Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα κορίτσια..... Χάθηκα αλλά δεν είμαι καλά..... Είμαι στα πρόθυρα κατάθληψης.....
Οσο για διατροφικά, δεν ελένχομαι κορίτσια, δεν ελένχομαι............... το αλμυρό-γλυκό εναλάσσετε συνεχώς μέσα στο στόμα μου και δεν μπορώ να το ελένξω....
Κλείστε με σε ένα κλουβί και πετάξτε τα κλειδιά στην τουαλέτα.....
Πραγματικά ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑ
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Καλημέρα. Πωλινάκι μου είναι επόμενο με αυτά που σου έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό να ξεσπάς στο φαγητό, αυτό που κάνουν δηλαδή οι περισσότεροι από εμάς όταν είμαστε χάλια. Μόνο που τώρα είναι πιο εύκολο να το κοντρολάρεις εφόσον έχεις καθαρά την πείνα "του μυαλού". Για αρχή προσπάθησε όσο γίνεται να τρως συγκεκριμένες ώρες, άσχετα από το τι τρως, γιατί είναι σημαντικό να έχεις ρυθμισμένη τη γλυκόζη στο αίμα σου. Αν τσιμπάς συνεχώς κάτι, τα σκαμπανεβάσματα της γλυκόζης σου δημιουργούν περισσότερη όρεξη για γλυκό/αλμυρό. Έχεις καταφέρει πολλά μέχρι σήμερα, έχεις λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα της ζωής σου, την παχυσαρκία, το να φτάσεις τα κιλά σου είναι απλά θέμα χρόνου πλέον κι όχι άπιαστο όνειρο όπως ήταν παλιότερα, γι' αυτό προσπάθησε να είσαι ευγνώμων για όλα τα καλά στη ζωή σου και με θετική σκέψη θα μπορέσεις να αντέξεις και να ξεπεράσεις κι όλα τα άσχημα που σου συμβαίνουν. :starhit: :starhit: