καλημερα κοριτσια!!!!!
Printable View
καλημερα κοριτσια!!!!!
καλησπερούδια στα κορίτσια μου!!!!!! πως είμαστε σήμερα????? εγώ όχι στα καλύτερά μου αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι..... σας διαβάζω και δραπετεύω....... να 'στε καλά που υπάρχετε!!!!!
ευγενάκι μου....πως είσαι καλέ κι έχω την έννοια σου???? υποχώρησαν καθόλου τα συμπτώματα των χαπιών? την παλεύεις???? δεν παύω να σε σκέφτομαι.......
έλλη να σου ευχηθώ κι εγώ καλό ξεκίνημα στην καινούρια δουλίτσα...... όλα δείχνουν πολύ καλά σύμφωνα με αυτά που μας λές....άντε....... μόλις μπεί ο πρώτος μισθός περιμένουμε γλέντι τρικούβερτο!!!!!
πέννυ μου με σκλαβώνεις με αυτά που λές......απαπαπαπαπαπα......τι κορίτσι είσαι εσύ??? μην απογοητεύεσαι με τους μυικούς πόνους.... κάθε μέρα θα πονάς και λιγότερο.... στο υπόσχομαι! μη μου πτοείσαι καθόλου...... συνέχισε έτσι! μην υπερβαίνεις όμως τις 4 φορές εβδομαδιαίως στο γυμναστήριο...... βασικά 3 με 4 φορές προπόνηση την εβδομάδα είναι το ιδανικό γιατί η άσκηση δουλεύει μεν, χωρίς όμως να σε κουράζει και αφήνοντας ταυτόχρονα περιθώριο στο σώμα να ηρεμήσει και να επουλώσει τυχόν τραυματισμούς....... πως είσαι σήμερα?
ναταλάκι??? εμφανίστηκες όντως ή απλά το φαντάζομαι?????? λοιπόν....για να σου λύσω την απορία, η λιακάδα είναι η αφεντιά μου....... είχαν πιάσει την πέννυ η καλοσύνες της, και σε μια έκρηξη θετικής ενέργειας, της βγήκε η συγκεκριμένη προσφώνηση την οποία και τελικά κρατήσαμε για χάρη μου γιατί πολύ μου άρεσε..... (καταπιεσμένη καλλιτεχνική φύση κι εγώ......άστα!)
όσο για την "βραδυνή καθημερινή εξάσκηση ευλυγισίας" ως μέτρο ξεπιάσματος......ομολογώ ότι με συγκλόνισε σαν ιδέα......θέλω κι εγώ!!!!!!!!!
αννούλα.........το πολύ το διάβασμα και η προκοπή τον τρώει τον αφέντη!!!!! είπαμε.....καλό κορίτσι, αλλά εσύ το παράκανες!!!!!!! τι κάνεις παιδί μου????? πήραμε τα πάνω μας??????
Που εισαι εσυ χαμενη?Quote:
Originally posted by dream
καλημερα κοριτσια!!!!!
τι νεα?
με την δουλεια τι εγινε τελικα?
εχουμε πολλες αποριες για πες τα ολα
με δουλεια τιποτα ακομα....με την αλλαγη της κυβερνησης πηγαν ολα πισω!!!ασε!!ελειπα και μετα αρρωστησα και κοιμομουν πολλες ωρες.ψυχολογια χαλια ακομα λογω χωρισμου και ανεργιας και κιλων....τουλαχιστον αδιαθετησα χτες οποτε με τα κιλα νομιζω οτι θα την παλεψω τελικα....ξεκινησα ξανα χτες και ολα ειναι οκ!!δεν ανεβαζω τα κιλα γιατι νομιζω οτι σε κανενα 2βδομαδο θα ειμα εκει ξανα....ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΥ ΒΑΛΤΟΣ ΛΕΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!ΕΠΙΑΣΑ ΠΑΤΟ ΝΟΜΙΖΩ!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ:ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΘΗΣΗ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ!!με τετοια ρητα την παλευω...τελος παντων!!!
ΤΕΛΟΣ Η ΜΙΖΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Π� �ΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
βλεπω τα τικερακια σας που κατεβαινουν και παιρνω δυναμη!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
γεια σου dream.....θα ανακάμψουμε μωρέ.... που θα μας πάει!!!!! και θα κατέβουν και τα τικεράκια μας........ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!
