ενδιαφέρον μου ακούγεται! Πες μου τεχνικές αντιμετώπισης για από δω και στο μέλλον.
Πάντως, εγώ ύστερα από κάτι ανάλογο ένιωσα το απόλυτο ΚΕΝΟ!
Printable View
τι τεχνικες αντιμετωπισης, οταν χανεις μια ευκαιρια, αυτο ειναι και τελος, λολ.
Κατά τη γνώμη μου, αν κατάλαβα καλά και το θέμα σου είναι αισθηματικό, είναι λογικό να μην ξέρεις πως να φερθείς όταν οι γυναίκες έχουν γίνει τόσο αψυχολόγητες και μοιράζουν χυλόπιτες για την πλάκα. Δε φταις εσύ.
θενξ. πιο πολυ το μιγιαγγιχτη ταιριαζε στη περιπτωση αυτης που λεω. δε μπορω να μην ειμαι ο εαυτος μου ομως.
Τι κάθεσαι και σκας λοιπόν; Άσ' την αυτή να βγάλει αράχνη στο (μπιπ) της.
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχαχα χαχαχαχαχαχαα
νυχτεριδες και αραχνες
http://www.youtube.com/watch?v=lKFBZn41qsI
Ναι, απλά ας βάλει τη λογική του και να σκεφτεί ότι δεν αξίζει να βασανίζεται και να κατηγορεί τον εαυτό του ότι δεν ξέρει να φερθεί, εφόσον η λεγάμενη ήταν μυγιάγγιχτη και τη στιγμή που γενικότερα οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν και δεν πιάνονται από πουθενά.
Αισθάνομαι ουδέτερα, έχει πολύ καιρό που αισθάνομαι έτσι.
Κι αν δεν ήταν αυτό, θα έβρισκε πάτημα σε κάτι άλλο. Έλα μωρέ, αφορμή γυρεύουν.
οχι με τη συγκεκριμενη κοπελα το πηγαινα λαου λαου γιατι ηξερα οτι ηταν ευαισθητη. μαλλον αυτο ειναι το προβλημα μου κι εμενα και δε ταιριαζω ευκολα. παω αναλογα με τις ωρες, τη μια στιγμη μπορει να με πιασει η ευαισθησια μου, την ακριβως επομενη να επιστρεψω παλι στο καφριλικι μου. ετσι δεν αντεχομαι απο καμια, οι μεν δυναμικες ξενερωνουν, οι δε ευαισθητες τρομαζουν, λολ.