* που πηγε η μπου και η φαβελ, ελπιζω να ειστε καλα και οι 2 !
Printable View
* που πηγε η μπου και η φαβελ, ελπιζω να ειστε καλα και οι 2 !
Καλα λεω γουαι μου, στη τελικη η αυθυποβολη κατι θα κανει. συνεχιζεις συνεδριες εσυ ή σταματησες ;
Θα σου γραψω κατι, που δεν θα σου αρεσει αλλά φετος που το καταλαβα εγω με βοηθησε πολυ.
"Κανείς δεν μπορει να σε επηρρεασει εαν πρωτα δεν του εχεις δωσει εσυ την δικη σου συγκαταθεση"
Εισαι νεο παιδι και εμπαινες εδω να βρεις απαντηση σε κατι τοσο προσωπικο που οπως και να το κανουμε ειναι δυσκολο μια και μονο απαντηση να λυσει το θεμα. Ισως αν εμπαινα κ εγω στην ηλικεια σου κ ρωτουσα κατι τοσο προσωπικο να μπερδευομουν δεν ξερω.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ πως τωρα γυρισες σελιδα και δεν μπαινεις μονο στο φορουμ.
Μα γουαι ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος, πρωτο μαθημα ζωης ( γμσ τα καθε μερα πρεπει να το δουλευουμε αυτο ) , κριμα αλλα δυστυχως εχει πολυ πικρα πριν τη χαρα,
2ον μπαινουν ανθρωποι που κουβαλανε τα δικα τους παθηματα μαθηματα, πονους, παθη κτλ.
Εδω δεν ειναι φωλιτσα γουτσου γουτσου μπορει να πεσεις και σε λυκους. Ετσι ειναι η ιδια η ζωη. Εισαι νεουδι. Θα δεις οτι καποια στιγμη θα σου φαινονται πολυ απλα ολα ετουτα. Οφειλεις να ξερεις εσυ, που ζητας βοηθεια, ποια ειναι τα κριτηρια σου και τι περιμενεις, πως ειναι οι σχεσεις ενα πραγμα ;;; δεν γινεται πχ εγω να μαι μπαχαλο μεσα μου και να απαιτω το ετερον ειναι ρομποτ. δεν ξερω αν ειμαι κατανοητη. Τωρα εχεις συμμαχο και πιστευω σιγα σιγα θα νιωσεις πολλά.
θα πας για κανα μπανιο ;;;
ναι βρε λεω ευχαριστω κτλπ αλλα ακομα και με τα φαρμακα δυσκολευομαι να νιωσω συμπονοια για καποιον αλλον ενοχες δεν νιωθω γενικα ποσο μαλλον για αγνωστους επισης δεν μπορω να ταυτιστω συναισθηματικα ας πουμε αν ειναι λυπημενος καποιος ακομα και δικος μου ανθρωπος δεν νιωθω κατι...ξερεις τι; συναισθηματα τα εχω ολα εκτος απο ενοχες τυψεις και αγχος απλα για αλλους δυσκολευομαι να νιωσω οσο για την ευχαριστηση αυτο ειναι κατι ανυπαρκτο καθως βαριεμαι συνεχεια και ειμαι απαθης...τα ναρκωτικα πρεπει να κανανε ζημια στον εγκεφαλο μου καθως τα επινα με μανια και βαρυες ουσιες το λεω αυτο γιατι απο τοτε που εκοψα νιωθω πως ενα κομματι τπυ εαυτου μου και των συναιαθηματων μου νεκρωθηκαν.....εσυ ψυχωσικη εισαι;
σορρυ εννοουσα πως νιωθω αγχος οχι οτι δεν νιωθω μονο ενοχες και τυψεις δεν νιωθω
προσπαθω να σε καταλαβω γιατι πιστευω πως καθε ψυχη εχει αναγκη να ακουστει. Εμενα αντιψυχωσικα δε μ εδωσαν αλλά ισως αν εκανα επισκεψη σε φασεις που ζουσα μονη μου και ημουν λιγο πιο "φευγα" να ειχα παρει κ αντιχυχωτικα, γτ το λεω αυτο ; πολυ φοβο... ειχα νιωσει καποιες φορες οτι με παρακολουθουν, οτι ειμαι στο στοχαστρο και δε το συζηταω για καχυποψια... τωρα τι να σου πω, προσπαθω κ εγω απλα να ζω ανεκτα υποφερτα και μια μερα να πω - Ναι ρε γαμωτο παλεψα αλλα σημερα χαιρομαι χωρις να μαι ντιρλα, χωρις να εχω αναγκη αυτο εκεινο το αλλο....
Εχω ομως υψηλο δεικτη συμπονιας και συναισθησης για τους αλλους, να το δικο μου αγγουρι, δεν ξερω να δινω σε εμενα και τα δινω στους αλλους - σφαλμα- ερρορ- ερρορ- και με κατατασω στις προσωπικοτητες που εθιζονται και εχουν αναγκη το εντονο. τι πακετο και αυτο ;;;;;;;;; εσυ παρολο που σου βγαινει να κανεις τον καυγα σου απ τη πρωτη μερα π μπηκες εχεις κ αλλο κομματι ρε συ ... προσπαθεις και εσυ με τον δικο σου τροπο. Εχω γνωρισει και εχω ζησει κ απο κοντα ανθρωπους π με ελεγαν - δε νιωθω - και κοιταγα σαν ουφο. Ναι ισως να ναι πολυ δυσκολο να το καταλαβουν ανθρωποι σαν κ εμενα αυτο. Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν εχεις και καποια συν.