Μπορει να μην "ενοχληθει",εισαι βεβαιος για το αντιθετο?
Printable View
σκεφτομαι που εχω εισιτηρια (7 ημερες διακοπες ,κοινωνικο τουρισμο ),, τα εχω απ τον ιουνιο, ληγουν τελος μαρτιου ,,,,,,,,,και θα παν χαμενα , γαμωτο ..._______________________________και παρολο που ντρεπομαι , θα το πω . Το ιδιο επαθα και την προηγουμενη χρονια :(
http://www.youtube.com/watch?v=-Ju_Iv5rCJQ
σκεφτομαι ποσο πολυ υποφερει ο Παλαιστινιακος λαος
και ποσο θαυμζω αυτη τη γυναικα!
ax!!! ..................! και βαχ !!!..........
και γω σκεφτομαι ποσο πολυ υποφερει ο Παλαιστινιακος λαος ,,, αλλα νομιζω οτι θα υπεφερε λιγοτερα αν ιοθετουσε τροπους αντιδρασης εξυπνοτερους απο τους καμικαζι
Υπάρχει μια στιγμή που βαράει κόκκινο, ανάβει και τότε του δίνεις μια μπουνιά και σε πέρνει και φεύγετε. Όταν δεν το έκανες τότε, ποιός ο λόγος τώρα.
Κι εξάλλου, είμαι ο ίδιος; Όχι βέβαια. Αυτό είμαι σε σχέση με πριν. http://www.youtube.com/watch?v=76Q50bVq8mk λολ το θέλει κανείς; ούτε εγω δεν το θελω
αν πιστευεις και βλεπεις υποβαθρο για deep red στιγμες,τοτε δεν σου φαινεται και τοσο ματαιο..
Με το νεο λουκ :D (εφοσον δεν εισαι ο ιδιος )ισως να πετυχεις το πικ που χρειαζεται η περισταση!!
στην περιπτωση που νιωσεις οτι βαρας ενεσεις σε πτωμα ή δοκιμαζεις φαγητο που δεν σ αρεσει,εχεις βεβαιωθει για την ορθοτητα της εξελιξης...
Αμάν! Φωτεινή! Ποιήτρια;!
Κατάλαβα τι λες, σωστό... κι ισχύει αν έχεις λίγο αίμα ακόμα στη καρδιά σου. Κι αν νοιώθεις ότι μπορείς να βοηθήσεις λιγάκι ακόμα (όχι μόνο τον εαυτό σου)
Ουάου...! : )
Απλώς αυτό που σκέφτομαι (μη ξεχνιόμαστε) είναι ότι οκ. Σε βάζουν σε ένα πλαίσιο. Να βοηθήσεις την πατρίδα. Οκ. Κανένα πρόβλημα. Αλλά η πατρίδα είναι λιγάκι μεγαλύτερη ξέρεις. Ξεκινάει από τα μπαράκια με τις guinnes και τον άγριο καιρό του ατλαντικού και λήγει (αμάν θα μας σκοτώσει η rain!) στο φράχτη του έβρου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χαμογελάσουμε συμπαθητικά και στους υπόλοιπους. Εξάλλου μπορούν να ζουν εδώ οκ? Αρκεί να μην κάνουν κλειτορεκτομή. Α! α! αυτό απαγορεύεται : ) λολ
Απλώς θα μπορούσα να δώσω περισσότερα. That's all. Αν ο θεούλης θέλει να κοιτάξω μόνο τη πάρτη μου οκ. λολ
Βεβαια με τις νεες ρυθμισεις, μπορει.. ποιος ξερει.
να μην σταματησω να ονειρευομαι για να εχω νοημα να ζω
Σκέφτομαι ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου....
Σκέψου να μπορούσες να το δεις κυριολεκτικά αυτό που λες. Να έχεις μπροστά σου ένα αντίγραφο του εαυτού σου. Αν κάνεις μπράντεφερ με τον εαυτό σου δεν θα κερδίσει κανένας. Αν παίξεις όμως κάποιο τυχερό παιχνίδι μπορεί να κερδίσεις η να χάσεις. Δεν είναι περίεργο?
Eίναι πράγματι περίεργο και αρκετά περίπλοκο...Οσες πιθανότητες έχεις να χάσεις άλλες τόσες έχεις να κερδίσεις....Το θέμα είναι τι θα σου τύχει...
σκεφτομαι πως τα παιδακια μου ειναι τα στολιδακια μου,ειναι ο θησαυρουλης μου....
......σκεφτομαι πως σημερα που το μικρο μου ξερναει,ποσο σφιγγεται η καρδια μου που δεν μπορω να κανω κατι...
Τα παιδάκια είναι ό,τι πολυτιμότερο στον κόσμο για μια μητέρα.....είναι τα πάντα.....
Γιατί ξερνάει το μικρούλι σου?? Εύχομαι ό,τι είναι να είναι περαστικό!!