εγω Πωλίνα θα το φάω το κέρασμά σου και μπορεί αν περισσέψει να πάρω και ένα για το σπίτι! Αμαν πια . ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΠΩΛΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ! Αντε να μπαινουν τα πράγματα στη θεση τους. :smilegrin::D
Printable View
εγω Πωλίνα θα το φάω το κέρασμά σου και μπορεί αν περισσέψει να πάρω και ένα για το σπίτι! Αμαν πια . ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΠΩΛΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ! Αντε να μπαινουν τα πράγματα στη θεση τους. :smilegrin::D
Πες τα Κατερινάκι μου, πες τα!!!!!! Που θα μου το παίξουν όλοι τυπικοί στην διατροφή τους!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::y es::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::y es::yes::yes::yes::smirk:Quote:
Originally posted by *Katie
Καλησπέρα σας!!! Τί μου κάνετε? Εγώ είμαι ψιλοπεσμένη γιατί είμαι για πρώτη φορά άνεργη μετά από 11μιση χρόνια δουλιάς, αλλά και τυτόχρονα είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ για το Σαββατοκυρίακο!!!!
Παρασκευή βράδυ λοιπόν, ερχόμαστε Αθήνα, και Κυριακή απόγευμα θα είναι η μεγάλη συνάντηση!!!! Για όπιον θέλει να συμμετάσχει, μπορεί να μάθει λεπτομέρειες για το πού και την ώρα στο τόπικ Natale.
Θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω!!!
άντε ρε Πωλινάκι και σε χάσαμε! Είσαι οκ εσύ για την Αγ.Παρασκευή , ποιός θα έρθει να σε πάρει από Μετρο? Η Γιώτα?
Θα έχω την τιμή να τους πάρω εγώ! Δεν υπάρχει περιθώριο επιλογης εχω πατησει πόδι! Πωλίνα το κινητό θα ισχυειι και στην Αθήνα?
Κατερινάκι μου, εδώ δεν θυμάμαι πού είναι το σύνταγμα, θα ξέρω πού είναι η Αγία Παρασκευή? Η Γιάννα θα έρθει να μας πάρει!!!! Μόνο να μου πείτε σε πια στάση του μετρό θα πρέπει να κατεύουμε!!! Ναι Γιάννα μου θα ισχύυ και στην Αθήνα το κινητό!
Γιάννα μου, κάπου διάβασα πως έχεις πρόσκληση για το αττικό πάρκο? την θέλω!!! Φυσικά εμείς λέμε για να πάμε Κυριακή, θα μπορέσουμε να βρεθούμε Σάββατο να μου την δώσεις? Επίσεις θα προλάβουμε να πάμε στο πάρκο, και να επιστρέψουμε μέχρι την ώρα της συνάντησης?
Λοιπόν την προσκληση την έδωσα στη Ναταλία γιατι το Σαββατο δουλεύω και δεν θα μπορέσω να έρθω σνιφ...
Οσο για το αττικό παρκο καλό θα ήταν να πάτε κατά τις 11 για να το δειτε με την ησυχία σας. Αν γυρνόωτας από εκει σας αφ΄σουν στο αεροδρόμιο μπορείτε να πάρετε από εκεί το μετρό και να κατεβείτε στη στάση νομισματοκοπειο(υπολόγισε διαδρομη 20 λεπτών αλλά δεν ξερω τη συχνοτητα των δρομολογίων. Αλήθεια εκεί πως θα πάτε;
Α κρίμα.... Αρα Κυριακή θα σε δώ εσένα... Ελεγα να πηγαίναμε στο πάρκο κατά τις 10 το πρωί, επομένως λογικά θα είμαστε οκ στις ώρες μας. Με ταξί μάλλον, μου είπαμε περίπου 35-40 ευρώ θέλει από κέντρο. Λες να θέλει περισσότερα?
Φυσικά το αν θα πάμε θα εξαρτηθεί πολύ και από τον καιρό πως θα είναι. Αλήθια τί θερμοκρασίες έχετε? Να προμηθευτώ καμία γούννα?
Κοιτα εγώ κυώνω πολύ αλλά όταν περπατάω είμαι καλά με το παλτό μου. Δεν ξέρω πόσα παιρνουν για το ατιικό παρκο αλλά φαντάζομαι στο ξενοδοχείο θα ξέρουν. Και για την επιστροφή μπορεί να σας φέρει κατευθείαν αγια παρασκευή και πάλι να σας πάρω εγώ. Ειναι πιο κοντά από το να ξαναπάς Κέντρο και να ξαναγυρίσεις. Αλλά θα τα πούμε και στο τηλεφωνο.
Θα συνεννοηθούμε μέχρι τότε καλή μου!!!!
