Συμφωνω με την φιλη κλικ,να ξεκινησει καλα!
Σκεφτομαι οτι εχω ενα πολυ γλυκο αγορι:starhit::love:
Printable View
ναι αλλα και το αγορι σου εχει μια πολυ γλυκια και ομορφη κοπελα :starhit::starhit:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Συμφωνώ με την προλαλήσασα.Quote:
ναι αλλα και το αγορι σου εχει μια πολυ γλυκια και ομορφη κοπελα
Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ότι πεθαίνω απο βαρεμάρα. Είμαι στη δουλειά και βαριέμαι να κουνήσω και το δάχτυλο μου.Θέλω να περάσει αυτή η βδομάδα εδώ και τώρα.
A μα τι γλυκα κοριτσια που ειστε!!! :kiss:
Tα εχει παιξει το facebook και μου βγαζει αυτο το μηνυμα:
Ο λογαριασμός δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν
Ο λογαριασμός σας δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν, εξαιτίας κάποιου προβλήματος του ιστοτόπου, το οποίο αναμένεται να λυθεί σύντομα. Δοκιμάστε ξανά σε λίγα λεπτά.
Το κανει και σε κανεναν αλλον;
το δικο μου ειναι ανοιχτο κανονικα τωρα
σκεφτομαι τον φιλο μου.
τις τελευταιες μερες δε μου πολυαπαντάει.. μια η δουλεια , μια δεν ειδε το μνμ γιατι δυλευε.
χθες παλι δε μου απαντησε δε ξερω γιατι...
τι να πω, εχω υπομονη αλλα αν ηθελε θα μου απαντουσε..!
δε ξερω τον νιωθω καπως.. σα να μη θελει να στεκνει και πολυ.
και εγω του στελνω 1-2 φορες τη βδομ. δλδ τι να μη στελνω τπτ? ποσο πια !
γενικα τελευταια ολα χαλια πανε, προσπαθω σε ολους τους τομεις για 80% ας πουμε περιπου και παίρνω ενα ξερο 10-20%.
1-2 φορες τη βδομαδα μιλατε???Quote:
Originally posted by Ciciliana
σκεφτομαι τον φιλο μου.
τις τελευταιες μερες δε μου πολυαπαντάει.. μια η δουλεια , μια δεν ειδε το μνμ γιατι δυλευε.
χθες παλι δε μου απαντησε δε ξερω γιατι...
τι να πω, εχω υπομονη αλλα αν ηθελε θα μου απαντουσε..!
δε ξερω τον νιωθω καπως.. σα να μη θελει να στεκνει και πολυ.
και εγω του στελνω 1-2 φορες τη βδομ. δλδ τι να μη στελνω τπτ? ποσο πια !
γενικα τελευταια ολα χαλια πανε, προσπαθω σε ολους τους τομεις για 80% ας πουμε περιπου και παίρνω ενα ξερο 10-20%.
ναι γιατί μενει σε άλλη πόλη και μιλάμε με μηνύματα περίπου 2 φορες τη βδομ. και βρισκόμαστε σαβ/κα , όχι παντα΄, όποτε μπορεί να έρθει.Quote:
Originally posted by tonaki
1-2 φορες τη βδομαδα μιλατε???
παλιά ίσως και 1 ίσως και λιγότερο γιατί δεν είμασταν "καλά"...
αλλά τωρα που είμαστε μια χαρά ωρες ωρες δεν τον καταλαβαίνω!
δεν ειναι λιγο ακομα και για σχεση απο αποσταση οι 2 φορες τη βδομαδα??? δεν ξερω βρε κοριτσακι... χαλαρωσε και σκεψου λογικα τι μπορει να παιζει...Quote:
Originally posted by Ciciliana
ναι γιατί μενει σε άλλη πόλη και μιλάμε με μηνύματα περίπου 2 φορες τη βδομ. και βρισκόμαστε σαβ/κα , όχι παντα΄, όποτε μπορεί να έρθει.Quote:
Originally posted by tonaki
1-2 φορες τη βδομαδα μιλατε???
