Σου 'ρχομαι αμεεεσως!!! Δεν την παλευω αλλο με τη ζεστη!!!
Printable View
η συγκεκριμενη χρηστρια το εχει αναγκη. ειδικα τωρα! κατι ξερω που το λεω, trust me...
χαχαχα ελατε ολοι να δροσιστειτε νοερα! 20 βαθμους εχουμε εδω και ωραιο αερακι!
το φαγητό μετά τη γυμναστική παίρνει άλλη διάσταση.
τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι πως εξαφανίστηκε η καρυ....ελπίζω να είναι καλά....:)
όντως! κάρυ γύρνααα! μας λείπεις βρε συ!
Δεν νομίζω πως έιναι τόσο τραγικά τα πράγματα, εδώ είχε συννεφιά χθες. Δεν έχω νιώσει καλοκαίρι ακόμα.
Πώς ξέχασα γιατί αγαπούσα τη γλώσσα των τριαντάφυλλων? Πώς ξέχασα τα διδάγματά τους? Γιατί άφησα να τα σκεπάσει η σκόνη τόσο καιρό?
Τα φτερά και γρήγορα! Φτερούυυ, εδώ τα καλά φτερά, εδώ τα πολύχρωμα, πάρε κυρά μου το φτερό, ξεσκόνα τις αγάπες σου, δεν ήτανε τυχαίες. Δεν αγαπάς τυχαία κάποια πράγματα, βρες γιατί τα αγαπάς, γιατί σε σώσανε αυτά, τα συγκεκριμένα αυτά κι όχι άλλα. Και ψάξε το χρώμα, ψάξε το λόγο, ψάξε τη μουσική, ψάξε την εικόνα, τη μυρωδιά, την αφή και τη γεύση, ψάξε την αλήθεια ξανά και ακούραστα.
σκεφτομαι χοσπιταλιτυ εναντιον τζιζοποιησης. και με πιανει απαθεια. αρνουμαι να παιξω συγκεκριμενο ρολακι μεστη κοινωνια. επειδη ετσι πρεπει. εαν δε νιωσω πρωτα δε γινεται ΤΙΠΟΤΑ! δε κυνηγαω, δεν ασχολουμαι περισσοτερο.
Σκέφτομαι τι καλά που θάταν να έβαζα ένα φρένο, ένα τοίχο μέσα στο κεφάλι μου,εκεί που να σταματά να αναλύει ότι το οτιδήποτε, Να συμβιβαστεί επιτέλους! Να χαμογελά γιατί έτσι πρέπει
Να μιλά γιατί έτσι πρέπει, Να κοιμάτε γιατί ετσι πρέπει, Να βγαίνει γιατί έτσι πρέπει, Να αποδίδει γιατί έτσι είναι.. Ν Α ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ γιατί έτσι θα έπρεπε..
Σκεφτομαι οτι τελικα δεν βολευομαι με τιποτα κ παλι με εκνευριζει το ενα κ το αλλο, κ δεν μπορω να θελω κατι διαφορετικο απ αυτο που θελω, δεν ριχνω στανταρντς....
Πήρα την πρώτη μου παρατήρηση στο φορουμ! Λολ, λέτε να καταφέρω να φάω μπαν?
Επίσης σκέφτομαι πόση αγάπη να έχει απομείνει σε τούτο τον καταραμένο τόπο.
Δεν ξέρω, ίσως δεν άρεσε η φάτσα μου στους διαχειριστές..
Λολ μη σκας ρε συ κι εγω εχω παρει (κ μαλιστα για μηνυμα που εγραψα για παρτουζες κ τρενακια λολ) θα ληξει, οσο για μπαν δεν νομιζω να φας κ δεν θελω σε παω πολυ !!! :)
Γιατι εφαγες ομως ρε συ?? Α κ γιατι αλαξες nickname?? Το Insect ηταν κατα πολυ καλυτερο !!! εγω insect θα σε λεω χεχε !! πλακιζω, ετσι ?? :)
carrot γιατι το αλλαξες ρε συ?? θελουμε να ξαναγινεις insect !!!!! :)
κουασιμοδος?? χμμ.. ονομα βικτοριανης εποχης, κατι λεει...
Δεν λέει κάτι αλλά είναι αντιπροσωπευτικό όπως σου είπα. Το ένα μου μάτι είναι πιο μεγάλο απ'το άλλο, είμαι καμπούρης και του μοιάζω αρκετά βασικά τώρα που το σκέφτομαι.
Και όχι δεν φαντασιώνομαι πως θα μου κάτσει κάποια όμορφη Εσμεράλδα, this is real life not fiction.
Σκέφτομαι ότι τελικά ο άνθρωπος δεν αλλάζει.. Είναι απίστευτο πραγματικά το πως ενας άνθρωπος μπορεί να δικαιολογήσει τον εαυτό του και να ρίξει την ευθύνη στους άλλους ακόμα και για τα πιο απίθανα πράγματα.. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με αυτά που ακούω κατά καιρούς.. Μάλλον πρέπει να κουνήσω απαξιωτικά το κεφάλι μου και να προχωρήσω..
Σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι να μην έχουν όνομα μερικοί!
Έχω σχεδόν αδειάσει ψυχικά ακόμα και το γράψιμο που τρώω δεν μου κάνει εντύπωση, ωστόσο μια περιέργεια να μάθω τα κουτσομπολιά την έχω.
Σκέφτομαι ότι έβαλα Queens of The Stone Age να ακούσω και ήρθε μια μύγα και έκατσε πάνω στον τίτλο ενός τραγουδιού, το Everybody knows that you're insane. Διαβολική σύμπτωση? Τι να πω...
Σκέφτομαι το φαινόμενο της διάχυσης που αντίκειται στον νόμο της βαρύτητας.
insomnia...
Δεν κοιμήθηκα καθόλου αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Να'ναι καλά η τοπική αναισθησία.
Έχει αγριέψει και η φάτσα μου από το ξενύχτι.
Μερικές φορές θα ήθελα να γίνω σαν αυτόν εδώ τον τύπο της ταινίας http://www.imdb.com/title/tt0110632/ αλλά ξέρω πως μόνος μου, με το φτωχό μου μυαλό, δεν θα μπορούσα να γίνω έτσι.
Ένα πολύ ωραίο κομμάτι που βρήκα σήμερα το πρωί. Το απευθύνω σε όλους εδώ στο φόρουμ, σε όσους αγωνίζονται αλλά και σε όσους για τους δικούς τους λόγους έπαψαν να ελπίζουν. Φτάνει τετοια λόγια να γίνονται βίωμα:
««Να μην ακούς τη φωνή των φόβων σου, αλλά τη
φωνή της ελπίδας και των ονείρων σου.
Να μη σκέφτεσσαι όλα όσα σε απελπίζουν,
αλλά να σκέφτεσαι το ανέκφραστο
και ανεκπλήρωτο δυναμικό
που κρύβεται μέσα σου.
Να εστιάζεις την προσοχή σου
όχι σε όλα όσα προσπάθησες να κάνεις
και απέτυχες
αλλά σε όλα όσα είναι πιθανά για σένα
να δημιουργήσεις"
Πάπας Ιωάννης ΚΓ»»