Ζωητσααααα
γειααααα
βλεπω κατεβαινουμε ε?
εισαι να βρεθουμε την τεταρτη?
εεεε
Printable View
Ζωητσααααα
γειααααα
βλεπω κατεβαινουμε ε?
εεεε
αμα δεν ξερεις να γραφεις δεν φταιω εγω. διαβασε παρακατω τι λες πως τρως και τα λεμε.Quote:
Originally posted by lbp
Σου είπα ένα εκατομμύριο φορές αλλά δεν λες να το καταλάβεις πως με αυτή τη δίαιτα 2-3 μπάρες το βράδυ και δύο τοστ το πρωί χάνω γιατί έτσι μαζεύονται μέχρι 1400 θερμίδες το πολύ. Δεν τρώω βραδυνό, συνεπώς μπορώ να φάω νομίζω 2-3 μπάρες. Δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου εγώ ,αλλά εσύ που είσαι κακιά. Πάρτο απόφαση. Κι εσύ και όσοι άλλοι σε στηρίζουν εδώ μέσα αυτό το πρόβλημα έχουν. Όταν όμως άλλες κοπέλες λένε πως μπαίνουν στο site για υποστήριξη, εσείς τους λέτε ναι εδώ μέσα θα ακούσουμε ότι θες, μόνο σε μένα ξέρετε να επιτίθεστε. Ε, αυτό δεν σας το επιτρέπω. Το μόνο που μπορεί να κάνω είναι να γράφω τις θερμίδες που τρώω στο τι έφαγα σήμερα για να ξεστραβωθείτε. Αυτά από μένα.
δεν υποφερεσε πια. πραγματικα τα ιδια και τα ιδια καθε φορα.
τη μια λες τι τρως και μετα τα αναιρεις και μας βριζεις γιατι δεν σε καταλαβαινουμε.
τελος. εγω παρατουμαι. εχεις προβλημα και δεν θελεις βοηθεια λυπαμε.
να μαθεις να ακους και οσα δεν σου αρεσουν. δεν εχει νοημα να ζητας βοηθεια αλλα να τους βριζεις οσους σου λενε οτι κατι δεν κανεις σωστα και πρεπει να το διορθωσεις!Quote:
Originally posted by lbp
Δεν μίλησα για 1000 θερμίδες, αλλά θα κάνω μόνη μου όσες και αν είναι, δεν ξέρω, πάντως χάνω. Το πρωί τρώω ένα τοστ και ένα γάλα ή ένα δεύτερο τοστ ίσως και μόνο με τυρί, το μεσημέρι κανονικά φαγητό χωρίς πολλά ψωμιά,τυρί και λάδι, το απόγευμα ένα γάλα πάλι ή μία δύο μπάρες δημητριακών και το βράδυ ένα τοστ ή ένα παξιμάδι, ή μισή μερίδα φαγητό ή 2-3 μπάρες. Το πρωί αντί για τοστ μπορώ και τυρόπιτα, εξάλλου τις ίδιες θερμίδες έχουν πάνω κάτω.
ναι αμε γιατι οχι!!!!!! δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα με τα τρενα ε? ερχονται κανονικα λαρισα?Quote:
Originally posted by τζενη
Ζωητσααααα
γειααααα
βλεπω κατεβαινουμε ε?
εεεε
Μπορεί να θέλεις να με διώξεις εσύ από εδώ, αλλά θα το καταφέρεις μόνο αν καταλάβω ότι είναι όλοι σαν κι εσένα. Τις άλλες κοπέλες όμως τις υποστηρίζουνε, δεν τις αποκαρδιώνουνε.
ναι υπαρχει υποστηριξη οταν βλεπεις πως ακολουθουν μια σωστη διατροφη και προσπαθουν. τι σοι συμπαρασταση να δωθει κοπελα σου σε εσενα? οταν δεν επιδεχεσαι καμια συμβουλη? και οταν λες πως κανεις διαιτα αλλα μαζευεις τοσες θερμιδες ημερισιως?