παλιά ίσως και 1 ίσως και λιγότερο γιατί δεν είμασταν "καλά"...
αλλά τωρα που είμαστε μια χαρά ωρες ωρες δεν τον καταλαβαίνω!
εντάξει λίγο είναι αλλά μπορεί να τον πιάσει καμια φορά και να μιλάμε 4 συνεχόμενες μέρες, οπότε λέω εντάξει μη τα θέλω κ όλα δικά μου..γιατί καποιες φορες μου το ανταποδίδει.
thanks παντως tonaki..
νομίζω οτι αυτό που παίζει είναι το μυαλό μου απο τις απειρες σκέψεις με πολύ φαντασία και ζήλια.. γιατί είχε τύχει κι άλλη φορά το ίδιο πράγμα και δεν είχε γίνει κάτι απλά ήταν κουρασμένος κ δεν απάντησε.
Αλλά εμενα με τρελαίνουν οι σκέψεις και παει το μυαλό μου σε ότι χειρότερο μπορώ να φανταστω..
εγω λεω να μην αγχωνεσαι και να σταματησεις να σκεφτεσαι αρνητικα πραγματα... Ασε τα πραγματα να κυλησουν και αν ειναι κατι ανησυχητικο θα φανει σιγουρα... Στην τελικη σχεσεις κανουμε για να περναμε καλα οχι για να φορτωνομαστε με αρνητικες σκεψεις και προβληματα!!!
τονακι καλως μας ηρθες!! :)
μιτσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο που εισαι??? τι κανεις?
Σκεφτομαι πολλαααααααααααααα.......
αρχικα μου λειψατε....χιχιιχιχιχιχ:yes::D: kiss:
δευτερον δεν εβγαλα χθεσ τα ραμματα:grind: θα παω αυριοοοοοοοο:grind::smug b:
και τριτον ειναι υπεροχο που αρχισα να τρωω παλιιιιιιιιιιιιιι, εστω αλεσμενα και κρεμουλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: D:D:D:D:yes::yes::yes:
Ότι θέλω να πλακώσω τον αδερφό μου στο ξύλο, που του δάνεισα το αυτοκίνητο μου και μου έσπασε την εξάτμιση και αποποιείται τις ευθύνες του.... Και τόσους μήνες είναι απόντες και οι δύο και η μόνη που τραβάει τον καρκίνο είμαι εγώ... #$#@%%#$ʽ#*$ʽ(ʽ#)$#)
ου μπλεξεις με ανδρες ευθυνοφοβους
ειναι να τρεχεις και να μη φτανεις
Δύο πράγματα ξέρω γω
1. Γυναίκα και αυτοκίνητο δε δανείζονται
2. Η Γυναίκα και το κοτόπουλο(παϊδάκι) θέλουν χέρι.
τα περί γυναίκας αγνοήστε τα αλλά τα άλλα ισχύουν.
χαχαχαχα!!! με κάνατε να γελάσω!!! μου λέει κι η μάνα μου πριν από λίγο "γκόμενα κι αυτοκίνητο δεν δανείζεις" και μ'έκανε να λυθώ στα γέλια!!!!! :)
να'χαμε ένα παϊδάκι τώρα!!! :)
αχ αυτό που είπες κλικ μου με τους ευθυνόφοβους άντρες ξαναπέστο!!!!!
http://youtu.be/tnFy1luxL0A αφιερωμένο, το'βαλα στο τέρμα!! (αφιερωμένο κυρίως στον εαυτό μου, αλλά και σε όλους σας)!!! χαχαχα
Συγχωρήστε με αν παραβιάζω κάποιον κανονισμό. Μόλις είδα το Δελτίο Τύπου και σοκαρίστηκα. Όποιος έχει τη δυνατότητα να στείλει ένα μήνυμα ας το κάνει. Είχα τη τύχη κάποτε να κάνω λίγη παρέα με τον αδερφό του μικρού Ανδρέα και μέσω αυτού τη τιμή να συναντήσω τον ΚΥΡΙΟ Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, η προσπάθεια του αξίζει τη στήριξη όλων.
