσένα και μενα δε μας προίκισε η μοιρα με ιδιαίτερα χαρίσματα στις σχέσεις γι αυτό και δυσκολευόμαστε. Δεν είσαι μόνος. Εγώ εδώ και τεσσερα χρονια που το ΄πείρα στα ζεστά δεν έχω βρει τίποτα το αξιόλογο και είμαι στην ίδια κατάσταση αγωνίας με σενα για τους δικους μου λόγους. Δεν ξέρω τι να κάνω. Γι αυτο και ζητω συμβουλές. Έτυχε να μου την πέσουν κοπέλες αλλά λόγω απείρίας και φόβου δεν ήξερα τι να κάνω και έχασα μοναδικές ευκαιρίες. Μου λείπει εμπειρία, δεν ξέρω τι να κάνω , τα βηματα, γι αυτό ρωτώ εδώ να μάθω.