Μπα δεν λυγιζει με τιποτα το γαιδουρι.
Printable View
Μπα δεν λυγιζει με τιποτα το γαιδουρι.
Τι εννοείς δε λυγίζει, ήταν ψυχρός;
Ναι το καθαρμα παιζει με τα νευρα μου.
Λίλα μου λογικά κρατάει προς το παρόν τις αποστάσεις του για να μην φάει καμιά χλαπάτσα. Να δεις που όταν θα σιγουρευτεί ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος και νιώσει ασφαλής θα ανακαλύψεις έναν Γ. που θα τρίβεις τα μάτια σου! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε ;)
Τζίνα πολύ γέλασα με τους κεφτέδες αλλά λέω να στους ταΐζω στο στόμα και όχι να σε βάλω να τους κυνηγάς γιατί εδώ λέμε να κρατήσεις καμιά θερμίδα και όχι να χάσεις κι άλλο από το τρέξιμο! :lol:
Λίλα δεν πειράζει, είναι βαράτε με κι ας κλαίω. Κάνε κι εσύ τη χαζή, θα το παίξει κι αυτός για λίγο άντρας και θα του περάσει. Αυτό που λέμε τον δουλεύεις για να δουλεύει! Δεδομένου ότι θα μπορούσε να σε απορρίψει και τώρα να είχες άλλα, είναι το λιγότερο που καλείσαι να αντιμετωπίσεις.
Ειπαμε κανω τουμπεκι και σκαω.πρεπει να αγορασω καινουργια εσωρουχα τωρα που παιζει σεξ
Εννοείται!
Είδα αυτή τη φωτογραφία και γέλασα πολύ!
Την αφιερώνω στον αρρωστουλη μας τον Ψιτάκο που ελπίζω σήμερα να νιώθει καλύτερα!
Βέβαια η φωτογραφία είναι πειραγμένη και τα γατιά είναι κλωνοποιημένα αλλά αυτό είναι και το μεγαλύτερο γέλιο στην φωτό μαζί με το γατί που χώνει την μουσούδα του στην κάτω δεξιά γωνία :lol:
Και καλα το βυζι το μαζευεις με το σουτιεν.τα μπρατσα και την κοιλια πως τα μαζευεις οεο με στολη δυτη θα παω να το κανω?
ʼει μαρή!! :lol:
Μια χαρά θα πας να το κάνεις και δεν θέλω ντροπές! Να πάρεις ωραία εσώρουχα που σε φτιάχνουν και κυρίως θα φτιάξουν τον Γ. και δεν θα κολλήσετε τώρα σε χαλάρωση και κοιλιές. Θα προτιμούσες να είσαι στα 157;
Βρε κοριτσια αυτο που με στελνει ειναι οτι δεν ηξερε τιποτα για την εγχειρηση και οτι ερχοταν ολα αυτα να τα πει στην προηγουμενη λιλα.δεν ειναι επιφανειακος ουτε ποτε ηταν για να σταθει στη χαλαρωση ομως λεω και εγω τις μακακιες μου.
Μιλάω με το λαλάγγι που με πήρε τηλ. πριν λίγο γι'αυτό χάθηκα. Επανέρχομαι.
Κοριτσάκια μου αν και δεν θέλω λέω να πάω για ύπνο γιατί αύριο το πρωί δεν θα ξυπνάω! Πρέπει κατά τις 9 και κάτι να είμαι ήδη έτοιμη και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω. Έχω ξεσυνηθίσει στα πρωινά ξυπνήματα και δεν την παλεύω. Σήμερα ήταν μια πολύ γεμάτη μέρα και είμαι ένα πτωματάκι αλλά έχω ακόμη υπερένταση...
Σας καληνυχτίζω λοιπόν και ανυπομονώ να μάθω την συνέχεια του Λιλορομάντζου! :P
Αγγελικούλα μπάστα γερά! Καλή συνέχεια και καλή ξεκούραση όταν με το καλό πας σπιτάκι σου.
