κοριτσια αλλα λιγα ποστ και θα γινω και εγω Θαμωνας η ξενερωτη. αντε γιατι νιωθω και λιγο παρακατιανη :dork:
Printable View
κοριτσια αλλα λιγα ποστ και θα γινω και εγω Θαμωνας η ξενερωτη. αντε γιατι νιωθω και λιγο παρακατιανη :dork:
παρακαμψη ειχε κανει
ʼβα μου την ιστορία της την έχει γράψει η XristinaNicolas στο sleeve και διατροφή. Αν θυμάμαι καλά έκανε γαστρική παράκαμψη και είχε πολλούς εμετούς. Επί επτά μήνες δεν πήγαινε στον γιατρό της για να του πει το πρόβλημα της και έτσι επειδή έκανε εμετούς και δεν μπορούσε να φάει έπαθε εγκεφαλοπάθεια από έλλειψη βιταμίνης Β1. Ήταν στην εντατική για μέρες αλλά δεν μπόρεσαν να την σώσουν οι γιατροί δυστυχώς....Quote:
Originally posted by Ava
Eli μου, για να καταλάβω, η κοπέλα έκανε sleeve, δεν τρεφόταν επαρκώς και γι' αυτό έφυγε; Υπήρχε και δική της ευθύνη ή τώρα ο γιατρός της την έχει άσχημα;
δεν βλεπω ο καιρος να μου κανει τη χαρη.σε καμια σπηλια μας βλεπω η σε κανενα χιονοδρομικο
Η αλήθεια είναι ότι αυτά που κάνουμε, εννοώ οι επεμβάσεις, είναι ενάντια στη φύση. Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας πρέπει να έχουμε και το ότι παραβιάζουμε μία φυσική διαδικασία, οπότε πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί. Εδώ μία δίαιτα κάνεις και σου λένε οι τροφές που λαμβάνεις να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στη φυσική τους μορφή. Δε γεννηθήκαμε ούτε με ένα στομαχάκι τόσο δα, ούτε με μισό στομάχι και μισό έντερο, ούτε με δαχτυλίδια σιλικόνης περασμένα στο στομάχι μας. Ας μην το ξεχνάμε αυτό ποτέ. Για την κοπέλα λυπάμαι πάρα πολύ.. Ήθελε να ακολουθήσει το όνειρό της και ορίστε που κατέληξε..
γεια σας και απο μενα!!
εχω δοκιμασει 3 ειδη αποτριχωσης για μασχαλη!
1) ξυραφι
2) λειζερ
3) την κουρευτικη μηχανη που χρισημοποιει ο καλος μου για τα γενια του.
κοριτσια συστηνω ανεπιλφυλακτα το 3!!! στην χαμηλοτερη σκαλα ουτε που φαινονται!!! και επιδη δεν τις εξαγριψνει οπως το ξυραφι, αργουν πραγματικα να μεγαλωσουν!!! εγω τωρα τις εχω ενα μηνα και ειναι ακομα σε κατασταση υποφερτη!!!
οκ ακυρο το ποστ μου....
αλλα για να ελαφρυνω λιγο τη συζητηση!
αρε κοριτσακι αν με παρει χαμπαρι ο αντρας μου οτι ξυριζω τις αμασχαλες μου με την ξυριστικη του μηχανη μαυρο φιδι που με εφαγε! αιτια χωρισμου θα είναι αυτο. λες να το δοκιμασω στην ζουλα οταν λειπει ? μπα οχι παλι θα το καταλαβει...
Κακώς έκανα και έδιωξα έναν μαύρο, που μου πουλούσε ξυριστική μηχανή για το συγκλονιστικό ποσό των πέντε ευρώ! Τώρα πορεύομαι με το ξυραφάκι μου και εννοείται ότι η μασχάλη το καλοκαίρι ξυρίζεται μέρα παρά μέρα. Μπαίνει και το αποσμητικό μετά και τσούζει, ενώ αν τον είχα ακούσει, τώρα θα ήμουν κυρία!
χαχαχαχαχαχαχα κατερινα!!!!
εννοειται οτι ειμαστε πολυ προσεκτικοι οταν καθαριζουμε τη μηχανη μετα που τη χρησιμοποιουμε. βεβαια επειδη εγω το κανω εν γνωση του την καθαριζει εκεινος γιατι ξερει λεει καλυτερα. παντως βαζει οινοπνευμα.
και να φανταστειτε οτι γενικα δεν σιχαινομαστε. χρησιμοποιουμε τις ιδιες πετσετες.
αλλα η τριχα ειναι ατιμο πραμα!!!
και οσο να πειτε δεν θα ηθελα να παει απο την ιδροτωμασχαλη μου στο προσωπακι του.
