-
Να πω κ εγω ενα βιαστικο γεια,γιατι ο Νικος δεν βγηκε κ το θελει το λαπτοπ.Διαβαζω διαφορα σε πολλα τοπικ αλλα δεν εχω χρονο να γραψω ενω το θελω.Βασικα τωρα ειμαι χαλια γιατι θυμηθηκα οτι ειχα δωσει ραντεβου με τη φιλη μου 10 παρα 15 να παμε σινεμα κ το ξεχασα!Την εστησα κ θα μπηκε μονη της μαλλον.Ασε που ηθελα να δω το ταγκο των Χριστουγεννων κ τωρα θα πρεπει να παω αυριο μονη μου κ εγω.Τελος παντων...Αρχισα να στολιζω κ εγω αλλα απο γιορτινη διαθεση τζιφος.Εχω στολισει το μισο σπιτι κ την μιση ταβερνα.Αυριο λεω να κανω το κρεοπωλειο.Δεν ξερω δεν ειμαι καλα.Ουτε το βραδυ κοιμηθηκα.Ενα σκετο αγχος ειμαι.Μην σας φορτιζω ομως κ χαλαω την καλη διαθεση που πλανατε....Θα επιζησω αλλη μια φορα...
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!
Μουντή και βροχερή ξημέρωσε σήμερα η 6η Δεκεμβρίου 2011! Είμαι ξύπνια από τα χαράματα, λόγω νεύρων. Εκεί που κοιμόμουν, άρχισα να σκέφτομαι τι θα γίνει με λεφτά που μου χρωστούν, πώς θα γίνει να τα πάρω πίσω, πώς θα πληρώσω τις δικές μου υποχρεώσεις, τι δουλειές έχω να κάνω σήμερα, ε, δε θέλει και πολύ... Όταν σηκώθηκα ήταν σκοτάδι έξω. Πριν από λίγο, πλησίασα το δέντρο και χάζευα τα φωτάκια του. Τι καλά, να μπορούσα να μείνω σπίτι, με τη ρομπίτσα μου, μπροστά στο δέντρο! Α, για να είμαι ακριβής, δεν είναι ρομπίτσα, αλλά ρομπάρα. Είναι από το παρελθόν και λυπήθηκα να την πετάξω, γιατί είναι ζεστή και απαλή. Τώρα, αν πιάσω τις άκρες της, μπορώ να τις φέρω στην πλάτη μου, χωράει άλλη μία σαν εμένα.. Φορώντας τη ρομπάρα μου, λοιπόν, θα ήθελα να μείνω μέσα, αλλά δε γίνεται. Έκανα ήδη τον δεύτερο καφέ της ημέρας και είμαι χωμένη στον απορροφητήρα, για το γνωστό θέμα του τσιγάρου. Θέλω, κάθε φορά που έρχομαι σπίτι, να μυρίζει σπιτικό και όχι τσιγαρίλα. Σκέφτομαι αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το ξέρω πως για έναν γνήσιο καπνιστή είναι μαλ..ία, αλλά θα το προσπαθήσω μόλις νιώσω έτοιμη να υποστώ και άλλες μα...ίες, εκτός από αυτές που υφίσταμαι ήδη. Τότε, θα παίρνω το "τσιγάρο" μου και θα το περιφέρω παντού στο σπίτι, χωρίς καπνίλες και βρωμιές, χωρίς τασάκια, ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα θα μπορώ να "καπνίζω". Κυρίως, όμως, θα απαλλαγώ από την ξεφτίλα. Χθες το βράδυ είδα ότι τελείωνε το πακέτο και με έπιασε ανασφάλεια ότι θα ξεμείνω. Βαριόμουν να ντυθώ κανονικά και βγήκα για τσιγάρα με τη νυχτικιά μου και το παλτό από πάνω. Από κάτω γυμνά πόδια και κάλτσες με αρκουδάκια. Αυτός είναι ο εξευτελισμός του εξαρτημένου και τον δέχομαι ευχαρίστως!
-
Avaki, μια συνάδελφος μου το χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο, τη βοηθάει πολύ όπως λέει, είναι με αυτό συνέχεια στο χέρι βέβαια, κάνει πια μόνο κανα-δυο κανονικά τσιγάρα την ημέρα, και με τη γεύση του δεν έχει κανένα πρόβλημα. Και μιλάμε για θεριακλού καπνίστρια, όχι ερασιτέχνη!
Ίσως να μην είναι ακόμη κάτι που θα χρειαστεί "να υποστείς" αλλά μια θετική αλλαγή.. μια απαλλαγή από μια εξάρτηση ...μια απελευθέρωση..