Πολλά Τζινάκια στα μαγουλάκια!
Eli ευχαριστώ πολύ για την όμορφη φιλοξενία σου, καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Έτσι είναι Λίλα μου όπως τα λες, ευτυχώς έχεις αναλαμπές μέσα στο παραλήρημα σου :lol:
Χαίρομαι που υπάρχουν άντρες που αποδεικνύουν με πράξεις και με λόγια το ότι δεν στέκονται στην επιφάνεια αλλά στην ουσία. Να δεις που όταν θα έρθει εκείνη η ώρα δεν θα δώσει σημασία σε τίποτα από αυτά που εσένα σε απασχολούν στο σώμα σου... Ίσα ίσα θα σε εκπλήξει για μία ακόμη φορά ;)
Καληνυχτα ελακιον γλυκο!!!!!αντε και την αλλη φορα θα ειμαι και εγω στη φωτο με ολες στο ομορφο μπαλκονι σου.καλη ξεκουραση!!!λαλλατζινα κανε παιδι μου τη δουλεια σου.κανονισε και κανενα λαλλαγγιασμα να μου κρατιεσαι σε φορμα.
Μπα, θα φάει πόρτα γιατί νυστάζω.
Τζινάκι μου πήγα να πω μία καληνύχτα και μου πέταξες ένα λαλάγγι και γυάλισε το μάτι μου! :lol:
Τι έγινε; Θα έχεις επισκέψεις;;;
Όσο για την φιλοξενία μου ήθελα απλά να σας δείξω πόσο σας αγαπάω και να σας ευχαριστήσω που έχετε κάνει την ζωή μου ομορφότερη! Είμαι πολύ τυχερή που σας είχα όλες μαζί σήμερα! Εγώ σας ευχαριστώ για την υπέροχη μέρα που μου χαρίσατε!
Παω να καταπιω καμια βαλεριανα μπας και κοιμηθω.δεν σας λεω ακομα καληνυχτα ομως.τωρα θα φυγω που λαλλαγγοσυζηταμε???
Αμάν και αυτό το λαλάγγι! Ή πολύ αργά θα πάρει τηλέφωνο ή πολύ νωρίς!!!
Να τον εκπαιδεύσεις καλύτερα Τζίνα μου! :lol:
Λίλα μου εννοείται πως την επόμενη φορά θα είσαι και εσύ μέσα την φώτο! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια περί χαμόγελου μου χιχιιχχι ήμουν τόσο χαρούμενη που γελούσαν και τα μουστάκια μου! :lol::lol:
Χάιντε καληνύχτα μας Τζινοκόριτσα μου!
Τρομάρα του, με τρόμαξε 1 η ώρα το βράδυ που με πήρε, νόμιζα ότι έπαθε κάτι η σκύλα του που είναι 13 χρονών. Ποιά σκύλα του δηλαδή που τα περισσότερα χρόνια εγώ την είχα. Του είπα ότι άργησε και το κατάστημα κατέβασε ρολλά! Ερχόταν από το Μ.Πεύκο που είχε πάει σε κάτι φίλους του και μου μιλούσε όλη τη διαδρομή μέχρι να φτάσει σπίτι του. Μ'έπρηξε βραδιάτικα, έχω και την κούρασή μου από το πρωί. Τον αποφεύγω τελευταία και τό'χει καταλάβει αλλά μου έχει κάτσει κάπως και τον βαριέμαι.
Λίλα εγώ έχω πάρει κάτι φορεματάκια κοντά-εσώρουχα με μπανέλα στο στήθος, που είναι με δαντέλα και διάφορα. Αυτά καλύπτουν και την κοιλιά που θέλεις και είναι και σέξι. Ο Hondos έχει κάτι ωραία αλλά έχω βρει και στα κινέζικα εξίσου όμορφα. Μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιο και μόλις νοιώσεις πιο άνετα να φορέσεις κάτι πιο αποκαλυπτικό.
