Originally Posted by
Constantly curious
προσπαθω να σε καταλαβω γιατι πιστευω πως καθε ψυχη εχει αναγκη να ακουστει. Εμενα αντιψυχωσικα δε μ εδωσαν αλλά ισως αν εκανα επισκεψη σε φασεις που ζουσα μονη μου και ημουν λιγο πιο "φευγα" να ειχα παρει κ αντιχυχωτικα, γτ το λεω αυτο ; πολυ φοβο... ειχα νιωσει καποιες φορες οτι με παρακολουθουν, οτι ειμαι στο στοχαστρο και δε το συζηταω για καχυποψια... τωρα τι να σου πω, προσπαθω κ εγω απλα να ζω ανεκτα υποφερτα και μια μερα να πω - Ναι ρε γαμωτο παλεψα αλλα σημερα χαιρομαι χωρις να μαι ντιρλα, χωρις να εχω αναγκη αυτο εκεινο το αλλο....
Εχω ομως υψηλο δεικτη συμπονιας και συναισθησης για τους αλλους, να το δικο μου αγγουρι, δεν ξερω να δινω σε εμενα και τα δινω στους αλλους - σφαλμα- ερρορ- ερρορ- και με κατατασω στις προσωπικοτητες που εθιζονται και εχουν αναγκη το εντονο. τι πακετο και αυτο ;;;;;;;;; εσυ παρολο που σου βγαινει να κανεις τον καυγα σου απ τη πρωτη μερα π μπηκες εχεις κ αλλο κομματι ρε συ ... προσπαθεις και εσυ με τον δικο σου τροπο. Εχω γνωρισει και εχω ζησει κ απο κοντα ανθρωπους π με ελεγαν - δε νιωθω - και κοιταγα σαν ουφο. Ναι ισως να ναι πολυ δυσκολο να το καταλαβουν ανθρωποι σαν κ εμενα αυτο. Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν εχεις και καποια συν.