και περα απο την πλακα θελει μεγαλη προσοχη γιατι απο τις τριχουλες μεταφερονται διαφορα.
οποτε οσες το κανετε καθαριστε καλα τη μηχανη πριν και μετα τη χρηση! με οινοπνευμα!!!
Κορίτσια, πάω για φαγητό, ιερή ώρα! Τα λέμε μετά! Σας τζινώ πολύ!
ʼβα μου δοκίμασε να πάρεις αποσμητικό όπως αυτά της Macrovita με φυσικό κρύσταλλο. Τα πουλάνε σε φαρμακεία και βιολογικά προϊόντα και είναι καθαρά από αλουμίνιο και άλλες βλαβερές ουσίες. Έχει και με αρώματα και είναι μούρλια! Εγώ πάντα είχα θέμα με τον ερεθισμό του δέρματος σε όλο μου το σώμα και εννοείται και στις μασχάλες. Με αυτά τα αποσμητικά σώθηκα! Τώρα τα παίρνω και για τον Γιώργο και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο ότι μετά το ξύρισμα δεν απορροφάω ότι σαβούρα βάζουν μέσα στα συμβατικά αποσμητικά από το σούπερ μάρκετ! Και το δερματάκι.... μπουμπουκι!
να βγαλετε πολλες φωτογραφιες αυριο για εμας τις εξοριστες που δεν θα ειμαστε εκει
Λιλάκο μου και να μην θέλαμε να βγάλουμε φωτογραφίες έχουμε την Φωτογράφο Μακ που δεν πάει πουθενά χωρίς την μηχανή της :lol:
Οπότε μην ανησυχείς θα έχεις μπόλικο υλικό και θα μας καμαρώσεις όλες μαζί :D, άντε και την επόμενη φορά να έχουμε και εσένα στην τρελοπαρέα μας!
Με έχετε πάρει χαμπάρι κυρία μου! Ετοιμαστείτε για editorial μόδας αύριο, θα παει η πόζα σύννεφο!Quote:
Originally posted by Eli
Λιλάκο μου και να μην θέλαμε να βγάλουμε φωτογραφίες έχουμε την Φωτογράφο Μακ που δεν πάει πουθενά χωρίς την μηχανή της :lol:
κάτι διάβασα για cheesecake, κακούργα Ελι! Θέλεις να αρχίσω να λιποθυμώ από τώρα?Λατρεύω...
θα παιξουν και άλλες εκπληξουλες!!!!
Όπως στην φωτογραφία, έτσι και στην πραγματικότητα φιλενάδα! Ετοιμάσου το cheesecake μου είναι ΘΕΙΚΟ! Γι αυτό μην λιποθυμήσεις ακόμη περίμενε να το δοκιμάσεις πρώτα :lol:Quote:
Originally posted by Mak
κάτι διάβασα για cheesecake, κακούργα Ελι! Θέλεις να αρχίσω να λιποθυμώ από τώρα?Λατρεύω...
Πάω να συναντήσω την αφή να πάρω και την φόρμα για το cheesecake :D. Φιλιά όμορφες!
Βλέπω καλά ή κάνουν τα μάτια μου cheesecake; :lol: Και με φράουλα κιόλας που μου αρέσει καλύτερα από το κεράσι.
Αγγελική οι εκπληξούλες θα έχουν κι αυτές φράουλες; :lol:
Το cheese cake... προτεινεται σαν τριάδα να φανταστω ε? (φρουτο+πρωτεινη+υδατανθρα� �ας)
ε? ε? ε?
(σορρυ για τη σφηνα... αλλα, Έλλη δε μπορεσα να κρατηθω χαχαχα) :love:
καλη συνεχεια στη όμορφη παρέα....
:sniffle::sniffle::sniffle:
Μπράβο Ria, έχεις απόλυτο δίκιο, είναι μία ωραιτότατη τριάδα οπότε τρώμε άφοβα! :lol: Και αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τον διατροφολόγο να σκίζει τα πτυχία του! :lol:
πως ειναι ο ψιτακος σου σημερα τζινακο?
χαχαχαχαχα....:D:D:D
κι ομως ο διατροφολογος προτεινει cheese cake... αυτος ο ιδιος που ξερουμε πλεον ολες οι τριαδοfun ....ενα μπισκοτο digestive με τυρι κρεμα κ απο πανω μαρμελαδα... :kiss:
Προς το παρόν είναι καλά, δεν κάνει διάρροια και δεν ξανάκανε εμετό. Όλα αυτά με την w/d που είναι όμως μία τροφή που δεν μπορεί να τρώει για πολύ καιρό. Πριν λίγο του έβαλα την άλλη τροφή που μου είπε ο γιατρός με λίγη w/d μαζί και μόνο την κονσέρβα για να δω πως θα πάει. Αν καλυτερέψει θα δοκιμάσω να του βάλω και την ξηρά τροφή. Βλέποντας και κάνοντας. Εσύ γιατί έβαλες τα κίτρινα θλιμμένα ανθρωπάκια;
Ωραία ιδέα Ria αυτό με το digestive, θα το δοκιμάσω και θα το πω και στη μητέρα μου και την αδερφή μου που τις κόλλησα κι αυτές την επιδημία της τριάδας!!
