Quote:
Originally posted by monahoiot
Τώρα, πίσω στην καθημερινότητα, έκανα την α' φάση προεγχειρητικού ελέγχου στο Ιπποκράτειο, πέρασα 4 ώρες από τη ζωή μου απλά για να κάνω ένα καρδιογράφημα,μια ακτίνα και μια αιμοληψία, απίστευτη καθυστέρηση...Πλήρωσα και 120 ευρω, δημόσιο νοσοκομείο σου λέει.. Την άλλη Τρίτη ια κάνω τη β'φάση, θα δω από κοντά καρδιολόγο και αναισθησιολόγο.
Ξέρω πως κάθε νοσοκομείο έχει τα δικά του κόλπα, αλλά αυτό δεν το έχω ακούσει! Στον Ευαγγελισμό, μου κάνανε εισαγωγή "άνευ κλίνης", έκανα τις εξετάσεις, πήρα εξιτήριο και μετά έκανα νέα εισαγωγή για το χειρουργείο. Στο Θριάσιο, έκανα εισαγωγή και πήρα σβάρνα όλα τα εξωτερικά ιατρεία (καρδιογράφημα, αιμοληψία, ακτίνα, καρδιολόγο, αναισθησιολόγο) με το φάκελο εισαγωγής στα χέρια, να τον ενημερώνουν επιτόπου, ενώ κουβάλαγα στο χέρι και τη βαλιτσούλα μου γιατί ακόμη δεν μου είχαν δώσει κρεβάτι! Γενικά πάντως, αν έχεις κάνει εισαγωγή για επέμβαση, όλες οι προεγχειρητικές εξετάσεις είναι μέσα στο πακέτο κάλυψης - απορώ γιατί σε βάζουν να τις πληρώσεις έξτρα!