Originally Posted by
Kallie29
Καλησπέρα σε όλους τους twitching τύπους
Η δική μου ιστορία ξεκινάει στις 6/7/21 λίγες μόνο ώρες μετά τη Β δοση του εμβολιου pfizer. Ηταν επίσης μια πολυ στρεσογονα περιοδος για μενα. Ξεκίνησε με σφυροκοπημα στη μία γαμπα σε βαθμό που τρόμαξα αφανταστα. Από εκεί κ έπειτα η συνέχεια σας είναι λίγο πολύ γνωστή. Δεσμιδωσεις παντού μα παντού. Χέρια ποδια, στήθος, πλάτη κοιλια, και ευτυχώς λιγότερο συχνές κ εντονες στο πρόσωπο. Ετσι κάπου μετά τον δεκαπενταυγουστο έπαθα και μια κρισαρα πανικου μεγατόνων. Και πήρα τρία βραδιά ένα ζαναξ για να μπορέσω απλά να κοιμηθώ.
Ο νευρολογος είπε δεν έχει τίποτα κι ετσι δεν πήγα για ημγ. Δεν το θεώρησε απαραίτητο πάρα μόνο αν συνεχιστεί για πολύ καιρό.
Πήγα πρόσφατα σε ορθοπεδικο μου γιατί (εκτός από ΣΚΣ που έχω χρόνια) άρχισαν να πονανε κιολας τα πόδια μου. Μου είπε ότι αφού ο ίδιος ο ιός προκαλεί δεσμιδωσεις κ πονο στα ποδια ακόμα και μήνες μετά τη νοσηση πολύ πιθανό το εμβολιο να πυροδότησε αυτές τις παρενέργειες. Ίσως λεει να είναι μια ένδειξη ότι αν το κολλούσα θα με πείραζε πολύ στα νευρολογικά.
Θα μπορούσε να είναι ξεκάθαρα ψυχοσωματικο αλλά δεν μπορώ να παρακαμψω το γεγονός ότι το πρωί εμβολιαστηκα κ το μεσημέρι ξεκίνησε ολο αυτό. Έκανα ακτινογραφία αυχενα όπου έχω φουλ οστεοφυτα κ ευθειασμο κ έκλεισα κ μαγνητική.
Από αγωγή μου έδωσε κάποιες πολυβιταμινες κ το epineuron κυρίως για τα συμπτώματα του καρπιαιου σωληνα. Είπε ότι θα με βοηθήσει κ στους πόνους στα ποδια. Πραγματικά από την πρώτη μέρα σταμάτησαν να πονανε τα ποδια μου. Φυσικά οι δεσμιδωσεις είναι πάντα εκεί. Είναι απίστευτο το ποσό μόνος νιώθει κάνεις κ ποσό αβοήθητος μπροστά σε κάτι τέτοιο. Βαρέθηκα να λυπάμαι τον εαυτό μου.
Εν ολίγοις δε νομίζω πως είναι η κύρια αιτία το στρες. Το σώμα μας το ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα. Είμαι βέβαιη πως το ανοσοποιητικο μου υπεραντεδρασε στο εμβολιο. Κι αντε τωρα να το αποδείξεις αυτό και κυρίως αντε να το λυσεις