Είμαι, είμαι. Ανώμαλη, εκκεντρική, περίεργη, αλλόκοτη, τρομερή, επικίνδυνη, και προπάντων, είμαι μία παρεκκλίνουσα, χα χα
Printable View
λένε πως το dna του πατέρα και της μάνας είναι ίδιο, του παιδιού μου το παιδί 2 φορές παιδί μου.
Ο γιός υπερασπίζεται τον πατέρα, τα κορίτσια εκβίασαν την μάνα να κάνει καταγγελία, διαφορετικά θα το έλεγαν οι ίδιες. Οι γονείς σίγουρα είναι διεστραμμένοι και προσπαθούσαν να μεγαλώσουν την οικογένεια με βάση τα δικά τους πρότυπα σεξουαλικής ελευθερίας.
Κάνεις γείτονας, συγγενής, δάσκαλος δεν αντιλήφθηκε κάτι. Κάτι τέτοια κάνουν όσοι είναι σε κάποια αίρεση, μαύρη μαγεία. Όμως γιατί τα λένε στις ειδήσεις πρίν ολοκληρωθεί η έρευνα. 5 αδέρφια θα στιγματίστουν και θα τα χωρίσουν, έχασαν την επιμέλεια οι γονείς και δεν τα ανέλαβε κανείς.
"Ένα αγκάθι εμπειρίας, αξίζει όσο ένα δάσος υποδείξεις".
.
.
Ράσελ
Ωδή στις infractions.
Αν η μάνα δεν είναι Η Μάνα, μία οποιαδήποτε μάνα, τότε πώς φέρεται μια μάνα;
Αν ο πατέρας δεν είναι Ο Πατέρας, ένας οποιοσδήποτε πατέρας, τότε πώς φέρεται ένας πατέρας;
Αν ένας άνθρωπος δεν είναι Ο Άνθρωπος, ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, τότε πώς φέρεται ένας άνθρωπος;
Μήπως και δεν υπάρχει ένα script;
Εγώ ερήμωσα τη ζωή μου για να μπορείς να με βλέπεις από παντού.
.
.
Τάσος Λειβαδίτης
"Συγκαταβατικός σημαίνει διαχειρίσιμος."
Η Αμερική κάνει πόλεμο σε όσες χώρες παίρνουν ναρκωτικά όλοι επειδή παίρνετε σας βγάλαμε θεραπείες και συμμαζευτείτε γιατί θα το κάνουν ταψί εγώ είμαι στρατιώτης και δουλεύω στα χωράφια με έβαλε ο μπαμπάς μητσοτακησ τότε το 90 και με ξεχάσανε όλοι κι εγώ επειδή βαριόμουν την έκανα βιομηχανική την δουλειά κι η άλλη δουλειά είναι να πίνω καφέδες κ τσιγάρα παλεύω με τον λόκο τα δόντια τα κόκαλα να είστε λίγο σοβαροί μαζί μου αν είναι εύκολο γιατί η θεραπεία αυτή αφορά 2 εκατομμύρια άτομα λίγο προσοχή μόνο ζητάω να μη μου χαλάει η διάθεση άσκοπα
Η δουλειά είναι μέχρι να καθαρίσει το DNA να γίνεται μπλε οπωσ οι βασιλιάδες πολύ προσοχή τι λέμε και τι κάνουμε μόνο αυτό οι γιατροί τα μάθανε ενημερώθηκαν
Ο υιός Μητσοτάκης θέλει να περνάνε όλοι οπωσ εγώ γι αυτό πιείτε καφέδες βγείτε κάντε γυμναστική και πάτε στους γιατρούς
Against Hippie Invasion!
https://www.youtube.com/watch?v=nXLt_Jbg_l4
Έχω ένα ευχάριστο νέο για εμένα. Με πήρανε σε κάτι σεμινάρια και το καλό της υπόθεσης είναι ότι θα παρακολουθώ από κοντά και όχι από υπολογιστή, ήταν δική μου επιλογή, με ρώτησαν εάν θέλω είτε μέσω ίντερνετ είτε δια ζώσης, από κοντά δηλαδή. Έτσι θα συναναστρέφομαι με άλλα άτομα.
Μερικά πράγματα είναι δύσκολα στην κατανόηση του alejandro. Θα δω τι μπορώ να πιάσω, έχει ένα ενδιαφέρον όμως. Γιατί, πολλές διεργασίες, και άλλα, eg οι μικροεαυτοί, κάτι που δεν είχα σκεφτεί.