αχ τελειοοοο.................(κ το χρειαζόμουν)Quote:
Originally posted by bigWildrose
http://youtu.be/tnFy1luxL0A αφιερωμένο, το'βαλα στο τέρμα!! (αφιερωμένο κυρίως στον εαυτό μου, αλλά και σε όλους σας)!!! χαχαχα
Σκεφτομαι οτι βαριεμαι και οτι πειναω πολυ αυτες τις μερες.
σκέφτομαι πως δεν αντέχω τους παρεξηγιάρηδες κ τους μη μου άπτου!
επίσης σκέφτομαι πως αύριο θα βρέχει :(
cici πως τα πατε?
Μαρακι ελπιδα μας :love:
:thumbup:Quote:
Originally posted by filipparas
Συγχωρήστε με αν παραβιάζω κάποιον κανονισμό. Μόλις είδα το Δελτίο Τύπου και σοκαρίστηκα. Όποιος έχει τη δυνατότητα να στείλει ένα μήνυμα ας το κάνει. Είχα τη τύχη κάποτε να κάνω λίγη παρέα με τον αδερφό του μικρού Ανδρέα και μέσω αυτού τη τιμή να συναντήσω τον ΚΥΡΙΟ Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, η προσπάθεια του αξίζει τη στήριξη όλων.
μπραβο φιλιππαρα, καλα εκανες κ το εβαλες.
ελπιζω να στειλει οποιος μπορεικαι να βρεθει λυση, γιατι με δαιμονιζει να στελνει τοσος κοσμος σε κατι ριαλιτι κ ταλεντ σοου κ να κινδυνευει το χαμογελο του παιδιου!!
όταν έρχεται εδω τα πάμε ονειρικά....(αν και δεν ερχεται συχνα τελευταια λογω δουλειας)Quote:
Originally posted by badgirl11
cici πως τα πατε?
Μαρακι ελπιδα μας :love:
απλα τις τελευταιες 2-3 βδομ. στελνω και αργει πολυ να απαντήσει, πχ εστειλα χθες και παλι δεν απαντησε ακόμη...(βεβαια ξερω οτι πιεζεται απο τη δουλειά) .
Αλλά και μενα το μυαλο μου τρελαινεται δε ξερεις τι σκέφτομαι..
οτι θα με χωρίσει οτι θα πέσω σε καταθλιψη οτι θα είμαι παλι οπως περυσι το καλοκαίρι που είχαμε μαλωσει... οτι δε με θέλει και δε ξερει πως να μου το πει... και αλλα πολλα έτσι φαντασιώδη....
δεν εχω και γενικα ατομα να μιλήσω και στη σχολή προσπαθώ και ούτε οι καθηγητες δε μου δίνουν σημασία.
απο την άλλη βολευομαι γιατί δεν είμαι ατομο που θελω φωτα πανω μου. αλλα οταν δε μου μιλαει ο φίλος μου είναι οτι χειρότερο.
τεσπα, σκεφτομαι παλι πολλα και τα λεω μπερδεμένα..
Εσυ είσαι καλά? ελπίζω ναι....;)
παρτον τηλ!γιατι δεν τον παιρνεις αληθεια?
αυτο με την αραιη επικοινωνια ποτε δε το καταλαβα, μια φιλη τα φοιτητικα χρονια ειχε παρομοια σχεση και ταλαιπωριοταν η καυμενη κ στεναχωριομασταν τοσο...
εγω καλα ειμαι, καλυτερα απο ποτε, πρεπει να ειμαι κ θα ειμαι δηλαδη...ειναι θεμα προτεραιοτητων και κινητρων...για το μωρο μας και το καλο μου!