Πωλίνα να πάτε σίγουρα Αττικό, θα ενθουσιαστεί ο γιός σου! Εγώ έχω ετήσιο πάσο, πάω τουλάχιστον μια φορά το μήνα! Φρόντισε να βολέψει με τις ώρες να δείτε και τη παράσταση με τα δελφίνια και τους θαλάσσιους λέοντες! Πρόγραμμα.
Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος οτι αυτό το λεωφορείο κάνει στάση και στο Πάρκο και σε βολεύει και στην επιστροφή για Αγία Παρασκευή
Σε ευχαριστώ πολύ Φίλιππε μου!!! Θα έρθεις και εσύ στην συνάντηση? Θα Εχουμε την χαρά να σου ρίξουμε έστω ένα βλέφαρο?
Πωλίνα άρχισες να ετοιμάζεις βαλίτσες? Θα έρθει τελικά ο σύζυγος ?
Όχι κατερινάκι μου, ακόμη, προς το παρόν πλένω ρούχα, και αύριο λογικά θα χωρίσς πια θα πάρω μαζί, να σιδερώσω και να τα βάλω στην βαλίτσα. Έχω να φτιάξω και τα μπισκοτάκια σας, αλλά αυτά την Πέμπτη θα τα φτιάξω για να είναι ολόφρεσκα!!!
Ναι θα έρθει και ο σύζυγος μαζί, είπε πως δεν θέλει να με στεναχωρεί περισσότερο μετά από το ότι έχασα την δουλιά μου. Ελπίζω μόνο να μην μου αρχίσει τις ιδιοτροποίες. Πάντος τον προετοίμασα για το πρόγραμμά μας και δεν φάνηκε να αντιδράει!!!!!
90% θα είμαι εκτός Αθηνών Πωλίνα και δε θα μπορέσω να έρθω δυστυχώς, πολύ κρίμα γιατί ήθελα να γνωρίσω κι εσένα και όλο τον υπόλοιπο καλό κόσμο που θα μαζευτεί και από κοντά αλλά και να ξαναδώ κάποια άτομα όπως το Πάρη που είχα γνωρίσει σε παλιότερη συνάντηση και θα είναι εκεί.
Αν πάντως τα καταφέρω και σκάσω μύτη στο παιδότοπο unannounced δε θα με διώξετε ε;
Οσο και να υπάρχει το 90% της απουσίας σου, εγώ θα ελπίζω στο 10% του να είσαι εκεί!!!! Εννοείτε ότι δεν θα σε διώξουμε, αλλά θα πρέπει να παρουσιάσεις ταυτότητα, γιατί αλιώς δεν νομίζω να σε πιστέψουμε πως θα είσαι ο Φιλιππάρας!!!!
Του είπες και για την Τάνια το Σαββατόβραδο?Quote:
Originally posted by polinaki1983
Ναι θα έρθει και ο σύζυγος μαζί, είπε πως δεν θέλει να με στεναχωρεί περισσότερο μετά από το ότι έχασα την δουλιά μου. Ελπίζω μόνο να μην μου αρχίσει τις ιδιοτροποίες. Πάντος τον προετοίμασα για το πρόγραμμά μας και δεν φάνηκε να αντιδράει!!!!!
Εχω κλεισει τραπεζι για 4.Αν ειναι κ αλλοι πεστε το σημερα γιατι δεν θα βρουμε.
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να έρθω κι εγώ στην παρέα σας αλλά δυστυχώς έχω ήδη κανονίσει υποχρεώσεις λόγω γιορτογενέθλιων. :( Ελπίζω σύντομα να το επαναλάβετε και να μπορέσω να σας γνωρίσω κι εγώ από κοντά!
κρίμα Μαράκι, και εμείς θέλουμε να σε γνωρίσουμε!Quote:
Originally posted by welldah
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να έρθω κι εγώ στην παρέα σας αλλά δυστυχώς έχω ήδη κανονίσει υποχρεώσεις λόγω γιορτογενέθλιων. :( Ελπίζω σύντομα να το επαναλάβετε και να μπορέσω να σας γνωρίσω κι εγώ από κοντά!
:bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing::bouncing::bouncing::bouncing: :bouncing::bouncing:
Simera etoimazonte valitses! Maraki ise etimi gia tin proti sinantisi? Koritsia anipomono poliiiiiiiiiiii!
Πολινάκι αν θυμάμαι καλά είχες ραντεβού να πας στην διατροφολόγο σου για απολογισμό του μήνα που πέρασε?πήγες?τι σου είπε?
