-
Εμ,κοπελιά,με τις αδερφές Μπρόγιερ που έχεις μπλέξει,πάλι καλά να λες που πήρες μόνο αυτά!
Έχετε ξεσαλώσει,δεν το συζητώ!Η μία ξετσίπωτη φορά τις μπλούζες για φορέματα,η άλλη φορά
μικρά κομμάτια υφάσματος για ρούχα(ούτε καν δυο μανίκια δε βγάζουν,για πόδια να καλύψουν
ούτε κουβέντα!)...Τι να πω...Είναι ζήτημα ημερών να σε κάνουν και Ρουβίτσα!Κανόνισε!
-
Α, ώστε εδώ κρύβεστε, τερατάκια!
Μπήκα στο φόρουμ, δε μπόρεσα να αντισταθώ και σας έχασα. Μια εδώ, άλλη εκεί... Το ξέρω ότι θα ξενυχτήσω, αλλά είστε ακαταμάχητες!
Πήγα γυμναστήριο και χάρηκα απίστευτα! Πλέον την έχω τη χορογραφία και νιώθω και τη μουσική και κουνιέμαι καλύτερα και από τις πενηντάκιλες. Τα κόμπλεξ τα αφήνω στις φίλες μου, εγώ δεν έχω τέτοια. "Κουνηθείτε" φώναζε η γυμνάστρια, "Ανεβείτε"! ʼκουγα τα παραγγέλματα και ένιωθα τη μουσική μέσα μου και έβγαζα ένα απίστευτο αποτέλεσμα για τα κιλά μου. Κουνήθηκα, γυμνάστηκα, ίδρωσα, χάρηκα. Μάλλον βρήκα τον κατάλληλο τρόπο για να γυμναστώ και θα τον ακολουθήσω.
Είστε ακόμη στο τσατ κοριτσάκια μου? Πού βρίσκεστε ακριβώς?
-
Τι έπαθε η Γιαννούκα μου;Την κόλησε η Τζίνα πόνο;Κομμένα τα πολλά σούξου μούξου!Κομμένος ο πόνος!Χάιντε!
Σας διατάζω να πάψετε να πονάτε!Βρείτε κάτι άλλο να τραβήξετε προσοχή ν'ασχοληθεί ο σύμπαν μαζί σας!Κάντε σεξ!
-
Μπα...το διαλύσαμε γιατί αυτές,ʼβα μου,αν και παρθένες έχουν τον ασυμμάζευτο!
Να μη σου πω τι συζητούσαν σε χώρο και καλά στήριξης διατροφικών διαταραχών!
-
Αν συζητούσαν για σεξ, μέσα κι εγώ! Αν και τι να συζητήσω τώρα πια... Κοντεύω να το ξεχάσω το άθλημα! Παρόλα αυτά, θυμάμαι ότι ήμουν παίκτρια με θέληση και ταλέντο! :P
-
-
Όχι δικές μου, ό,τι συνεπάγεται αυτό... ;)
-
Ουου!Ακόμα πιο βαρύγδουπες δηλώσεις!
-
-
Δε μου λες, μαντάμ, πώς και είσαι τόσο λακωνική? Τη γραφή σου την αισθάνομαι, το ύφος σου το οσμίζομαι, μήπως γράφεις από κινητό? Γιατί δεν μας έχεις συνηθίσει έτσι.. Εμείς, οι εργαζόμενες και ταγμένες στον Οίκο αυτόν, θέλουμε την αφεντικίνα μας πληθωρική!
-
-
Exει κουραστει απο το πολυ σεξ κ τωρα μαζευει δυναμεις....
-
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Α, ζήλεψα τώρα!
Δεν θέλω να ακούω για σεξ, όχι σε αυτόν το σεπτό οίκο, σε τούτο το τίμιο σπιτικό, όχι σε μένα....
Βρε μπας και δεν είσαι η Ναταλία?
-
Α, κάτι έγινε τώρα και πείστηκα. Γιατί προς το παρόν σκέφτηκα μήπως κάποιος μπήκε αντί για τη Ναταλία στο φόρουμ... Πολλά έχουν δει τα ματάκια μας!
Για δώσε και το παρασύνθημα... Έλα, να σε δω!