κανε οτι σου κατεβαινει στο μυαλο λοιπον απο θεμα διαιτα. αλλα σταματα να μας πρηζεις πως δεν χανεις ενω κανεις διαιτα. γιατι μονο διαιτα δεν κανεις. παρτο χαμαπρι αυτο.
εισαι η μονη που διαμαρτυρεται πως δεν την υποστηριζουν τα μελη του φορουμ. πιστευεις πως ειναι τυχαιο?
Ναι, είναι η αλήθεια πως μόνο σε μένα επιτίθεστε έτσι. Και όσοι δεν σε ξέρουν νομίζουν ότι εγώ είμαι η σπαστικιά και τα βγάζω από το μυαλό μου. Όμως αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά τα ποστ θα δει τι λέει η καθεμία. Το τι δίαιτα κάνω θα το δούμε στο τι έφαγα σήμερα δεν θα λέω τα ίδια και τα ίδια επειδή εσύ δεν καταλαβαίνεις! Και ούτε θα κάθομαι να απολογούμαι για το τι έφαγα, επειδή εσάς σας αρέσει να κρίνετε τον κόσμο!
κοπελα μου δεν εχει νοημα να εισαι μια μερα σωστη στην διαιτα και την αλλη να τρως οτι θες. το θεμα ειναι να ακολουθεςι συστηματικα μια διατροφη. και να γραψεις τι εφαγεσ σημερα δεν νομιζω πως μας λεει κατι. μπορεις για ενα μηνα να εισαι σωστη? εστω για μια βδομαδα??
αμφιβαλλω. γιατι αν καταφερεις για μια βδομαδα εστω να εισαι τυπικη με την διατροφη σου θα δεις αλλαγη και τοτε θα καταλαβεις ολα αυτα που σου λεμε και εσυ θυμωνεις.
διατροφη καταγραμμα ομως, οχι να λες αντι για γαλα θα φαω κριτσινι, αντι για 1 τοστ θα φαω 2 τοστ.. κλπ κλπ
Κατά γράμμα την κάνω τη διατροφή μου και δεν νομίζω ότι ειπώθηκε κάπου το αντίθετο από μεριάς μου. Το τι τρώω θα το γράψω για να δείξω σε σένα και την παρέα σου πόσο τρώω σε θερμίδες. Το αν το τηρώ αυτή τη δίαιτα σου λέω ότι κάνω, την έκανα πριν τη δίαιτα της διαιτολόγου για να χάσω και την κάνω και τώρα.
Αχ Παναγία μου ΕΛΕΟΣ
Λοιπον κοπελες μου!!!! :)
Εχασα 1 κιλο αυτη τη βδομαδα αν και συνηθως εφευγαν 2 κιλα, αλλα ολα οκ!!!
Χθες συμπληρωσα 4 μηνες διαιτα και εχω χασει συνολικα 42 κιλα!Στενεψα και 4 παντελονια(τα ειχα αγορασει οταν ειχα χασει τα πρωτα 15 κιλα) και ειναι μουρλια!!!!Μεχρι και μπλουζα εφαρμοστη φορεσα...τελεια σας λεω!!!!
Σημερα στα 96 συνεχιζω ακαθεκτη για τον δευτερο στοχο τα 85 κιλα...
(και φυσικα 4 μηνες χωρις αλκοολ!!! ολε!!!)
Καλη δυναμη στις προσπαθειες μας
Φιλακια :-*
θεα θεα θεα θεα !!!Quote:
Originally posted by sofia68
Χθες συμπληρωσα 4 μηνες διαιτα και εχω χασει συνολικα 42 κιλα!Στενεψα και 4 παντελονια(τα ειχα αγορασει οταν ειχα χασει τα πρωτα 15 κιλα) και ειναι μουρλια!!!!Μεχρι και μπλουζα εφαρμοστη φορεσα...τελεια σας λεω!!!!
σοφακι εισαι θεα!!!!!!!! μπραβο κοπελαρα!! συνεχισε ετσι!!!!!
