Quote:
Originally posted by Ava
... Έκρινε, όμως, ότι προφανώς έχω μία ανιαρή ζωή και μία εργασία μου δεν μου προσφέρουν έξαψη και ενδιαφέρον και γεμίζω τη ζωή μου με ανούσια πράγματα, όπως η οργάνωση και το νοικοκυριό του σπιτιού μου. ...
Quote:
Originally posted by Ava.. Μου είπε ότι εκτός από το ότι θεωρεί θλιβερό κάθε στίχο, θεωρεί θλιβερή και εμένα, που ασχολούμαι με αυτά. Ότι έχασα τον εαυτό μου, ότι με απορρόφησε η επαρχία και η κακογουστιά της. ...
Quote:
Originally posted by Ava... Αυτός φόρεσε τα Αρμάνι του, μπήκε στο ωραίο του αμαξάκι και πήγε σε μια ζωή, που θέλω, ονειρεύομαι, είχα, αλλά δεν την έχω πια. Κι έμεινα εγώ στο μπαλκόνι να γνέφω αντίο. Έμεινα στο σιχαμερό τόπο, με τους γέρους, τους κουτσομπόληδες, που κοιτούσαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου για να δουν από πού ήρθε το "καινούριο φρούτο", έμεινα στη μιζέρια και στη δική μου ζωή, που δεν είναι κακό που κάνω ό,τι μπορώ για να την ελαφρύνω.
Αν διαβάσεις καλά αυτά που εσύ έγραψες, θα καταλάβεις γιατί πληγώθηκες τόσο πολύ. Το έχουν αυτό οι συγγενείς, να μπήγουν καλά το μαχαίρι γιατί ξέρουν ακριβώς ποιά κουμπιά να πατήσουν για να μας πονέσουν. Αυτά που σε πλήγωσαν δεν είναι παρά αυτά που και συ σκέφτεσαι και φοβάσαι ότι σου έχουν συμβεί - και το μισείς. Αν δεν σε αφορούσαν, δεν θα σε άγγιζαν - θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις την επίθεση. Τώρα όμως που νιώθεις πως υπάρχει κρυμμένη αλήθεια πίσω από αυτά τα βαριά λόγια, πονάς.