Σημείωση, η σχέση που έχεις με το σπίτι σου με γοητεύει, έτσι κάνω και εγώ , το νιώθω το προσωπικό μου καταφύγιο από όλα τα "υπέροχα" που μας συμβαίνουν έξω από αυτό...Είναι το μέρος που πάντα επιστρέφω με ανακούφιση και μπορώ να περάσω εδώ ατέλειωτες ώρες!..
-
καλημέρα!!
χθες και εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. 3 το πρωι κατάφερα να κλεισω τα μάτια μου. Ενώ πήγα για υπνο στις 11 σηκώθηκα με στομαχόπονο αλλά όχι αναγούλες. Το βραδυνό μου ήταν ελαφρυ και σχετικά νωρίς οπότε δεν κατάλαβα τον λόγο του πόνου. Σκέφτηκα να μπω Online να γυρέψω παρηγοργια αλλά ούτε να γράψω δεν μπορούσα από την εξάντληση. Σήμερα νιώθω καλά δεν έχω πόνο. Ελπίζω να ήταν κάτι περαστικό.
-
και επειδή είμαι πολύ καταναλωτικο ον σας παραθέτω το φόρεμα που αγόρασα χθες και θα φορέσω στις εξόδους μου τα Χριστούγεννα . Αυτού του τύπου φόρεμα ήταν ή μεγάλη μου φαντασίωση από πάντα και ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορέσω να το φορέσω και να το υποστηρίξω επάξια. Από ότι μου είπε η αδελφή μου που το ψωνίσαμε μαζί ( και μου τα λέει παντα χύμα) είναι πολύ όμορφο επάνω μου. Α δειτε και την τιμή!!! Και να σας πω και το καλύτερο .... το νουμερο αυτού SMALL!!!!!
http://www.hm.com/gr/product/95853?a...rticle=95853-C
-
Γιώτα μου, τη μέρα που θα το αγοράσω, θα το φορτίσω και θα το "μπουμπουνίσω", θα το μάθετε αμέσως! Θα σας βάλω το τραγούδι "στο άδειο μου πακέτο απόψε μπήκες"! Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέει η φίλη σου, να μην ταλαιπωρηθώ το καημένο. Ακόμη θυμάμαι τι φρίκη είχα φάει όταν είχα κόψει το κάπνισμα για έναν μήνα. Υποτίθεται ότι μασούσα και τσίχλες νικοτίνης και πάλι είχα φρικάρει από τη στέρηση. Μπορείς να ρωτήσεις τη φίλη σου πιο λεπτομερώς? Ο καπνός που παίρνει είναι 12άρι? Τι γεύση? Νιώθει τίποτα ή συγκρατείται λόγω της επιθυμίας της να απεξαρτηθεί? Πες της ότι σε ρωτάει πορωμένη καπνίστρια, αλλά συνάμα περίεργη. Ενώ λατρεύω το κάπνισμα και απολαμβάνω τον καπνό όσο τίποτε άλλο, δεν τον θέλω στο χώρο, στα ρούχα, στα τασάκια μου. Καθαρίζω και αερίζω σαν υστερική, κάτι που δε συμβαίνει σε άλλους καπνιστές του είδους μου. Το να δω ξέχειλο τασάκι, ισοδυναμεί με αναγούλα. Περίεργο, αλήθεια, για μια καπνίστρια του πακέτου ημερησίως..
Όσο για το σπίτι και τη σχέση μας με αυτό, συμφωνούμε απόλυτα! Και για μένα είναι φωλιά, καταφύγιο..
-
Πονος σας λέω! εδώ και τρεις ώρες μάλλον με έπιασε κολικος του εντ΄ρου ο οποίος μόλις αρχισε λίγο να περνάει... Μπιαχ και τώρα πάω για δουλεια.
Κατερινάκι το φορεμα φοβερο και είναι το αγαπημενο μου χρώμα! καλοφορετο!
-
Ωωωωω, Κατερίνα!!
Κάποια θα κάνει θραύση τις γιορτές!
Με γειά σου, καλοφόρετο, το αξίζεις!!
-
Περαστικά yannaki, δεν ξέρω τι πόνος είναι αυτός, αλλά το φαντάζομαι σαν κάτι πολύ επώδυνο. Αφού δε μπορείς να γλιτώσεις τη δουλειά, κουράγιο!
-
περαστικό να είναι γιαννακι , είναι πολύ επίπονο ! μπορείς να οδηγήσεις και να δουλέψεις? προσπάθησε να πας τουαλέτα μπας και ξαλαφρώσεις....