Nai piga kali mou. (signomi gia ta greeklish all grafw apo to kinito). Exasa mono 1 kilo afto ton mina, 91.7 dld me vrike, alla ine poli efxaristimeni giati sinexizw na xanw esto ke ligo xoris gimnastiki. Tis eksigisa ti mou simvenei afto ton kero ke ipe pos katalavenei ke pos me tin proti efkeria pou tha mporesw na grafto gimnastirio gia na voithitho. Episis moy evale os diko tis stoxo kai pali to 72 alla arnieme na to dekto pros to paron.
Polinaki καλα να περασετε ευχομαι κ βγαλτε κ καμια φωτο.Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν σημερα φιλακια να εχετε μια ομορφη μερα
κατι ηξερα που σε ελεγα λαμπερη και χαρουμενη με το χαμογελο στα χειλη!!!!!! Χαρηκα παααααααααααρα πολυ που καταφερα να σε δω, εστω και για λιγο!
Κοριτσια, και ενα καλο συμβαν που μας εκανε και χαμογελασαμε!! Μπανισε η πωλινα ενα ωραιοτατο φορεματακι, σε καλη τιμη, και μπηκαμε μεσα να το δοκιμασει. Της δινει η κοπελα το νουμερο 4, .. φαρδυ... της δινει το 3.. καλουτσικο.. τις δινει το 2.. καλο, οχι τσιτα, και επρεπε να βγαλουν απο τη κουκλα το φορεμα γιατι δεν ειχαν στο νουμερο της!! και παλι ηταν απλα "καλο" ενω ψαχναμε για στενο για να της κρατησει περισσοτερο καιρο! Το εξηγησαμε στη πωλητρια γιατι επεμενε οτι το 2 της ειναι μια χαρα, και της ειπα οτι επειδη χανει ραγδαια μεγεθη, μην της κανει σημερα και σε 2 μηνες πιασει αραχνες στη ντουλαπα, και ρωταει η πωλητρια "ποσο ραγδαια?" και λεει η πωλινα "αρχισα 125 (νομιζω αυτον τον αρθιμο ειπε, εγω ημουν ζαβλακωμενη με το φορεμα και το χαζευα) και τωρα ειμαι 90" και της πεφτει το σαγονι της κοπελας!!! "μα... ΠΩΣ;;;;;" Μετα πηγε και ζητησε να βγαλουν το φορεμα απο τη κουκλα να το δοκιμασει η πωλινα, το οποιο ευτυχως το υφασμα ειναι παρα πολυ καλο και θα της κρατησει για αρκετους μηνες, αλλα οπως τη βλεπω τη πωλινα μας, δε θα βρισκει πουθενα νουμερα ετσι οπως εξαφανιζεται!!!!
ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ!!!!!! Επιμονη και υπομονη θελει! Ευτυχως που βρεθηκε και το φορεμα της κουκλας! Μανεκεν η πωλινα μας, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! :love::love::love:
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΩΛΙΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ... ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΕΥΣΗ.....
ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ............... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ, ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ, ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ !!!!!!!!!
Καλησπέρα σας!!!!! Είπα να μπω λίγο γιατί δεν έχω πολύ χρόνο, αύριο γιορτάζει ο γιος μου και πρέπει να φτιάξω κεραστικά, και με κάνατε να κοκκινήσω!!!!!!!!!!!!
Καταρχάς να σας πω ότι πέρασα υπέροχα!!! οκ μπορεί να μην ήταν ακριβώς αυτό που φανταζόμουνα πως θα ήθελα να περάσω, αλλά και μόνο το γεγονός ότι σας γνώρισα, μου ήταν υπέρ αρκετό για να κάνει το ταξίδι μου απλά ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!!!
Πραγματικά μου φαίνετε σαν όνειρο, βλέπω τις φώτο και λέω αποκλείετε, όνειρο ήτανε και τελείωσε.....
Αχ μακάρι να μπορέσω να το κανονήσω ξανά σύντομα!!!!!
Μίζερυ μου μην τα παραλές, δεν είμαι μανεκέν, όχι ακόμα τουλάχιστον!! Πάντος όντως κορίτσια, εκεί που στην αρχή η πωλήτρια μου είχε πει πως δεν είχε το συγκεκριμένο φόρεμα στο μέγεθος μου, τελικά το βγάλαμε από την κούκλα για να το φορέσω εγώ!!!!!!!! Μία χαρά που πήρα δεν φαντάζεστε!!!!!! Κοιτούσα στον καθρέφτη και δεν το πίστευα!!! Και να φανταστείτε ότι το συγγεκριμένο φόρεμα το είχα βάλει στο μάτι από την πρώτη φορά που το είδα, και έλεγα μπα, σιγά μην μου κάνει αυτό!!!!!!!!!!!!!!!