για την παρεα σας την αυριανη.και για το cheesecake του ελακιου
Κι εγώ νόμιζα για το χιονοδρομικό που θα πάτε! :lol:
ασε τζινα οσο παει και βαζει κρυο.να δω τι θα κανω αυριο.μου εχει ταξει θαλασσα αλλα καλυτερα να πηγαιναμε στα καλαβρυτα να φτιαξουμε χιονανθρωπο.
Ο γατούλης μου, επειδή είναι γάτα :lol: έχει καταλάβει ότι του δίνω περισσότερη σημασία και τον χαϊδεύω συνέχεια τώρα που είναι αρρωστούλης και το εκμεταλλεύεται, έρχεται όλη την ώρα και μου νιαουρίζει να τον χαϊδέψω και ανεβαίνει στα πόδια μου και κοιμάται και δεν λέει να ξεκουνήσει!
Λίλα αν κάνει κρύο, δε γίνεται να πάτε στη θάλασσα και να καθήσετε μέσα στο μαγαζί αντί για έξω;
ναι ρε πλακα κανω αλλα ηθελα να λιαστω λιγακι
Και να συμπληρώσω ότι η συνταγή που θα εφαρμόσω είναι δική του! :lol:Quote:
Originally posted by ria
κι ομως ο διατροφολογος προτεινει cheese cake... αυτος ο ιδιος που ξερουμε πλεον ολες οι τριαδοfun ....ενα μπισκοτο digestive με τυρι κρεμα κ απο πανω μαρμελαδα... :kiss:
σκατα δεν ξερω τι να φορεσω αυριο με τετοιο καιρο που κανει.καλοκαιρινα λεω να βαλω να παρω ομως και μια ζακετουλα μαζι μου.
Μόλις γύρισα στο σπίτι μου από αδερφοβόλτα. Πήγα να βοηθήσω την αφή μιας και είναι ένας άνθρωπος και δεν έχει βρει τον τρόπο να κλωνοποιηθεί ακόμη :lol:
Όσο έφτιαχνε τα νύχια πήγα και πήρα τη Μαριλου από τον σταθμό και μετά επιστρέψαμε σπίτι όπου κράτησα και πάλι την ζουζούνα για να πάει η Κατερίνα να πάρει άντρα και πεθερά από τον προαστιακό. Πήρα και το τσέρκι για το τυροκέικ και ήρθα δριμύτερη για να δημιουργήσω :lol:
Λίλα μου αυτό θεωρώ είναι το καλύτερο. Πάρε όμως ζεστή ζακετούλα ή μία καμπαρντίνα ή κάτι ανάλογο γιατί ο καιρός είναι τρελός και δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μέσα στην ημέρα. Ειδικά αν πάτε προς θάλασσα πλευρά έχει και υγρασία και λογικά θα το χρειαστείς.
ʼσχετο αλλά έχω πάρει κάτι κριτσίνια με τυρί για τον καφέ και είναι τόσο νόστιμα που δεν ξέρω αν θα έχει περισσέψει τίποτα μέχρι αύριο :lol:
Eli put τα κριτσίνια μας down! :lol: Να σας ενημερώσω ότι η Φτουτάτη μας έφτασε στην Αθήνα προ ολίγου και τώρα πάει για ψώνια. Της είπα και για τον ερχομό της Αγγελικής και χάρηκε πολύ.
Λιλάκι εγώ κρυώνω γι'αυτό αύριο θα φορέσω χειμωνιάτικα ρούχα ελαφριά γιατί δεν έχω καλοκαιρινά ρούχα βαριά! :lol:
ουφ κοριτσια ειμαι να σκασω..........
η πεθερα μου απηυδησε με το σκυλακι και δεν μπορει να το κρατησει αλλο λεει.
μαλλον θα χρειαστει να το δωσουμε.........
ελπιζω καποιος να βρεθει που να θελει να το παρει γιατι αλλιως δεν ξερω και τι θα γινει.........
ευτυχως τωρα ερχεται ο καλος μου ελλαδα και θα παει στο χωριο του για 15 μερες.
ελπιζω εκει να βρεθει καποιος να θελει να το κρατησει..........
κι ειναι τοσο καλο σκυλι και τοσο κουκλι.......
τι θα κανω????????????