Eli ευχαριστώ για την αφιέρωση στον ψιτ, ευτυχώς είναι καλύτερα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Έχω αρχίσει και παραδίδω πνεύμα. Πάω να ξαπλώσω. Λιλάκι, Αγγελική και υπόλοιπα κορίτσια καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Εσείς λαλαγγοσυζητήσατε κι εγώ πέρασα άλλη μια νύχτα δίχως σκοπό.. http://www.youtube.com/watch?v=KPBVrHE0DSE
Έκανα υπομονή, είδα τους ίδιους και τους ίδιους ανθρώπους.. Εδώ θα πω κάτι και ας ακουστεί περίεργο ή κάπως. Έχω την υποψία ότι κάτι τους ψεκάζουν, δεν εξηγείται τόση ασχήμια και κακογουστιά. Εδώ χαίτη δεκαετίας '80, εκεί μπότες καουμπόικες, παραπέρα σαγιονάρες, παραπέρα μαλλί αφάνα, τι να πω πια, έφριξα με τόση ασχήμια. Διαγωνισμός τεράτων ένα πράγμα! Έπειτα είναι η μουσική. Αυτό που ίσως παρατηρήσατε όσοι ζείτε στην επαρχία είναι ότι λίγα μαγαζιά έχουν μουσική ταυτότητα. Τα περισσότερα ξεκινούν με ένα μουσικό πρόγραμμα και καταλήγουν αλλιώς. Έκανα ιώβειο υπομονή, μέχρι που άκουσα το εξής: http://www.youtube.com/watch?v=Qq6L2F8ae4Q
Για όσες δεν αντέξατε να το ακούσετε, το τραγούδι τελειώνει με το "έτσι δεν αντέχω". Αυτό σκέφτηκα και πήρα την τσάντα μου! Έλα, ρε, πού πας; Ρωτούσαν με απορία.. Γέρασα, πάει πια, απάντησα χαριτολογώντας και την έκανα με πανάλαφρα!
Γύρισα για να μαζέψω για μία ακόμη φορά τα απλωμένα ρούχα. Τα είχα μαζέψει μέσα και μετά σταμάτησε η βροχή και τα άπλωσα. Τώρα άκουσα ότι τα ξημερώματα θα ρίξει καρέκλες, οπότε τα ξαναμάζεψα, σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου με τον καιρό! Ούτε μια μπουγάδα δε μπορούμε να απλώσουμε.
ναταλακι μενω αρκετα κοντα στο κεντρο. zone 2 μονο μια σταση μακρια απο 1. ειναι φωτια τα ενοικια γενικα σε μια ησυχη και καλη περιοχη κοντα στο κεντρο. καπου εκει δινω. θα σου στειλω u2u με περισσοτερες πληροφοριες για το που ακριβως ειμαι και γενικα τι εχω υπ οψην μου σαν περιοχες και ενοικια.Quote:
Originally posted by -wow-
Κοριτσακι που μενεις Λονδινο; Αν επιτρεπεται ποσο δινεις στο ενοικιο; Ψαχνω για σπιτι κοντα 2-3 zone αλλα κατω απο 1200 το ατομο δεν βρισκω :(
Και αυτο απο τα οικονμικα....
ποσο επειγον ειναι να βρεις σπιτι?
λιλα!!! μα δε μιλησα για γαμο!!! δεν ειμαι τοσο βιαστικη:cool:
αλλα πηγαν πολυ καλα τα πραγματα και υπερενθουσιαστηκα!!!!
καλη αρχη κουκλιτσα!!!
κατερινα παντα αξια!!!
τζινα!! ειδα τις φωτο και εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!
συγνωμα αλλα τις εδειξα κι εγω στο αγορι και ειπε ''απιστευτη διαφορα! εκανε πολυ ωραιο σωμα!'' και μετα του λεω οτι η πρωτη φωτο ειναι πριν 19 χρονια και μου λεει ''ναι σιγα!''
