Θα δείξει.. Αν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να συναινοηθει μαζί μου σε αυτό τον κόσμο..
Printable View
Όχι κυκνε μου.. Δεν είναι από τους καφέδες.. Μαζεύονται πολλά και μου βγαίνει έτσι. Αλλά είμαι καλά.. Το ελέγχω.
Άντα είναι ένα βήμα.. Και είναι για σένα.
Δεν είναι πάντα δύσκολη.. Εξαρτάται τι θα πείτε.. Εγώ τότε είχα γίνει ζόμπι.. Σου δίνω θάρρος χαχα
Έτσι θα τα βγάλεις από μέσα σου. Κάποτε αναρωτιέμαι πως θα ήμουν αν δεν έκανα ψυχοθεραπεία.. Αν έκανα καλά που πήγα. Αν κάνω καλά που θέλω να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.. Αν άξιζε να περάσω όλο αυτό το δρόμο της ψυχοθεραπειας..
Εγώ ξέρω σίγουρα ότι αξίζει η ψυχοθεραπεία. Πλέον μετά από τόσα χρόνια πιστεύω ότι η κατάθλιψη είναι "εθιστική".. Παράλληλα με την ψυχοθεραπεία πρέπει να προσέχεις καταστάσεις που σε κάνουν να "ξανακυλισεις" γιατί με το παραμικρο πόνο που σου τυχαίνει, ξαφνικά μαυρίζουν όλα πάλι..
Πως θα ήμασταν αν δεν κάναμε ψυχοθεραπεία.. Θα ήμασταν μόνιμα στον πάτο. Ενώ τώρα προσπαθούμε να σηκωθούμε.. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον..
Εγώ πριν από τον πάτο ήμουν καλα. Έτσι νόμιζα τουλάχιστον. Ήμουν οκ με αυτό που ήμουν.. Πετα ήρθε ο πάτος. Και άρχισα ψυχοθεραπεία και εκεί έμαθα να σέρνομαι. Κάθε φορά έφερνα στην επιφάνεια και κάτι άλλο.. Θα δείξει όταν ολοκληρωθεί η ψυχοθεραπεία.. Σε 50 χρόνια..
Απλά τα αγνοείς. Και κάποια στιγμή θα μπορείς να τα ελέγξεις
Το έχω περάσει. Και ήμουν και στην αυλή και νόμιζα ότι δεν είχα.. Εκανα και μάσκες με φάρμακα για να "γίνω καλά". Είχα ανεμιστήρα ανοιχτό ενώ ήταν κρύο..