20κατιψιλα χρονακια
Printable View
ε οκ δεν φταις εσυ... εσυ λογικα σκεφτεσαι... κανε μια καλη προσπαθεια μπας και ξεκολησει το μυαλο της ... τι να πω πια!..
εγω ειμαι 35 και εχω κανει 2 σοβαρες σχεσεις..η μια ήταν σοβαρη για ολους τους αλλους εκτος απο μενα
και η αλλη ηταν σοβαρη μονο για μενα και για κανεναν αλλον...είπα να ισορροπήσω την κατασταση και μεχρι προσφατα ειχα μια μεγαλη αμοιβαια ασοβαρη σχεση...την οποια τερματισα γιατι το μυαλο μου δεν λεει να ξεκολήσει απο καπου που δεν ΠΡΕΠΕΙ να ειναι. ... δεν εχω ιδεα πως κρατανε τις φλόγες.
ναι η εποχη ειναι περιεργη και φερνει πολλα προβλήματα...αλλα ο καλος καπετανιος, στη φουρτουνα φενεται ;)
Ρεα και που ηταν το μυαλλο σου και δεν εισουν εσυ?
που να ταν το κακομοιρο? οσο χρονων εισαι, τοσα χρονια το κοπαναγανε με κουταλες - με σκουποξυλα - με λεξεις πιο αιχμηρες και απο σουγια...τι να σου κανει και αυτο...το πάλεψε - το ξαναπάλεψε και μετα ηρθε και η κωλοεποχη και ο μπάφος...και αυτο ηταν..κατεβασε ρολλα!!!
Οπα οπα καπου σε εχασα με τι το κοπαναγανε το μυαλλο σου?οτι και να εγινε και να εφτασες εκει,πιο ειναι το κλειδι,η καθοριστικη περιοδος?
agree!
a, se είχα για πιο μεγαλη, δε ξερω ισως ετσι οπως θα γραφεις. ενταξει νεα εισαι κ συ θα κανεις κι αλλες σχεσεις οταν ειναι η ωρα τους.
εξαλλου τιποτα δν ειναι μονιμο. κ ειναι ωραιο να το βλεπεις ετσι, εγω το προσπαθω να μη βαζω δεδομενα,
κ ειναι δυσκολο γιατι η κοινωνια μας εχει μεγαλωσει με "δεδομενα" ενω τπτ δεν ειναι.
de kaneis λαθος. αυτο παλευω κ προσπαθω. πολλα πραγματα φυσικα μου τα εχουν περασει χειροτερα κ απο ενδοφλεβια :P
Οποτε κ γω τι να πρωτοαλλαξω, δεν ειναι κ ευκολο να ζεις κ να προσπαθεις να εχεις ισορροπιες γυρω σου και να εξελισσεσαι,
ειναι παρα πολλα που μας αναγκαζει η ζωη να κανουμε!!
πφ το βαρυνα! καταλαβες σιγουρα!
ρεα θελω μια τουρτα παγωτο με γευση mars :'( (gia to kerasma :P)
Γιατι καλε το βαρυνες ? μια χαρα τα γραφεις παντα , δεν ειναι αναγκη να χαχανιζουμε μονον !!! ναι , καταλαβα παντως .
Οτι θελω να κάνω μια νέα αρχή στη ζωή μ οςο το δυνατόν γρηγορότερα αλλα δεν μπορώ ..... Οτι θελω να ξεχάσω κακές αναρνήσεις αλλα παλι δε μπορώ ... Οτι μιςω ώρες ώρες τον ευατο μ ..οτι οτι ...
Τι να πω μόνο υπομονή μπορώ να κάνω...
Φτιαξτε ενα τσατ πραγματικου χρονου
Μου τελειωνει το οξυγονο...απλα...
Κοιτα να δεις που τωρα που θελω καποιον να με χτυπισει δεν υπαρχει κανενας
Αρκετα με αυτην την φαση που περναω, θα τελειωσει ομως μια και καλη φετος, αρκετα ανεχτηκα ολο αυτο το αγχος να μου εμποδιζει την ζωη, τωρα θα τα αλλαξω ολα οσο ειμαι ακομα μικρος
πως θα ξεπεράσω τα άγχη και τις φοβίες μου.
ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΧΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΖΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ
ΔΙΑΛΕΓΩ ΔΛΔ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΕΙΡΑΚΤΙΚΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ;ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΟΛΟ ΣΕ ΑΟΠΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΟΠ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ
ΤΟ ΠΙΑΝΩ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ
Μπορεί να έχει καμμιά εβδομάδα να στείλει μήνυμα,ενώ πριν λίγο καιρό μιλούσαμε κάθε μέρα σχεδόν όλη μέρα (εγώ συνεχίζω να στέλνω καθημερινά και δε μου απαντάει) και εκεί που λέω ότι δε θα στείλει και πρέπει να το πάρω απόφαση να την ξεχάσω,στέλνει και μου δίνει ελπίδες...Γιατι ρε γμτ δε με αφήνει να την ξεχάσω; Εγώ θα της έστελνα καθημερινά για λίγες ακόμη ημέρες και αν δεν απαντούσε ή μου έλεγε τι την ξενέρωσε,θα σταματούσα να της στέλνω και θα προσπαθούσα να την ξεπεράσω.
Kozchr σε νιωθω!ανακοπη μολις βλεπεις μηνιμα μετα απο καιρο.