καλημερα προς απαντες.
λοιπον, λιντα μου για να δεις οτι δεν εισαι μονη
εχω ξυπνησει απο τις 4:43, εβαλα πλυντηριο, τα στεγνωσα και οσα δεν χρειαζονται σιδερο τα τακτοποιησα κιολας, μαζεψα τα φθινοπωρινα μπουφαν, εβαλα και δευτερο πλυντηριο, τα απλωσα, μαγειρεψα σπανακορυζο, μαγειρεψα μακαρονια για τον μικρο εκανα 5 τοστ, ετοιμασα την τσαντα του μικρου με πρωινο, φαγητο, φρουτο, χυμο κλπ, ετοιμασα τα ρουχα των παιδιων, τα γαλατα, το πακετο μου (μονο φρουτα και γιαουρτι), εκανα 20 λεπτα διαδρομο, ετοιμασα τα παιδια, ετοιμαστηκα εγω, τα αφησα στοπ σχολειο και 8 και 25 μπηκα στο γραφειο. μολις εκανα το καφε μου, ηπια τη γουλια μου και ειπα "ωραια και τωρα ξεκουραζομαι" γιατι η δουλεια του γραφειου μπροστα στο πρωινο τρεξιμο ειναι ξεκουραση...
στα ευχαριστα τωρα...το Σαββατο βλεπω το καφεδακι να το πινω, θα παρω τη δοση μου και θα σταματησει το στερητικο..... θα σας τηλεφωνησω για ωρα. ειναι να τακτοποιησω καπως τα παιδια (η πεθερα μου θελει να τα μεταλαβει την κυριακη... εμ βεβαια, ο γιοκας της γιορταζει....., τραπεζι της ετοιμαζουν, αυτη θα γινει η καλη πεθερα που παει τα παιδια στην εκκλησια κι εγω η κακια νυφη που δεν τα παω εκκλησια και δεν παω κι εγω.....ολα βολευουν μια χαρα.... μαλιστα μετα θα καλεσει και το μισο χωριο στο σπιτι οπου θα κερασει το γλυκο που θα της εχω στειλει εγω-το πιο πιθανο ειναι να εχει να κερασει και δευτερο γλυκο απο την αλλη νυφη- και θα λεει σε ολους τι καλες νυφες που εχει..... )
αχ, εκτονωθηκα....τι καλα που μου βγηκε αυτο τωρα.....
κοριτσια να πιουμε καφε κατα τις 12 σπιτι μου και μετα να τσιμπησουμε κατι? μετα ενα sightseeing πριν νυχτωσει και με το νυχτωμα πατε στο θεατρακι σας? βασια μεσα? να πω την αληθεια, θα ηθελα να αποφυγουμε παιδοτοπους λογω της γριππης. να προφυλαξουμε τα καμαρια μας. κυρια καπακη δεν μας φερνεις και τη μικρουλα σου? ριχνουμε μια μακαροναδα με ζαμπον, τυρια, κρεμα γαλακτος (ολα λαιτ φυσικα.....) στον φουρνο οσο πινουμε τον καφε και αυτοταιζομαστε. οσο για τον συζυγο, καθε σαββατο μεσημερι συνηθως τρωει εξω και τι τετοια ψαχνει για να μη του γκρινιαζω...το απογευμα τον στελνω με τα παιδια πακετο, ευκαιρια να δει και τον αγωνα στο καφενειο του χωριου (παθος του) χωρις να γκρινιασω παλι.....τελεια δηλαδη αν σας βολευει
παω για τα επειγοντα, να πιω και τα χαπια μου (το ρεντουκτιλ μου που το θυμαμαι που και που αν και μαλλον σταματησε να με πιανει, το τ4 για το νεο μου φασουλι τον οζο στο θυροειδη, και -αν εχω, ουτε που θυμαμαι- ιπποφαες το νεο μου ευρημα αντι της σπιρουλινας) και τα λεμε (ελπιζω)