Αλαλουμάκι μου σε ευχαριστώ!!!!! Βασικά είναι επειδή έχεις συνηθήσει με τα ετοιματζήδηκα που συνήθως έχουν μόνο εμφάνιση!!!! Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτιο!! Αν δεν αρέσει πρώτα σε μένα γευστικά, δεν το προωθώ και πιο κάτω!!!!
Κορίτσια, θα αναφερθώ σε κάθε μία σας χώρια πιο μετά, γιατί τώρα πρέπει να ετοιμάσω μπισκοτάκια, και μετά να ετοιμαστώ για ένα ίντερβιου καθώς και να πάω από την δουλιά μου γιατί με ενημέρωσαν πως το αφεντικό θέλει να με δει και πως είπε πως μετάνιωσε που με έδιωξε. Τώρα το τί έχει υπόψην του δεν ξέρω, θα μάθουμε μετά και θα σας πω. Φιλάκια για την ώρα!!!!!!!!!!
Πωλινακι μου σημερα εφαγα ενα τελευταιο μπισκοτο που ειχε ξεμεινει στην τσαντα μου!μαλιστα η κοπελλα που εχω στο μαγαζι οταν δοκιμασε ειπε οτι θελει την συνταγη.Εχθες βραδυ κρεμασα κ το καρουζελ στο μπρελοκ μου.Μακαρι να σου πει το αφεντικο οτι σε θελει παλι στη δουλεια !Η μακαρι στο ιντερβιου να σου πουν οτι παιρνεις τη δουλεια!Κ μακαρι να μπορεσεις να ερθεις παλι γρηγορα κ να ξαναβρεθουμε!Να σου πηγαινουν ολα καλα,να χαιρεσαι τον Αντρικο σου να ειναι παντα γερος κ να τον δεις οπως επιθυμεις!Φιλια!
Να χαίρεσαι το γιόκα σου γλυκιά Πωλίνα!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::smilegrin::sm ilegrin::smilegrin::smilegrin::starhit::starhit::s tarhit::starhit::starhit:Quote:
Originally posted by monahoiot
Να χαίρεσαι το γιόκα σου γλυκιά Πωλίνα!
και απο μενα ολες τις ευχές για τον όμορφο!!!!
Καλημέρα... Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια....
Αυτή είναι η τούρτα που έφτιαξα για τα γενέθλια του αδελφού μου που ήταν χτες, αλλά θα κάνουμε σήμερα ένα μικρό πάρτυ γιατί αύριο είναι και της αδελφής μου και έτσι πάντα τα κάνουν μαζί.
Το μικρό είναι το αυθεντικό και το μεγάλο είναι η τούρτα. Μόλις την είδε ο μικρός (15 ετων) ξετρελλάθηκε!!! Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς.
Τώρα ετοιμάζω της αδελφής μου την τούρτα.
Φιλάκια...
Καλημερα να τους χαιρεσαι πολινα ο μικρος δεν νομιζω να θελει να την χαλαση την τουρτα θα την κοιταει συωχαρητηρια εκανες πολυ καλη δουλεια.
πωλινακι εισαι καλλιτεχνιδα!!!
μπραβο :)
Να τους χαίρεσαι χρυσοχέρα Πωλίνα! Πράγματι έχεις πολύ ταλέντο είδα και τις δημιουργίες σου στο facebook και χάζευα για ώρα :grin::grin: το πιο φανταστικό είναι ότι εκτός από όμορφα είναι και νόστιμα αν κρίνω από τα μπισκοτάκια σου τα οποία ήταν τόσο νόστιμα με το φρέσκο βούτυρο να μοσχοβολάει! Και παρόλο που συνήθως τέτοια μπισκότα εμένα μου φέρνουν καούρες γιατί είναι αρκετά γλυκά το δικό σου το δέχτηκε το στομάχι μου με μεγάλη ευχαρίστηση! Πάντα τέτοια λοιπόν και εύχομαι να έχετε πάντα πολλούς λόγους να γιορτάζετε για να φτιάχνεις όμορφα πράγματα και να γλυκαίνεις τους αγαπημένους σου :bigsmile:
POLINAKI εχω μεινει με το στομα ανοιχτο ΤΕΛΕΙΟ ανοιξε κανενα ζαχαροπλαστειο κοριτσι μου με τετοιο ταλεντο
πωλινα μου ειναι υπεροχηηηηη ολοιδιο το εκανς! :D
polinaki :o:o:o:o:o τι βλέπουν τα ματάκια μου!!!!!!!!!
Θέλουμε να δούμε κ της αδελφή σου!!!!
Να τους χαίρεσαι όλους!!!!:love:
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα σχόλιά σας...
Αυτή είναι η τούρτα της αδελφής μου. Είναι κάτι νέο για μένα σαν τεχνική το σχέδιο και ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμαζα επομένως δικαιολογείτε λίγο το ότι δεν είναι τέλειο.