-
Αχ Γιάννα μου εύχομαι να σου περάσει σύντομα, επίσης ελπίζω να φόρεσες το πιο άνετο σου παντελόνι σήμερα για την δουλειά. Θυμάμαι και εγώ να πηγαίνω στην δουλειά με κολικούς στο έντερο άπειρες φορές και δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα. Ουφ σε νιώθω, περαστικά σου και πολύ γρήγορα εύχομαι και αν επιμένει μην κολλάς δρόμο για σπίτι!
-
Θα συμφωνήσω με Ava και Γιώτα και εγώ ευχαριστιέμαι τόοοσο πολύ το σπίτι μας. Αφού πολλές φορές το λέμε το οχυρό μας ή την φωλίτσα μας :blush:. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να έχεις και να χαίρεσαι τον προσωπικό σου χώρο και τώρα που λόγω συγκυριών έχω μείνει και άνεργη προσπαθώ να το χαρώ όσο πιο πολύ μπορώ και μου έχει λήψει τόσο πολύ που στην κυριολεξία δεν το χορταίνω! Αν δεν με άγχωνε το οικονομικό θα ήθελα να κάτσω 2-3 χρόνια άνετα στο σπίτι μου και να αραδιάσω και ένα κουτσουβελάκι να το γεμίσουμε λίγο. Αχ τι λέω πρωινιάτικα.
-
Κορίτσια σήμερα πήγα με την αδερφή μου σε ένα μαγαζί ξηροκαρπάδικο ΚΟΛΑΣΗ!!!! Εκτός του ότι έχει τους πιο καταπληκτικούς ξηρούς καρπούς ανάλατους άψητους που έχω φάει ποτέ στην ζωή μου είχε όλα τα καλούδια του κόσμου μαζεμένα. Μέχρι φωτογραφία μου ήθρε να βγάλω τον υπέροχο πάγκο με τις χειροποίητες σοκολάτες, άσπρες, μαύρες, γάλακτος με κάθε λογής ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα! Βουνό οι σοκολάτες! :lol::lol:
Ότι παστέλι, μαντολάτο και σοκολατένιο μπορείτε να φανταστείτε το είχε! Στις γυάλινες βιτρίνες μικρά σοκολατάκια χειροποίητα με φατσούλες, λουλουδάκια, χριστουγεννιάτικα σχέδια πω πω πω τόση ομορφιά και τόση γλύκα μαζεμένη σε ένα μαγαζί δεν το χωρούσε ο νους μας! Βέβαια εμείς κυρίες πήραμε τα ξηρά καρπά μας, τις μπάρες μας με αποξηραμένα φρούτα, τα κράνα μας και τα goji berry μας τσίμπησα και ένα παστέλι χειροποίητο μοσχοβολητό με μέλι και φιστίκια αιγίνης (για τα σνακ του μήνα) και εξαφανιστήκαμε! Αλλά τι όμορφη και γιορτινή εικόνα αυτή σήμερα μου έφτιαξε το κέφι, ένιωσα Χριστούγεννα μέσα στο μαγαζί αυτό!
Επίσης αναρωτιόμουν αν ήμουν παρέα με την Ava τι γέλιο θα είχαμε κάνει :punk::punk::lol::lol::lol::lol:
-
Μπράβο κορίτσια που κρατήσατε χαρακτήρα:thumbup::thumbup::thumbup:
Αλήθεια τα κράνα κ τα goji berry τι είναι?
Θέλω κ εγώωωωωωωωωωωωω:rolleyes::rolleyes: :rolleyes: ναι είμαι ζηλιάρα!
-
Yannaki, ελπίζω να νιώθεις ήδη καλύτερα και να μην βασανίζεσαι, περαστικά, περαστικά, περαστικάαααα!
Αβα, μόλις πάρω περισσότερες πληροφορίες για το τσιγαράκι θα στις πασάρω, σημειωτέον, σήμερα πήγα να βγάλω εισιτήρια για το θέατρο ("Γυναίκες στα Προθυρα Νευρικής Κρίσης") και έγραφε στο ταμείο ότι επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου μέσα στο θέατρο! Γουάου!
Το φόρεμα, Κατερινάκι, είναι όλα τα λεφτά και ήδη σε φαντάζομαι να το φοράς! Πολύ σέξι αλλά ταυτόχρονα classy! Πήρα και εγώ ένα αλλά όταν μπήκα στο site της εταιρίας για να σας το ποστάρω , είδα ότι η δίμετρη μοντέλα που το φορούσε το πλάσαρε ως μπλούζα! χιχι, εμένα με το 1.67 μου πηγαίνει λίγο πάνω από το γόνατο!