αχ βρε αθηνα με συγκινησες που ανησυχησες οτι χαθηκα. γενικα απο το σπιτι δεν μπαινω και απο την δουλεια οταν μπορω. η αληθεια ειναι οτι την κυριακη μπηκα λιγο αλλα σαν επισκεπτης.
εγω μολις ανακαλυψα οτι σε ενα μηνα εχασα 5,5 κιλα και οπως καταλαβαινετε ειμαι πολυ καλα. Ξαναρχιζω σημερα την διατροφη που εκανα (ειχα και περιοδο και ηθελα πολυ να φαω οποτε απο κυριακη μεχρι εχθες ουτε χαπια ουτε διαιτα) αλλά απο σημερα ξαναρχιζω. εχθες εκανα και λιγο διαδρομο για να ξαναθυμηθω πως ειναι (ειχα κατι εβδομαδες να ανεβω) και σε δυο εβδομαδες παω διακοπες και ελπιζω να ειμαι κατω απο τα 85. λετε να συνεχιζεται μεχρι τοτε η βροχη? εδω καθε μερα ολο και θα βρεξει. τετοιο καιρο ουτε χειμωνα δεν ειχαμε... Ξενια, βρεχει εκει? η θαλασσα ζεστανε καθολου? ή θα κανουμε 1000 χιλιομετρα και θα βρουμε λες τον ιδιο καιρο?
Αθηνα, -2,6 κιλα ειναι παρα πολυ καλα. φανταζεσαι σε ενα μηνα να εισαι -10? τελεια. ετσι να συνεχισεις...ειδες που δεν ηθελες να τα δοκιμασεις τα χαπια?
Σπαρτιατισσα, αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να καταφερουμε να συγκρατιομαστε οταν μας πιανουν οι τασεις για γουρουνιασμα. ακομη πιο σημαντικο ειναι να μην μας παιρνει απο κατω οταν για μια φορα δεν συγκρατηθουμε. σκονταφτουμε και ξανασηκωνομαστε...δειτε εμενα που εφαγα για λιγες 4 ημερες και απο σημερα ξαναρχιζω. μονο ετσι μπορουμε να τα καταφερουμε εμεις.
αντε κοριτσια. ας συνεχισουμε δυναμικα τον αγωνα κατα των κιλων....αιωνιος θα ειναι, το ξερω αλλά αλλο να ειμαστε 60 και να γινομαστε 62 και ξανα 60 και απο να παιζουμε μεταξυ 100 και 102..... (αχ, δεν θα γινω 60? θα γινω.....)