Quote:
Originally posted by anna65
Μεταδώστε μου λίγο χριστουγεννιάτικο άρωμα, γιατί βλέπω στις βιτρίνες τον ΑηΒασίλη και δεν νιώθω τίποτα! Δεν ξέρω αν πρέπει να στολίσω - καλά καλά δεν προλαβαίνω να συμμαζέψω τα ασυμμάζευτα. Κάπου πρέπει να υπάρχουν λίγα στολίδια - γιατί τα περισσότερα τα έχουμε στη Δράμα. Λέτε φορώντας τα γιορτινά στο σπίτι, να φτιάξει λίγο το κέφι μου; Μπα, πιο μεγάλη κατάθλιψη προβλέπω... Όχι τίποτα άλλο, όταν θέλει κάτι η κόρη μου, της λέω "θα στο φέρει ο ΑηΒασίλης τα Χριστούγεννα", και έχει μνήμη ελέφαντα - όλα θα τα περιμένει, και να δω πού θα βρει ο ʼγιος να της τα φέρει! Μήπως να του ζητήσουμε όλες μας από κάτι - μια καλύτερη δουλειά, έναν ευπρεπή μισθό, σταθερότητα και ελπίδα... τι όνειρα κάνω δευτεριάτικα!
ʼννα μου και εγώ δεν το έχω νιώσει ακόμη αλλά είπα αφού έχω χρόνο ας στολίσω να μου έρθει και η χαρά, τρώγοντας έρχεται η όρεξη που λένε :smilegrin::smilegrin:! Τόσα χρόνια λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων πάντα τελευταία στιγμή στολίζαμε, ε φέτος θα του δώσω να καταλάβει και θα κάνω και χριστουγεννιάτικα εδέσματα να μοσχοβολήσει λίγο το σπίτι μας γλυκά αρώματα γιορτινά! Που θα πάει θα μας έρθει και η χριστουγεννιάτικη διάθεση :starhit::starhit:.