Έτσι θέλουν να πιστεύεις. Και γιατί να είμαστε εμεις υποχρεωμένοι να πληρώνουμε τα λαμογια? Άρα θα έπρεπε να είναι υποχρέωσή τους να μας πληρώσουν και κάτι...
Printable View
μαυρη μαυριλα, μαυρη και αραχνη
σκεφτομαι οτι ξοδευω πολυ χρονο σε πραγματα ανουσια κι εγω, τα οποια δε μου προσφερουν οσα χρειαζομαι, με αποτελεσμα στο τελος της μερας να αισθανομαι οτι δεν εκανα παλι αρκετα. πρεπει να φτιαξω προγραμμα και να αφοσιωνομαι περισσοτερο σ'αυτα που πραγματικα αποδιδουν καρπους.
Σκέφτομαι ότι ήρθε πια το τέλος για μένα...πότε δεν έπρεπε να είχα έρθει εδώ αλλά με ανάγκασαν να έρθω...τότε δεν είχα επιλογή. Δεν είχα επιλογή να μην έρθω έχω όμως την επιλογή να φύγω όπως ήρθα...
σκεφτομαι οτι τον απριλη και το μαη το μουνι παρακαλαει !
Και τους άλλους μήνες τι γίνεται; Το καλοκαίρι δε φουντώνουν οι ορμές;
Σε άλλους φουντώνουν όλο το χρόνο και άλλοι δεν έχουνε καν..................
Κατά κανόνα, άνοιξη και καλοκαίρι που παρατείνεται η διάρκεια της ηλιοφάνειας και ο καιρός γίνεται ευνοϊκότερος, καταγράφεται ένας παροξυσμός στη λίμπιντο και γενικά την ερωτική διάθεση.
Άνοιξη άνοιξη...συμφωνώ με τον ΚΕΝΟ γιατί έχω γενέθλια την Άνοιξη..!!! Ανθίζουν και τα λουλουδάκια :P
Αλλά άλλοι θέλουν σεξ συνέχεια και αγαπούλες κι αυτά και άλλοι όλο το χρόνο καρμιριάζουν στην άβυσσο της μπίχλας...Και δεν τους περνάει από το μυαλό ότι εκεί έξω υπάρχουν άλλα ανθρωπάκια που θέλουνε να ερωτευτούνε!
Ήξερα και για το καλοκαίρι ότι είναι εποχή ζευγαρώματος. :P Που ο κόσμος βγαίνει από το σπίτι, παίρνει ρεπό από τη δουλειά (είτε για διάβασμα, είτε για επάγγελμα), περνάει διακοπές και αράζει σε μακρινούς προορισμούς, φοράει ελαρφά ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα του κλπ.
Ναι αλλά το καλοκαίρι δεν μπορείς να φας λουκάνικα με πουρε γιατί θα βαρύνεις! Και ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Άρα τα λουκάνικα τα τρως την άνοιξη χαχχαχαχαχαχαχαχαχα
Είσαι σίγουρη ότι περνάει από το στομάχι και όχι από την τσέπη ή τον καθρέφτη;
αμέ! τι τσέπες και καθρέφτες και μαλακίες, όλα τα λένε τα μάτια.....και το φαί χαχαχα