-
καλημερα!!! οταν εχεις μια διατροφη που σου ταιριαζει γευστικα, που εχει πολλες εναλακτικες, δεν σε πιεζει και σε αγχωνει, οταν τα βρεις με τον εαυτο σου και το σωμα σου και μαθεις να το ακους, να το αγαπας και να το συγχωρεις οταν σου κανει κουτσουκελα, οταν δεν σε πιεζεις και σου δινεις χρονο τοτε πιστεψε με ειναι πολυ ευκολο να χαθουν και 25 και 105 κιλα
-
Δήμητρα αφιερωμένο, είμαστε λίγοι αλλά πληθαίνουμε!!! ʼντε να μαζεύονται τα 25άρια!!!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=3078
-
χαχαχα οντωσ φιλιππε μου....ολα γινονται με θεληση εσυ τα 30 σου με ατκινς τα εχασεσ ολα????
-
Εγω όχι, είναι πολύ περιοριστική για τα γούστα μου η ʼτκινς. Με απλή υποθερμιδική δίαιτα με μειωμένα λίπη και σχετική έμφαση σε πρωτεΐνη και καλούς υδ/κες πορεύομαι εγω.
-
dimitroula22 καθοτι καμενη θα σου έλεγα να το ξανασκεφτεις για την atkins. Eχει πολλα αρνητικα . Το μονο θετικο οτι δεν πεινας . Παρολα αυτα οτι και αν αποφασισεις καλη επιτυχια ...........
-
φιλιππε μου εγω με υποθερμιδικες κτλ δεν χανω
alma libre τι εννοεισ καμμενη??? εγς την κανω εδω κ κανα μηνα
-
dimitroula22 μολις σταματησα τα πηρα ολα !!!
-
Στην ουσια χανεις πολλα υγρα , τοξινες που δημιουργονται απο την κετωση , απο οτι μου εξηγησε ο διατροφολογος . Ο οργανισμος αφυδατωνεται και τιποτσ περισσοτερο.
-
ναι ομως εμενα μου την εδωσε γιατρος γιατι εχω κ αλλα προβληματα υγειας κ με οποιαδηποτε αλλη δεν χανω κ επισης το μονο ευκολο θαειναι να τα κρατησω γτ γυμναζομαι κ χορευω πολλες ωρες την μερα κ επισησ δεν μπορω με τπτ να φαω πανω απο 700-800 θερμιδες....ο γιατρος μου ειπε να τις ανεβασω οπωσδηποτε στισ 1200 κ παλι δεν μπορω....μονο με την ατκινς ανεβαινουν γυρω στισ 1000 ...μου ειπαν οτι εχω πολυ μικρο στομαχι.....
-
dimitroula22 πρωτα απο ολα αν στην εδωσε γιατρος να συνεχισεις . Αλλα με μπερδεψες ???????? εχεις μικρο στομαχι , γυμναζεσαι , χορευεις και δεν μπορεις να παρεις πανω απο 800-900 θερμιδες , πως πηρες κιλά?
-
ιατρικος λογος και ενα ψυχολογικο που με εριξε στο φαγητο με υπερφαγικα και ετρωγα ολο αηδιες.... σοκολατες πιτσες κτλ κτλ....ασε που τοτε ουτε χορευα ουτε γυμναζομουν.... οποτε τα πηρα τα πολυαγαπημενα μου κιλακια...ομως τωρα θα πρεπει να με αποχωριστουν....:lol:
-
dimitroula22 θα τα χασεις ........... Μαλλον εχεις "παρθενο " οργανισμο σε διαιτες και δεν εισαι "αιωνοβια " παχυσαρκη χαχαχαχα ............ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΤΙΟ ΚΙΛΑ!!!!!!
Καλη επιτυχια dimitroula...............
-
οχι τα κιλακια μου ηταν παντα στα ορια του φυσιολογικου... σε ενα 4μηνο πηρα 35 κιλα οποτε το σοκ μεγαλο.... θα φυγουν ελπιζω.... δεν ειμαι καιρο ετσι κ ολοι οι γιατροι μ ειπαν οτι οσο πιο ''φρεσκα΄΄ τοσο πιο ευκολα φευγουν..... ομως δυστυχως με πολυ περιορισμενη τροφη εριξα τον μεταβολισμο μου στον υπνο....εχω βαλει ομως πολλλλαααααααααααα ξυπνητηρια.....σ ευχαριστω πολυ πολυ γλυκια μου...σ ευχομαι οτι επιθυμεις κ εσυ κ να δεις το κορμακι σου οπως το θεσ...... αν κ εσυ μονο 10 κιλακια θες...... μπραβοοοοοοοο!!!!
-
χαχαχαχα dimitroula 30 θελω και εγω αλλα βαζω πια μικρους στοχους για αρχη. Ας χασω πρωτα τα πρωτα 10 μετα παμε για την αλλη 10δα................
-
καλα κανεις...ειναι πιο σωστα ετσι!!! κ μενα μ αγχωνουν τα 25 μου..............