επισης με ρωτησε αν εκανες πλαστικη στηθους! χαχαχαχα!!!!
εσυ δεν εχεις κανει σωστα??? μην εγινε σε κανενα προηγουμενο επεισοδιο και την εχασα!!!!
να σημειωσω εδω οτι δεν θα του τις εδειχνα αλλα ειχε προηγηθει εντονη συζητηση το απογευμα που προσπαθουσα να του εξηγησω γιατι ειναι σημαντικο για μενα να χασω κιλα και μου ελεγε ''μα γιατι εχεις φαει τετοιο κολλημα?? αφου μου αρεσεις. αλλα επρεπε να σε απασχολουν τωρα-εννοει μια δευτερη δουλεια που μου προταθηκε- και εσυ καθεσαι και ασχολησαι με τα κιλα''
και του ειπα οτι ΟΧΙ αυτο ειναι που πρεπει να με απασχολει και τωρα και για παντα γιατι επειδη παντα ερχοταν δευτερευον το θεμα των κιλων εφτασα εδω που εφτασα. επισης προσπαθουσα να του εξηγησω οτι για τη σχεση μας, δεν αρκει να αρεσω μονο σε κεινον πρεπει να αρεσω και σε μενα. κλπ κλπ κλπ
ελακι!!! ποση ζηλεια που δεν ηρθα κι εγω σημερα σπιτι σου....
θελω τοσο πολυ να σε γνωρισω! οπως και ολες σας βεβαια
αλλα κατι μου λεει οτι με την ελλη θα κολησω! κι ας μην εχω δει το χαμογελο!!!
θες η θεσσαλονικη?θες το λιτοχωρο? θες το πανεπιστημιο? θες τα παραπλησια κιλαα(85 ειμαι τωρα)??ολα παιζουν το ρολο τους!!!
και ενα ακομα ποστ απο μενα!!!
αβα υπομονη!!! λεμε ΟΧΙ στην κακογουστια ΟΧΙ στο κιτσ ΟΧΙ στις κακες μουσικες αλχημειες!το τελευταιο ειναι και αυτο που θα με εκνευριζε προσωπικα περισσοτερο.
αγγελικουλα! τωρα πια πιστευω να κοιμασαι!
ναταλια!!! μας ελειψες!
Βασικα τον Ιουνιο αφηνω το διαμερισμα που εχω, ειμαι στο Ηammersmith αρκετα κοντα στο underground και θελω να βρω ενα λιγο πιο κοντα η East London (καλλιτεχικη περιοχη πλεον, κοντα brick lane) η στο Camden που ειναι το ιδανικοτερο αλλα απο ενοικια αστα να πανε!!!! Για απο Σεπτεμβρη το θελω αλλα αν δεν το βρω τωρα με βλεπω αστεγη να τριγυρνω με τις 1000δες κουτες μου απο εδω και απο εκει!!!! Αχ ναι αν μπορεις πες μου που εισαι και ποσο κυμαινονται τα ενοικια εκει και αν θυμασαι και το γραφειο απο οπου το πηρες το σπιτι σου! Αν οχι γραφειο τελως παντων πως το βρηκες!! ;)
Το θελω και με τουλαχιστον 3 υπνοδωματια αλλα και με αλλους ασχετους μαζι να ειμαστε δεν μας χαλαει (να ειναι α ωραιοι τουλαχιστον οχι τιποτα ανωμαλοοοιιιι!!!!! αχαχαχαχαχ)
Ρε κοριτσια! Πρωτον ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
Και δευτερον... Βλεπω αυτη την στιγμη το δεξι μου μπουτι παρακαλω... Και ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ!!!! Φαινεται πολυ πιο μικρο και γλυκουλικο! Μα μηπως με γελουν τα ματακια μου πρωινιατικα?!?!?!
Εξωπραγματικο...
