Καλημερούδια!
Το τικεράκι της Πωλίνας για την αντίστροφη μέτρηση του ταξιδιού στην Ελλάδα μηδένισε,ο ήλιος φωτίζει γλυκά την πόλη
κι όλοι ξέρουμε πως μια ξεχωριστή μέρα ήδη κυλά στο χρόνο!Εγώ πίνω σε φεγγαρένια κούπα τον αχνιστό καφέ,που μου έφτιαξε
ο σύζυγος πριν φύγει για το σχολείο,όπου διδάσκει κι απολαμβάνω ένα χαλαρό πρωινό στο ομολογουμένως απίστευτα υπέροχο
καφέ σπίτι,όσο χορεύει η μουσική απ'το cd που μου έγραψε!Σε κανά δίωρο επιστρέφει και θα πάμε βόλτα στα πέριξ.
Ευτυχώς γιατί αν μείνω λίγο ακόμα κινδυνεύει το σπίτι μου να το βάψω όλο γλυκό καφέ με λαδί αποχρώσεις...
Kατερινάκι μας χρόνια σου πολλά κι ευλογημένα!Θα είσαι στο γραφείο τώρα,ωστόσο δεν είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες...
Το τηλέφωνο θα χτυπά διαρκώς χαρούμενα και σίγουρα ζεστές αγκαλιές θα περιμένουν στο σπίτι!Να την απολαύσεις τη γιορτούλα σου!
Χαίρομαι που οι ταξιδιώτισσες ξύπνησαν χαμογελαστές γεμάτες προσμονή!Αν αυτό το Σ/Κ εκτυλιχτεί στο ελάχιστο
κατά τις προσδοκίες όλων,θα είναι ένα αξέχαστο τριήμερο με αποκορύφωμα το Κυριακάτικο απόγευμα της μεγαλύτερης
φορουμσυνάντησης ever!Μακάρι να γινόταν να ήμασταν όλοι όλοι!Την καλημέρα μου και πάλι και τα φιλιά μου!