ναι δεν πιστευω πλεον στην αγαπη, οποτε το εργο της υποτιθεμενης κυριας KENΗΣ ειναι ακομα δυσκολοτερο. ουτε το ψαχνω τοσο γιατι εχω κι αλλα πραγματα να γεμιζουν τη ζωουλα μου, κι οσο κυνηγας κατι τοσο δεν ερχεται.
και σπιτι μου να θελει να ερθει ομως δεν μενω μονος. :( και λογο σαββατοκυριακου τωρα εχω επιπλεον αλλα δυο ατομα εδω παρτουζα. το οτι δεν εχω δικο μου χωρο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα μου, αστα να πανε. υπομονη κανω, εχω δυο χρονια να βρεθω σε σχεση, κατι σοβαρο. και δε ξερω που να ψαξω και που ταιριαζουν ατομα σαν εμενα...
μαρκελα πρωτου απαντησεις σκεψου λιγο αυτο που θελεις να πεις αν ειναι λογικο. λιγο οχι πολυ, η καλη η σκεψη δεν αργει να ερθει. το αξιζει ειναι υποκειμενικο ή αντικειμενικο ? εσυ πως το βλεπεις ? εμενα υποκειμενικο μου φαινεται γιατι ολοι ειμαστε διαφορετικοι, αρα γουσταρουμε διαφορετικα πραγματα, αρα για μας αξιζουν αυτα που για καποιον αλλον μπορει να μην αξιζουν, και το αντιστροφο.
ομως σημερα το αξιζει μοιαζει να αφορα τις ευκαιριες να αποκτησουμε οσο περισσοτερα γινεται. ετσι γκομενα με δικο της σπιτι = αξια μεγαλη. γκομενα που θελει κατι σταθερο = καλη περιπτωση επισης. γκομενα που ξερει να δινεται = αξιολογη γιατι καλοπερναμε. γκομενα που παιζει τη δυσκολη παλι = τζαμπα κοπος. γκομενα που δε θελει σχεση = σαυρα. γκομενα που δε ξερει τι της γινεται = φολα, κοιταει να εκμεταλευτει. μπορω να συνεχισω μεχρι αυριο τα παραδειγματα, ελπιζω να εγινα κατανοητος. και φυσικα αυτα πανε και με βαση τις αναγκες και τα θελω του καθενος. αμα καποιος θελει μονο το σεξ, παει και στη σαυρα ή τη φολα, δε παιζει προβλημα.