Pόζ.. σε καταλαβαίνω...
είτε έχουμε ανθρώπους δίπλα μας είτε όχι, η μοναξιά δε φεύγει είναι μέσα μας.
εγω σκέφτομαι τον φίλο μου, μου λείπει πολυ... κ θα ήθελα να κοιμώμασταν αγκαλια....:sniffle:
Printable View
Pόζ.. σε καταλαβαίνω...
είτε έχουμε ανθρώπους δίπλα μας είτε όχι, η μοναξιά δε φεύγει είναι μέσα μας.
εγω σκέφτομαι τον φίλο μου, μου λείπει πολυ... κ θα ήθελα να κοιμώμασταν αγκαλια....:sniffle:
γιατί βρε ελένη δεν ήξερες ποσο ύψος έχεις??Quote:
Originally posted by eleni1201
Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί σήμερα με μέτρησε ο φίλος μου στον τοίχο με ακριβεια και είμαι 1.67!!!:roll:
χαα... τελεια ρε συ!
ψηλωσες ε :P
παω και γω να κάνω μονοζυγο να κρεμαστώ μπας και ψηλώσω:lol:
όντως λίγους πόντους να αλλάξουμε στο ύψος και όλα σκατα!!
πάντως μια χαρά πρέπει να είσαι:thumbup: τωρα αλήθεια θέλεις να φτάσεις 54? γιατί εμενα μου φαίνονται λίγα?
αν και παίζει ρολο και η κατασκευη.
Εχω παρατηρήσει άτομα στο ίδιο βάρος και ύψος και να φαίνοντε τελειως διαφορετικά!!!
δε ξέρω βρε ελένη, αλλά εγώ πχ θα ήθελα να (ξαξα)πάω στα 55, στα οποία νιώθω καλά.
και είναι μολις 3 κιλά κατω απ'το ύψος μου.
παντως άμα θέλεις πολύ πολύ... θα το καταφέρεις. δλδ όπου εσύ νιώθεις καλά.κι ας είναι κ 54!
παντως να πω την αλήθεια, κ γω θα ήθελα να φτάσω και 50,στα οποια πάλι είμαι μια χαρα..
αλλά να σου πω φοβαμαι, το μυαλό είναι περίεργο, όταν φτάνουμε σε χαμηλά κιλά μετά αρχίζουμε και σκεφτόμαστε κάπως "άρρωστα"...
:lol: πολύ καλά είσαι, ειλικρινά..
αρκεί να είσαι λίγο πιο σταθερή (τι λεω κ εγω, που τα ίδια κάνω)
κατάλαβα, όντως οι διαφορές σε 2-3 κιλά είναι λίγες, αλλά οκ φαίνοντε.
μήπως σε έχει ψιλοαγχώσει ή είναι κούραση το θέμα "58"?
εννοώ μήπως σου έχει κολλήσει οτι θές να πας 58? έτσι σαν νούμερο.
γιατι πχ εμενα μου συμβαίνει
γεια σας!!!!! :starhit:
σκευτομε το χθεσινοβραδυνο
σκευτομε οτι θα ξαναγινει
φρικαρωωωωωωωωωωωωωωωωωω:t humbdown::thumbdown:
Να τολμήσω να ρωτήσω τι έγινε χθες βράδυ ή να το αφήσουμε να χαθεί στη λήθη για πάντα;
νομιζω μονο σε σενα μπορω να πω, Ναταλακι που θες να μηνυματιστουμε?
Έλα φατσοβιβλίο,εκτός αν θέλεις να σου τηλεφωνήσω
οτι κανει κρυο.
οτι χτες ξενυχτησα τρελα και αφου ξυππνησα αργα πώς διαολο θα με παρει ο υπνος νορμαλ ωρα σημερα?
αυριο εχω δουλειες με φουντες
Σκέφτομαι και αναρωτιέμαι.. αν ποτέ θα σταματήσω να σκέφτομαι το όνειρο που κάποτε είχα. είναι άραγε υγιές ή καταλήγει αποθημένο με τα χρόνια...