Καλημερα αγαπες.με ξυπνησε το αγορι πριν.πιο ησυχος μου φανηκε.θα παμε αυριο το πρωι για χαλαρο καφεδακι.επειδη σημερα εχει ιδιαιτερο θα λειπει ολη μερα και αυριο το πρωι που γραφουν τα παιδακια εξετασεις ειναι ελευθερος.οποτε ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτα μεχρι αργα το βραδυ:( αλλα αποφασισα να μην υστεριασω.
Καλημέρα στον Τζινόκοσμο, που δε παρακολουθώ.
Αγαπημένες μου καλησπέρα!!!
τώρα καταφερα να μπω και να σας γραψω δυο κουβεντούλες!
Το γλυκιτατο Κατερινάκι έχει γίνει νονά πια! παντα άξια καλη μου!!! είναι μεγάλο παραγμα πιστεψε με!
Το Ελλάκι φαντάζομαι θα μοιράζεται την χαρά της αδερφουλας της!
οι υπόλοιπες που είσαστε???? οεο????
Χθες τελικά γυρισα γύρω στις 2.30 φρικη το βράδυ φρικη σας λεω..
Τα είδα όλα... μέχρι και μια που νομιζε ότι η σημαια των ΗΠΑ ήταν παρεο και την φόρεσε με σορτσάκι μπλουζάκι και κόκκινη πλατφορτμα (το μόνο που ζήλεψα ομολογουμένως....) α και για να συμπληρώσει την εμφανα (κατά το αφάνα) είχε βαφτεί λες και φορουσε μια μπλέ μασκα με κέρατο.... που πας κοπελια????? οεο????
Μολις γύρισα επλυνα του μικρου μου τα πράγματα, ετοίμασα το νερό για το γάλα τουμ εκανα μπανάκι και ξαπλωσα! αλλά η πριονοκορδέλα από δίπλα μου δεν έλεγε να σταματήσει... κατά τις 4.00 πια έπεσα στην αγκαλια του Μορφεα (αργησε να ρθει...)
Λέω να ξεκινησω να βλέπω την φόρμουλα μιας και ο σύζυγος δουλευει (το ανέκδοτο της ημέρας ήταν να πάρω το απιδί και να πάω να φάω το μεσημέρι στο εστιατόριο... το άλλο με τον τοτο το ξέρετε??????) και ο μικρός κοιμηθηκε επιτέλους!!!!
θα τα πούμε το βραδάκι μαλλον!!!!
PS Ναταλάκι σε ποιο σημείο του ορίζοντα είσαι???? 27 x 72 φιλια!!!!
κοριτσουδια μου που γυρνατε σημερα???
Καλησπέρα. Τώρα μπήκα σπίτι. Δεν πρόλαβα να σας καλημερίσω το πρωί διότι με πήρε τηλ. η Φτουτάτη και με διέταξε να πάμε βόλτα και για φαγητό στο Μοναστηράκι εφόσον πρώτα με απείλησε με εξορία από το βασίλειό της ή με μπουντρούμι! Τι να κάνω κι εγώ, ετοιμάστηκα γρήγορα, έκανα την καρδιά μου πέτρα και δέχτηκα να μου κάνει το τραπέζι και μετά έκανα την καρδιά μου γρανίτη και δέχτηκα να με κεράσει και παγωτό! :lol: Φυσικά δεν ήταν δυνατόν να έρθει μία Φτουτάτη στα μέρη μας και να μην γίνει μεγάλο θέμα, γι'αυτό όταν καθήσαμε για φαγητό μετά από 2 λεπτά είδαμε τον Γκούμα τον δημοσιογράφο του star με κάμερες οι οποίοι στέκονταν ακριβώς από πάνω μας, ο ένας κάμεραμαν έσπρωχνε την καρέκλα μου. Τώρα δεν κατάλαβα καλά ή έκανε ρεπορτάζ για την κρίση στα φαγάδικα αφού μιλούσε με τον μαγαζάτορα ή έψαχνε να βρει που κάθεται η Φτουτάτη αφού είχε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ήθελε να φάει κεμπάπ και