Θελει υπομονη κι επιμονη πραγματικα.Κι εγω ειχα εκνευριστει γιατι δεν ειχα κανει καμια παρασπονδια με το φαγητο μου.Αλλα να τωρα που ηρθε η ανταμοιβη.:)
Καλημερα loukoumaki.:D
Printable View
Θελει υπομονη κι επιμονη πραγματικα.Κι εγω ειχα εκνευριστει γιατι δεν ειχα κανει καμια παρασπονδια με το φαγητο μου.Αλλα να τωρα που ηρθε η ανταμοιβη.:)
Καλημερα loukoumaki.:D
καλημερα κοριτσια!!! επιτελους αρχισε να κατεβαινει παλι!!! 78,5!! ειχα αρχισει να φρικαρωωωω!!! καλημερα σε ολες!! καλο σαββατο κυριακο να εχουμε!!
πόσες μέρες είχες κολήσει ?
8 μερες... αποταν αρχισε η περιοδος μου.. ομως ακομα κιοταν τελειωσε η ζυγαρια εκει... και ειναι ακομα η αρχη ρε γαμωτο!!!
παντως κοριτσια να θυμαστε οτι το να κολας ειναι φυσιολογικο. ο οργανισμος παλινδρομει και ξαναμπαινει σε φαση απωλειας. μου το λεει ο διαιτολογος μ οταν κολαω. πρεπει να πας ενα βημα πισω για να κανεις δυο βηματα μπροστα
Τα έκανα ρε πενέλοπε, μια εβδομάδα έκανα ελεύθερο και έφαγα απ'ολα, μετά ξεκίνησα πάλι, έχασα 1 κιλό που ήταν σίγουρα υγρά και
κατακρατήσεις, και μετά στόπ. Ξανάρχισα να προσέχω και τίποτα ούτε κουνάει....
ενταξει δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι ιδιοι. μπεττυ τωρα ειμαστε στα ιδια περιπου γιατι και εγω ειμαι κοντα στο ιδιο υψος ιδιο βαρος... τωρα τα κιλα ειναι πιο δυσκολα ενω τα πρωτα δεκα πρεπει να φυγανε πο γρηγορα. Πριν ποσα χρονια ησουν ξανα σε αυτο το βαρος?
σημερα στα 82 ακριβως.... καλα παμε....!
Penelope συμφωνω απολυτα μαζι σου.mtsekaki μια χαρα πας χανεις συνεχως.Μην ακους κανενα, συνεχισε ετσι!:):)
Εχθες ειχα +300 περιμενω περιοδο
Σήμερα -700
Πόσο ανισόρροπο οργανισμο εχω :P
σημερα ειμαι 64 ακριβως!!αχ Θεε μου ας δω 63 συντομαααααα!!!!!!
Forza Semie!
χαχαχα!καλα δε φορτσαρω κιολας..!σα χελωνα παω αλλα τι να κανουμε!ΥΠΟΜΟΝΗ
Πρίν τέσσερα χρονια Πενελοπε μου,. ...Quote:
Originally posted by penelope1985
ενταξει δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι ιδιοι. μπεττυ τωρα ειμαστε στα ιδια περιπου γιατι και εγω ειμαι κοντα στο ιδιο υψος ιδιο βαρος... τωρα τα κιλα ειναι πιο δυσκολα ενω τα πρωτα δεκα πρεπει να φυγανε πο γρηγορα. Πριν ποσα χρονια ησουν ξανα σε αυτο το βαρος?
μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια είχα δύο απανωτές εγκυμοσύνες και αυτά τα κιλά προσπαθώ να χάσω τώρα.
Πιθανόν τα 71 κιλά να είναι το ανώτατο ιδανικό μου βάρος γιαυτό δεν κουνιέμαι από εκεί.
Πάντως παλιά ήμουν 65 κιλά και ήμουν μια χαρά, δεν ζητάω δηλαδή και κάτι παράλογο, εσύ?
Θα τα χασεις αλλα μην απογοητεύεσαι, εχεις φτασει πολύ κοντα στον στοχο σου ;)