Σας ευχαριστώ κορίτσια!!! Πιο είναι πολύ τυχερό νούμερο μπαντ μου? το 111.1 ή το 14?
Printable View
Σας ευχαριστώ κορίτσια!!! Πιο είναι πολύ τυχερό νούμερο μπαντ μου? το 111.1 ή το 14?
Καλημέρα σας!!!!!! Τί μου κάνετε? Χθές μου συνέηκε ένα πολύ ωραίο γεγονός!!!!
Ηρθα σπίτι γύρω στις 6 παρά τέταρτο, κατέβηκα από το αυτοκίνητο και πήγαινα προς το σπίτι όταν ακούω μια γνωστή φωνή να φωνάζει
"Χρυστάλλα μου τί κάνεις?"
Γυρίζω, δεν βλέπω πουθενά την αδελφή μου (Χρυστάλλα είναι η αδελφή μου), γυρίζω από την άλλη,και σε απόσταση περίπου 50 μέτρων βλέπω την ξαδέλφη της μαμάς μου, που μένει 1 γειτονιά παράλληλη με μας, να έρχετε με το εγκονάκι της προς το σπίτι μας.
"Θεία καλησπέρα, της λέω. Τί κάνεις?"
Έμεινε και με κοιτούσε καθώς ερχότανε και μου λέει "Πωλίνα μου μα εσύ είσαι?"
"ναι θεία, της λέω΄, εγώ είμαι, πιος να ήταν".
"Νόμιζα πως ήσουνα η χρυστάλλα!!!!!, μου λέει με θαυμασμό! Πώς άλλαξες έτσι!!!! Εγινες αγνώριστη!!!!"
"Ε το προσπαθώ θεία της λέω απλά έκοψα και το μαλλί και βλέπεις την διαφορά πιο πολύ"
(σημειωση ότι η θεία δεν ήξερε τίποτα για το χειρουργείο).
"έχασες πολλύ βάρος, μου λέει και πάλι με θαυμασμό"
"Ε ναι, έχασα 14 κιλά, της λέω"
"Μπράβο!!! μου λέει και γέμισαν τα μάτια της, με αγκάλιασε, με φίλησε δυνατά, και μου λέει μπράβο μακάρι να συνεχίσεις έτσι".
"Ευχαριστώ πολύ θεία της λέω".
"Κάνεις απλά διατροφή? μου λέει, έχεις βάλει κάπιο στόχο?"
Της λέω "βασικά αφέρεσα τον δακτύλιο (επειδή ήξερε πως ζούσα με εμετούς, πως ξαφνηκά σταμάτησαν?) και τώρα ακολουθώ σωστό διαιτολόγιο της λέω, μπορώ και τρώω κανονικά και επιτέλους χάνω. Σαν στόχο έχω τα 85 της λέω".
"Μπράβο κόρη μου, μου λέει, δεν ήξερα ότι αφέρεσες τον δακτύλιο, καλά έκανες, πόσα χρόνια να ταλαιπωρείσε με εμετούς κτλ. Αντε με το καλό και στον στόχο σου μου λέει" και πήγαμε μέσα στην μαμάμου.
Και άρχισε να λέει της μαμάς πως δεν με κατάλαβε από μακριά, πως νόμιζε πως ήμουνα η αδελφή μου κτλ!!!!
Σημείωση ότι με την αδελφή μου έχουμε τον ίδιο σωματότυπο αλλά αυτή είναι γύρω στα 87 κιλά!!!!!!!!!!!
Σήμερα έχω ακόμα μια συνέντευξη για δουλιά, για να δούμε τί θα γίνει.
Εβαλα μια πολύ ωραία μάυρη στενή φούστα μέχρι το μέσο της γάμπας με σχήσμα στα πλάι, και ένα ωραίο στενό μπλουζάκι, τακουνάκια, και σκουλαρικια!!!!
Τώρα που ήρθα δουλιά μου είπαν ότι άλλαξα πολύ και μου πάει πολύ αυτό το στυλ!
μπραβο πωλινακι:thumbup:
θενκς!!!!
Αχ! Βρε Πωλίνα δεν έχει τύχει να σου μιλήσω όμως διαβάζω συνέχεια όσα γράφεις και χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!!! Αλλάζεις μέρα με τη μέρα, ήρθε η στιγμή σου!!!!!!
Να προσέχεις τον εαυτό σου και τον γιόκα σου!
Φιλιά πολλά!!!
Destiny ευκαιρία να μου μιλήσεις τώρα που είμαι ακόμα προσγειωμένη, πρωτού πάρουν τα μυαλά μου (κι άλλο) αέρα και αρχίσω να πετάω ψιλά!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σε ευχαριστώ πάντος!!!! Φιλουθκια!!!
Πωλινα αλλαξε της μπαταριες και αν συνεχισει τα ιδια σουταρε την!Τα τζαμπο να 'ναι καλα...9.90
marou_laki για την ζυγαριά μου λες? Ασε και συνήλθε!!!! Απλά αρνιώταν και η ίδια να πιστέψει πως πια είμαι πιο κάτω απο τα κιλά που με είχε συνιθίσει!!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Μάλλον γι΄αυτό δεν κατεβαινε!!
Να που κατεβηκε όμως Γιάννα μου!!!!!! χαχαχαχαχα
Μεχρι Σαββατοκυριακο με κόβω να αλλάζω δεκάδα!!!!!
Να 'μαι κι εγώ σήμερα το πρωί στα 110.7 κιλά!!!!!!!!
σουπερ σεξι το μαλλι!
και συ μικραινεις ολο και περισσοτερο!
Polinaki είσαι κούκλα!!!! Χίλια μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σου Polinaki, χαίρομαι γαι σένα και εύχομαι να τα καταφερω και εγω! Αυριο εχω το πρωτο μου ραντεβου με το χειρουργο μου...