ωω.. τέλεια!! βλέπω 87 ε... μπράβο!! μια χαρά τα πας...!
βασικά μιλάμε με μηνύματα.. δε θελω να τον πιέζω και να του στελνω συνέχεια , φοβαμαι μηπως δε του αρέσει. θα του στείλω ομως αυριο (δλδ σημερα) με την ευκαιρία οτι έχει γεννέθλια, οπότε ενα ευχαριστω θα το πει, δε μπορεί..
αν μου ελεγε παντως κανεις οτι θα με χωρίσει, δε θα το άντεχα , ή μαλλον θα το άντεχα απλά θα ήμουν "φυτό".
τα γράφω μηπως με βοηθήσει. τα γράφω και στο ημερολόγιο μου, αλλά και πάλι οι σκέψεις πέφτουν βροχή οτι και να κανω παραλληλα και δε προλαβαίνω να το ελεγξω.
θα καταλήξω και γω σαν τη φίλη σου απ'τα φοιτητικά τα χρόνια.
αν η επικοινωνια ειναι πιεση τοτε αυτο που τραβας τι ειναι? εκτος κι αν εισαι χαλαρη κ συμβιβασμενη με την κατασταση...
δεν σου αξιζει να καταληξεις οπως η φιλη μου, περασε πολυ δυσκολα...πρεπει να βγω ειναι αργα για μενα, σε φιλω!
87 ναι και συντομα 80, τρεχω ναπρολαβω! μετα δε θα με αφηνει να χανω ειπε...
φιλιά...
πολύ πίεση bad.. ψυχολογική παντα.
είμαι και γω καπως χαζη και τα δραματοποιώ, με τρεφουν τετοια πραγματα.
Ευχομαι καλό 80.... :starhit:
σκέφτομαι πως τελικά δεν βρέχει και έχουμε λιακάδα γιούχουυυυυυυυυυυυυυυυ
κι εγω
Σκέφτομαι ότι έχω τόσα σχέδια στο μυαλό μου, ότι τελευταία διακατέχομαι από μερική αισιοδοξία και πόσο ξενέρωτη και κολώστρα είμαι που δε θα τα εφαρμόσω ποτέ και μετά πάλι θα κλαίγομαι και θα μιζεριάζω η βλαμμένη και θα περιμένω μπας και μου ρθει το μάννα εξ ουρανού.
Και για να γκρινιάξω και λίγο που ναι και το προσφιλές μου σπορ
είμαι σε φάση εκδρομής και δεν έχω την κατάλληλη παρέα, βαριέμαι το γυμναστήριο, αυτή η ρημάδα η κυτταρίτιδα και χαλάρωση δε φεύγει, βαριέμαι τους 4 τοίχους του σπιτιού και δε μου κάθεται και αυτός που γουστάρω και είμαι και ταπί και ψύχραιμη.
aggeloydaki στέλνει αμέτρητα θετικά vibes στην aliceSante και στην click :smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by AliceSante
:starhit: χορηγός θετικής ενέργειας!!!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
Αν σου περισσεύει τη χρειάζομαι!!!:spin:
λοιπόν ο πιο κατάλληλος για να μεταδώσει θετική ενέργεια είναι ο ψωμάς που περνάει από την γειτονιά μου (και ναι-ναι υπάρχει ακόμα σε εμάς ο τύπος που κάνει βόλτα με το φορτηγάκι του και κορνάει και φωνάζει " έεεεεεεεεεεεελα ο ψωμάςςςςςςςςςςςς" :D:D ) δεν θυμάμαι να τον έχω δει ποτέ κατσούφη,συν ότι κάνει πάντα πλάκα και με εμάς τους πιο νέους αλλά και με τις γιαγιάδες πάντα με τον καλό τον λόγο είναι.Αφού το έχω ξανασκεφτεί και καλή διάθεση να μην έχεις όταν ακούς την κόρνα του Σπύρου χαμογελάς ασυναίσθτα :wink1:
Quote:
Με τέτοιο ήλιο σιχτιρίζω τον εαυτό μου γιατί ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.