θα πήγαινε σήμερα εκεί! :lol: Μετά από λίγο ήρθαν και στέκονταν δίπλα μας δύο τύποι της δημοτικής αστυνομίας, για να μας φυλάνε μάλλον!! Όταν ήρθε το μπιφτέκι που είχα παραγγείλει, το μισό πιάτο ήταν το μέγεθος του μπιφτεκιού με δύο πίτες από κάτω και πολλές πατάτες, κοιταχτήκαμε με την Γλαύκη και σκάσαμε στα γέλια ταυτόχρονα και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε. Σλιβ + πιάτο τούρλα = αστείο ανέκδοτο με πολύ γέλιο! Έφαγα λίγο και το υπόλοιπο μου το δίπλωσε σε ασημόχαρτο και μου το έδωσε να το πάρω σπίτι και με διέταξε να το έχω φάει μέχρι το βράδυ! Έχετε τους χαιρετισμούς της Φτουτάτης, σας διαβάζει αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί για να γράψει. Λιλάκι χάρηκε πολύ για σένα και μόλις επιστρέψει σπίτι της θα σου γράψει σχετικά. Τώρα πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί το μαρτύριό μου δεν τελειώνει εδώ. Το βράδυ θα βγούμε για καταναγκαστικό ποτό! :lol: Θα σας δω πάλι όταν ξυπνήσω. Φιλάκια.
Koritsaki όντως η φωτογραφία μου είναι πριν 20 χρόνια σχεδόν από τότε που βάφτισα την βαφτισιμιά μου, δεν έχω άλλες φωτογραφίες ως παχιά. Δεν έχω κάνει πλαστική στήθους, θέλω τόσο πολύ να κάνω που όταν τα καταφέρω τελικά θα το καταλάβεις γιατί θα ακουστούνε οι πανηγυρισμοί μου μέχρι το Λονδίνο! Προς το παρόν η μόνη επέμβαση που έχω κάνει στο στήθος είναι τα σουτιέν της Dim! :lol:Quote:
Originally posted by koritsaki
τζινα!! ειδα τις φωτο και εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!
συγνωμα αλλα τις εδειξα κι εγω στο αγορι και ειπε ''απιστευτη διαφορα! εκανε πολυ ωραιο σωμα!'' και μετα του λεω οτι η πρωτη φωτο ειναι πριν 19 χρονια και μου λεει ''ναι σιγα!''
επισης με ρωτησε αν εκανες πλαστικη στηθους! χαχαχαχα!!!!
εσυ δεν εχεις κανει σωστα??? μην εγινε σε κανενα προηγουμενο επεισοδιο και την εχασα!!!!
Λίλα χαίρομαι που θα πάτε αύριο για καφεδάκι, κοίτα να είσαι ψύχραιμη και προσγειωμένη. Περιμένουμε εννοείται τα νέα του καφεδιάσματος. Ευτυχώς που ο Γ. δεν έχει επαφή με το ίντερνετ!
Αγγελικούλα δεν ξεχνάω την υπόσχεση της τάρτας χιχιχιχι.
καλα να περασετε τζινακιον!!!σημερα που δεν εχω τι να κανω ολοι δουλεια εχετε????ο αλλος με τα ιδιαιτερα εσεις γυρνοβολατε.εγω χαζολογαω στο λαπιτοπιο αν δω αλλο ενα επεισοδιο του nurse jackie θα κοψω τις φλεβες μου.
μωρε επαφη εχει γιατι ειναι και το αντικειμενο του απλα δεν αλλοτριωνεται οπως λεει με facebook και λοιπες μ@λακιες.αυτα ειναι για τις μαζες οεο.ευχομαι να μην μου κοψει και το ιντερνετ γιατι αυτο θα σημαινει χωρισμο.:smilegrin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ευτυχώς που ο Γ. δεν έχει επαφή με το ίντερνετ!