και για αυτούς που ζητάνε τραγουδάκι.....ιδού!
http://www.youtube.com/watch?v=INvQ41EIs-0
δεν θελω πεσιμισμους ολα γινονται για το καλυτερο, αφου εισαι καλυτερα τωρα αυτο ειναι που μετραει,
αφου το παλευεις ακομα και με τα κιλα μετα απο ολα αυτα μπραβο σου,
να μπαινεις καθημερινα να τα λεμε, να δεις που η αλλαγη θα ερθει γρηγορα
φιλακια
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ.....ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!ΟΠΟΤΕ....Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΝΑΙΟ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rAyUd0v5w0o
κορίτσια σας εχω μάρτυρες... εγκαταλείπει της διεκδικήσεως.. προφανως κατάλαβε οτι την έχει ήδη χάσει...Quote:
Originally posted by NADINE
Μάλιστα...εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εγώ μιλώ για κάτι πράγματα μικρά...
Φιλιά,ανταποδώσεις,αντιφιλ ιά,σβουριχτά,ζουληχτά,αδυν� �μίες,έρωτες και δη φουντωμένοι....μάλιστα..μάλι στα...
Τι να πω; Βίον ανθόσπαρτον και με τις ευλογίες μου,Ευγενία!Πάρ'την λίγο κι εσύ να δεις τη γλύκα!
Αλλά να έχεις υπόψιν σου πως μετά της απομακρύνσεως από το ταμείο ουδεμία επιστροφή γίνεται δεκτή!
Μη μου 'ρθεις πίσω με παρακαλητά όταν θα έχεις υποστεί κι εσύ όλα τα "πρέπει","οφείλεις"και λοιπές προσταγές της!
Γιατί εδώ μέσα άλλος έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη,την οποία μάλιστα σκορπίζει και στις τρυφερές παιδικές καρδούλες...
και τωρα το παίζει και ανώτερη... μμμ ... η μις ελεύθερη σχέση..
Πένυ μου ... απείλησε να τα πει όλα στο μικρούλι μου...... μην ακούς τι λεει... τρεμει μήπως σε χάσει.. εγώ πάντως μια πατρινή ξεπετούλα ζήτησα η καψερή... παρόλο που η αποκλειστικότητα είναι η επιθυμία μου.. τι να κάνω, αφού δεν μπορώ να σε έχω.... μαθαίνω να ελίσσομαι...
κοριτσάκια καλησπέρα!!
Σοφάκι ευχαριστω τσουπάκι για την συμπαράσταση κ το ενδιαφέρον.. Εσυ τι έχεις?? Γιατί δεν είσαι στα καλυτερά σου????
Μπαρμπουνάκι μου, βάσια μου ένα ζουμερό φιλί απο μένα..
Αννούλι μου... περιμένω σχόλια... από το ουγκ σχετικά με τη προσφώνηση..
Πενάκι μου.. ελπίζω να είσαι καλύτερα .. αν πάλι το πιάσιμο επιμένει.. είμαι πολύ καλή στο μασάζ... (αυτό για να σκάσουν οι οχτροί μας...)
Εγω σημερα είμαι λίγο καλύτερα αν κ η ενόχληση επέμενε. αλλά πήρα τη γιατρό και τελικά θα κόψουμε μισό χάπι το πρωί και μισό το βράδυ (glucophas) γιατί τελικά προερχονταν από τα χάπια..
θα το αντέξουμε και αυτό..... γκρρρρρρρρ
φιλάκια σε όλες σας .. σας σκεφτομαι...
και να πω κ κάτι γιατι δεν βαστιέμαι... Ναταλία μου είσαι μοναδική!!!!!!!!!!!!
Πόσες ακόμα φορές να σας ευχηθώ βίον ανθόσπαρτον;Quote:
Originally posted by eugenia_
κορίτσια σας εχω μάρτυρες... εγκαταλείπει της διεκδικήσεως.. προφανως κατάλαβε οτι την έχει ήδη χάσει...
και τωρα το παίζει και ανώτερη... μμμ ... η μις ελεύθερη σχέση...
Επειδή δεν σας πήρα ακόμα δώρο;Αφού δε μου ήρθε η λίστα γάμου!
Τι να σας πάρω να επισημοποιηθεί η στάση μου;Ακόμα έναν βραστήρα;
Ευγενία,να τη χαίρεσαι και σ'ευχριστώ από καρδιάς πολύ!
Μη σου πω σου είμαι και ευγνώμων!