Καλημέρεςςς............!
ΓΙΑΤΙ???????????? :( Τι ντρέπεσαι??????????
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:Quote:
Originally posted by badgirl11
εγω καλα ειμαι, καλυτερα απο ποτε, πρεπει να ειμαι κ θα ειμαι δηλαδη...ειναι θεμα προτεραιοτητων και κινητρων...για το μωρο μας και το καλο μου!
ποοοοσοοοοο χαιρομαι που διαβαζω οτι εισαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου φτου....παντα ετσι κοπελαρα μου........
και πως τελειωνει η προταση?????????????????? τι εχω χασει???????????????????????:starhit::starhit ::starhit:;):smilegrin::smilegrin::smilegrin::spin ::spin::tumble::tumble::tumble::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::yes::yes::yes: :yes::yes::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smileg rin::smilegrin:;):wink1::wink1::tumble::tumble::tu mble::tumble::spin::spin::spin::spin::starhit::sta rhit::starhit::starhit::starhit:
:starhit:Quote:
aggeloydaki στέλνει αμέτρητα θετικά vibes στην aliceSante και στην click :smilegrin::smilegrin:Quote:
:starhit: χορηγός θετικής ενέργειας!!!Quote:
Αν σου περισσεύει τη χρειάζομαι!!!:spin:
λοιπόν ο πιο κατάλληλος για να μεταδώσει θετική ενέργεια είναι ο ψωμάς που περνάει από την γειτονιά μου (και ναι-ναι υπάρχει ακόμα σε εμάς ο τύπος που κάνει βόλτα με το φορτηγάκι του και κορνάει και φωνάζει " έεεεεεεεεεεεελα ο ψωμάςςςςςςςςςςςς" :D:D ) δεν θυμάμαι να τον έχω δει ποτέ κατσούφη,συν ότι κάνει πάντα πλάκα και με εμάς τους πιο νέους αλλά και με τις γιαγιάδες πάντα με τον καλό τον λόγο είναι.Αφού το έχω ξανασκεφτεί και καλή διάθεση να μην έχεις όταν ακούς την κόρνα του Σπύρου χαμογελάς ασυναίσθτα :wink1:
και μεις εχουμε εναν παλιατζη που οταν περναει λεει τα δικα του, αλλα τα λεει με χαβαλετδιδικο τροπο.
πηγα χτυπηθηκα στο γυμναστηριο και ειμαι καπως καλυτερα. δηλαδη χαλια, αλλα νιωθω ικανοποιηση που πηγα. δεν εχουν μπει ολα στην παυση.......
εχω και συνεδρια σημερα. αντε να δουμε.
alice... :(
γιατι?
αλο τι κανετε?
Κοριτσάκια μου γλυκά, μην πέφτετε έτσι... γιατί θα βάλω κι εγώ τα αμέτρητα κιλά μου και θα πέσουμε όλες μαζί μέχρι τον πυρήνα της γης!!! χαχαχα
Δεν θα κλειστούμε και στο σπίτι επειδή έχουμε μερικά κιλάκια παραπάνω (ποια μιλάει για μερικά κιλάκια)!!!!!! Χαλαρώστε!!! ʼλλωστε στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε!!!!
κλικακι εδω ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι συ τι κανεις????????????????????
σκευτομαι τις βαφλες που εφτιαξα με σοκολατα γαλακτος μπισκοτο και φρεσκες φραουλες νομιζω οτι ειναι οκ για βραδυνο ξελογιασμα του αρσενικου μου. μουαχαχαχα :love:
σκευτομαι πως αν δεν ημουν χειρουργημενη θα τις ειχα βιασει κανονικοτατα