Μπράβο Σοφάκι, συγχαρητήρια είσαι αστέρι!
Quote:
Originally posted by sofia68
Όταν διαβάζω κάτι τέτοια μια λέξη σκέφτομαι: ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ!!!
ʼντε και λίγο ζήλεια για να είμαι απόλυτα ειλικρινής...Καλή συνέχεια..
Τέλος πάντων..κάποια βλακεία έκανα και βγήκε έτσι το μήνυμα...αλλά ο θαυμασμός ισχύει...
sofia εσυ εσυ μας οδηγεις!!! τι διαιτα κανεις αληθεια? ο,τι κι αν κανεις μπραβο σου! κ κυριως που δεν πινεις πια...
Ευχαριστω κουκλες μου!! :)
Σημαντικο πραγμα η ψυχολογια....Σημαντικο να αγαπησεις και τον εαυτο σου....
και γω τον αγαπησα!!! και εκεινη την Σοφια την αυτοκαταστροφικη οσο δε παει,τη Σοφια που ηθελε να με σκοτωσει αργα και βασανιστηκα, την ξαποστειλα μια και καλη και δεν προκειται ξανα να την αφησω να υπαρξει ποτε!!!Αρκετα χρονια μου στερησε...ΤΕΛΟΣ!!
Δε γυριζω πισω!!!
ΣΟΦΙΑ ΠΕΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
θελω να πω την γνωμη μου πανω στην προηγουμενη αντιπαραθεση που διαβαζα εχοντας διαβασει κ αλλα post.κατ αρχας να πω οτι συμφωνω με οσους λενε πως η διαιτα της lbp εχει αρκετους υδατανθρακες για μια διαιτα και οτι μαλλον οφειλεται αυτο στο κολλημα στην ζυγαρια μαζι με τα τσιμπολογηματα.αλλα δεν μ αρεσει κατι σε αυτες τις συζητησεις.ο τροπος που μιλατε και οι 2 πλευρες.ναι η lbp εχει αδικο κατα την γνωμη μου σχετικα με την διαιτα της αλλα μπορουμε να αλλαξουμε τον τροπο σκεψης του αλλου και με διαφορετικο τροπο.πειτε οτι η κοπελα εχει ''προβλημα'' στο να καταλαβει τι ειναι μια σωστη διαιτα ή οτι στεναχωριεται αδικα αφου στην ουσια δεν κανει διαιτα ενω νομιζει οτι κανει ή δνε ξερω κ εγω τι δεν καταλαβαινει.αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να νευριαζουμε μαζι της και να της λεμε ελεος μαζι σου κτλ.....η βοηθεια θελει υπομονη και επιμονη.
Erfolg με αυτή τη δίαιτα έχανα τη στιγμή που δεν έχανα με την δίαιτα της διαιτολόγου. Που τους είδες τους πολλούς υδατάνθρακες και τα τσιμπολογήματα;
erfol δυστυχως ειναι η δευτερη φορα που προσπαθουμε διαφορα ατομα εδω μεσα αν την βοηθησουμε την μαρια. αλλα δεν δεχεται βοηθεια παρα λεει τα δικα της. οπως βλεπεις ουτε αυτο που λες εσυ το καταλαβαινει. εγω παντως δεν ξαναναφερομαι στο συγκεκριμενο ατομο γιατι δεν εχει νοημα.
Ναι προσπαθείτε. Να μου λείπει τέτοια προσπάθεια..
lbp αυτη τη στιγμη δεν εχω δει πληρη εικονα της διατροφης σου,της ηλικιας σου και της δραστηριοτητας σου για να βγαλω τα τελικα συμπερασματα.αυτο για τους υδατανθρακες το ειπα απο τα 2 τοστ του πρωινου ή την τυροπιτα ή τα δημητριακα το βραδυ. αν θελεις την γνωμη μας πανω στην διατροφη σου πρεπει να εχουμε πληρη εικονα των παραπανω που ειπα,
Την διατροφή μου την είδες. Την έχω γράψει και στο τι έφαγα σήμερα, αν και την χάλασα τη δίαιτα γιατί στενοχωριέμαι επειδή δεν χάνω. Παλιά όμως έχανα με αυτή την δίαιτα, γι'αυτό και την συνέχισα. Απλώς δεν παίρνω όπως με την δίαιτα της διαιτολόγου, γιατί έχει τρελαθεί ο οργανισμός μου. Η ηλικία μου είναι κοντεύω τα 26. Όσο για τη δραστηριότητα, δεν κάνω τίποτα σπίτι κάθομαι.