Για σένα --->http://www.youtube.com/watch?v=y7LE-ouhMnc
Μ'αρέσεις!Αυτή είναι στάση παλικαρίσια!Αλλά,καρντάσι,� �α σε μαλώσω!Quote:
Originally posted by dream
ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ.....ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!ΟΠΟΤΕ....Ο ΚΛΗΡΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΝΑΙΟ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=rAyUd0v5w0o
Επιτρέπεται να συναντιόμαστε και να μην κάνεις την εμφάνιση σου;
Να είσαι σπίτι και να μη μπαίνεις στο παρεάκι μας;Και μετά γιατί δεν είμαστε καλά!
Ποιά δουλειά και ποιά κιλά και ποιά σχέση!Εμείς σου λείπουμε!Αυτό είναι το ζήτημα!
Απόδειξη;Θα μου πεις με τι διάθεση θα είσαι από αύριο,πρώτη μέρα δικής μας επίρροιας!
Ένα μόνο σου λέω!Κανόνισε να μην παρευρεθείς στην επόμενη συνάντηση μας!
Θα αναγκαστώ να καλέσω τον μπράβο μου,το ζεναρνί,να σε φέρει σηκωτή!
Λυπήσου τον που τον έφαγαν οι σχολές και οι καθηγητές!Πού να τρέχει τώρα από την Αθήνα...
Συμμορφώσου οικειοθελώς και αυτοβούλως στα πλαίσια πάντα της διακρητικής πίεσης!Φιλάκιαααααα
Ναταλάκι κουλτουριάρικο για πάρτυ σου...
http://www.youtube.com/watch?v=9fylF6s_Ljg
βρε εγω θα τον λυπηθω που θα χρειαστει να σηκωσει εμενα!!!!δες τα κιλα μου πιο κατω!!!η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ καλυτερα τωρα που μπαινω ξανα και σας διαβαζω!!!εννοειται οτι στην επομενη συναντηση ειμαι μεσα!!αρκει το υπουργειο παιδειας να μη με στειλει στη Δονουσα!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Λυπήσου τον που τον έφαγαν οι σχολές και οι καθηγητές!Πού να τρέχει τώρα από την Αθήνα...
Σαφως και ειμαι χαμένη και εχετε δικιο να με επαναφέρετε στην ταξη, αλλα βρε τσουπρες μου, φωναξε το αφεντικο κ αμεσως ηρθα! Σε εναν αφεντη υπακουω, τι να λεμε?
Ναταλια πες μου. Να τη δειρω?? Ποσο πολυ? Που να χτυπησω?
Μικρο κ αμαθο ονειρακι.. τα κιλά σου τα χω για πρωινο! Been there, done that! Κανε την προσευχη σου γιατι ερχεται η οργη του αρνιου!
Σ οσες με ψαχνουν εχω να κανω μινι αναδρομη: ειμαι καλα, ειμαι παντου, θα με πετυχετε σε καποιον σταθμο μετρο κοντα σας! Κλεινω 15ωρα εκτος σπιτιου, και πως να εχω κουραγιο να μπω το βραδυ να σας μιλησω? Με παιρνει ο Μορφεας αμπαριζα και... παπα φορουμ!!
Συγχαρητηρια στην νεοπροσληφθεισα, και το ιδιο επιθυμω και για την συντομα μελανιασμενη απο το ξύλο!
Σοφη, αν η λιακαδα μας συννεφιαζει, την πατησαμε! Γιααααααααα να επανελθουμε!!
Πενοπλασμα σου κανω συμπαρασταση με τον πλαγιο κοιλιακο μου!
Ευγενακι μου γλυκο, περαστικουλια! Το ουγκ ακομα γελαει, κ το χε αναγκη σημερα!!
Βασια μου, το 7 ειναι κοντα! Χιλια μπραβο!!
Ναταλακι μου.. ΜΟΥ.. ΜΟΥ !!!!!!!!! ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ!!
*σατανικο mode off*
διαβασα για πεσιματα και σηκωματα.. Αν αντεχεις να πεφτεις, ισως μαθεις να πετας τελικα! ;)
νουμερα:
κιλα: 85,2
λειτουργικα δαχτυλα χεριων: 9
τσαντες που κουβαλαω στον ωμο: 2
ωρες στο λαπτοπ σημερα: 12
υπηρεσιες που εχω να επισκεφτω αυριο: 3
η χαρα του να εισαι λαστιχο ζεν αρνι: ανεκτιμητη!
φιλω σας!!