Καλησπερα και με συγχωρειτε για τι ασχετο της ερωτησης, αλλα με επηρεαζει ψυχολογικα, πειτε μου αν θελετε οι γυναικες του φορουμ:
μονο εγω θελω να παρω φορα να πηδηξω απο κανα παραθυρο οταν με πιανουν ορμονικα; Λολ. Σοβαρα εχω προβλημα, (ΣΠΩ) και οοοταν θυμαται ο οργανισμος μου να παρει μπρος σε αυτα τα θεματα με χτυπαει και ψυχολογικα και στη διαθεση πολυ ασχημα. Με πιανουν ενα απιστευτο στρες και μια ανησυχια, μια κακοκεφια, οσο και αν προσπαθω να ειμαι ηρεμη και να το δω λογικα...λεω εδω και δυο μερες αισιοδοξια, ολα καλα, ηρεμα, μη πεφτεις, αλλα πνιγομαι και αρχιζω κατι τετοιες στιγμες και αμφιβαλλω για οτιδηποτε καλο εκτιμουσα στη ζωη μου μεχρι προτινος. Και λεω τωρα φταινε τα ορμονικα η και καποιες εξελιξεις στη ζωη μου πχ; (Το ενδεχομενο του εξωτερικου γινεται ολο και πιο αληθινο και πλησιαζει και με πιανει ολο και περισσοτερο ενας μικρος πανικος, νιωθω αδυναμη και ανωριμη ωστε να το διαχειριστω).
Αν τα παθαινει και καποια αλλη, πως ξεχωριζετε τις πραγματικες σας ανησυχιες και το στρες απο το "επαθαν οι ωοθηκες μου παρακρουση;"
Επισης τι μπορω να κανω για να ηρεμησω αμεσα; (περα απο διατροφη ασκηση και τετοια που διαβασα, τον καφε ΔΕΝ τον κοβω λολ)...λετε να με βοηθουσαν κανα δυο valmane? Η βλακειες λεω;