λοιπον μια διαιτα δεν την διαμορφωνουμε συμφωνα μονο με τις θερμιδες της.κοιταμε να εχει και την σωστη ποσοτητα πρωτεινων,υδατανθρακων κτλ.εσυ αυτη τη στιγμη υπολογιζεις την διαιτα σου μονο σε θερμιδες.πρεπει ομως να λαβεις υποψιν σου και το τι φαγητα περιεχει αυτη η διαιτα.ενα τοστ το πρωι και ενα το απογευμα δεν θα ελεγα οτι ειναι το τραγικο για μια μη στερητικη διαιτα που θες να χανεις αργα αλλα πιο βολικο στο να χανεις βαρος ειναι να τρως ενα το πρωι και το απογευματινο να το αντικαταστησεις με 2 φρουτα.αυτο ομως που πρεπει σιγουρα να αλλαξεις απο την διατροφη σου αν θες να χανεις ειναι οι μπαρες των δημητριακων.ή θα τρως 1 με 2 το πρωι αντι για το τοστ ή καθολου.γενικα πρεπει οσο περναει η μερα να κοβουμε τους κακους υδατανθρακες και τα λιπη.δλδ μπορεις να φας 2 φρουτα και να χορτασεις αντι για τις 2 μπαρες σε προγευμα και απογευματινο.τα δημητριακα γενικα σου προσφερουν ενεργεια και υδατανθρακες τα οποια πρεπει να τα καψεις μεσα στην ημερα για να μην παχυνεις γι αυτο και πρεπει να τα τρωμε το πρωι.
Ok όλα αυτά, αλλά έτσι είναι διαμορφωμένη η δίαιτα της διαιτολόγου μου και δεν είδα να χάνω. Ενώ με αυτήν έχασα. Εξάλλου ξέρω κι άλλη κοπέλα από το site που έχασε 16 κιλά μόνο μετρώντας τις θερμίδες. Τα φρούτα δεν μ'αρέσουν, σαλάτες τις τρώω αλλά προτιμώ να τρώω φαί. Το ίδιο συμβαίνει και με το ψωμί, γι'αυτό δεν ακολουθώ τη δίαιτα της διαιτολόγου.
ναι αλλα ειχε στο διατολογιο της σιγουρα και φρουτα και λαχανικα....
Μα αυτό είπα. Ότι έτσι είναι διαμορφωμένη η δίαιτα της διαιτολόγου μου. Αλλά διάβασε πιο κάτω, το άλλαξα λέω ότι δεν μ αρέσουν τόσο τα φρούτα ούτε τα λαχανικά.
ναι αλλα πρεπει να τρως φρουτα και λαχανικα.... δυστυχως..
Ναι κατάλαβα. Αλλά εγώ δεν ρισκάρω να ξανακάνω τη δίαιτα να τρώω φρούτα και λαχανικά και να μην χάνω. Με συμφέρει καλύτερα να κάνω την δικιά μου, μήπως και χάσω. Και θα τρώω ότι μ'αρέσει και έχω περισσότερες πιθανότητες να χάσω. Γιατί την έκανα μισή βδομάδα και έχασα 1,5 κιλό με την άλλη μόνο πήρα. Τελοσπάντων, θα πάω αύριο στη γιατρό μου να με ψάξει γιατί δεν χάνω. Της το χα πει και παλιά ότι δεν χάνω και μου λέει θα σου δώσω μια δίαιτα και θα δεις με αυτή άμα δεν χάνεις, τότε θα ρθεις σε μένα. Τώρα που μου ξανάδωσε δίαιτα και δεν έχασα, είναι καιρός να πάω εκεί να δω τι συμβαίνει.
75.600
58,3 (φτου μου!)
Καλημέρα και απο εμένα...λοιπόν, όπως διάβαζα, νόμιζα ότι άκουγα εμένα καθώς πράγματι και εγώ έχω αντίστοιχο πρόβλημα...βέβαια οι ηλικίες μας δεν έχουν καμία σχέση άρα και οι καύσεις μας...και πάνω που έλεγα ότι είχα βρει μια αδερφή ψυχή, κάποια από τις κοπέλες έγραψε κάτι που με ταρακούνησε, λέγοντας ότι σίγουρα δεν ακολουθείται πιστά η διατροδή για αρκετό καιρό...και με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι, πράγματι, επειδή δε χάνω με το ρυθμό που θέλω, πολύ γρήγορα αρχίζω τις ατασθαλίες...εμένα αυτόπου συμβαίνει τη δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα της διατροφής καθώς στην πρώτη πάντα χάνω...μήπως να το ξανασκεφτείς και έτσι; ίσως να βοηθηθείς...προφανώς κάποιοι πρέπει να είναι περισσότεροι υπομονετικοί και επίμονοι από ότι άλλοι για να αρχίσει η κάθοδος στη ζυγαριά...μπορεί να είμαστε από αυτούς...καλή τύχη και καλή συνέχειαQuote:
Originally posted by lbp
Ναι κατάλαβα. Αλλά εγώ δεν ρισκάρω να ξανακάνω τη δίαιτα να τρώω φρούτα και λαχανικά και να μην χάνω. Με συμφέρει καλύτερα να κάνω την δικιά μου, μήπως και χάσω. Και θα τρώω ότι μ'αρέσει και έχω περισσότερες πιθανότητες να χάσω. Γιατί την έκανα μισή βδομάδα και έχασα 1,5 κιλό με την άλλη μόνο πήρα. Τελοσπάντων, θα πάω αύριο στη γιατρό μου να με ψάξει γιατί δεν χάνω. Της το χα πει και παλιά ότι δεν χάνω και μου λέει θα σου δώσω μια δίαιτα και θα δεις με αυτή άμα δεν χάνεις, τότε θα ρθεις σε μένα. Τώρα που μου ξανάδωσε δίαιτα και δεν έχασα, είναι καιρός να πάω εκεί να δω τι συμβαίνει.
Μπράβο παιδιά.
Δεν κατάλαβα ακριβώς..Δεν χάνεις επειδή κάνεις ατασθαλίες τις δεύτερες βδομάδες ή επειδή δεν χάνεις λόγω του ρυθμού σου; Εγώ δεν κάνω ατασθαλίες μες στη δίαιτα, απλώς την κόβω.
Παρόλα αυτά, σήμερα είμαι ένα κιλό μείον δικαιώθηκα για όσες μέρες έκανα δίαιτα κι ας την χάλασα κάποιες μέρες, κοίταξα να μην φάω πολύ. Οπότε συνεχίζω με την δικιά μου δίαιτα και όχι με της διαιτολόγου. Είμαι 86,6.
Ως προς αυτό που με ρωτάς δε χάνω, πιστεύω, και για τους δυο λόγους που προανέφερες...καλή συνέχεια στις απώλειες!!!
Ευχαριστώ! :D Eπίσης!
φτου σου κοπελαρα μου, κ συντομα διπλη! οχι σε κιλα!Quote:
Originally posted by irenevaladia
58,3 (φτου μου!)
αχ μακάρι ... άντε να δούμε τι θα δείξει και η εξέταση αύριο...Quote:
Originally posted by BaD
φτου σου κοπελαρα μου, κ συντομα διπλη! οχι σε κιλα!Quote:
Originally posted by irenevaladia
58,3 (φτου μου!)
58
-300gr. keep going...