Originally Posted by
Mελίνa
Πολυ ρεαλιστικα οσα λες Ιωαννη2.. και οχι μονο το καλοκαιρι, οποιαδηποτε περιοδος διακοπως ή γιορτη ειναι περιοδοι υποτροπων ή που σου βγαινουν ολα τα αρνητικα στην επιφανεια, σκεψεις και συναισθηματα, βλεπεις τους αλλους να κανουν διακοπες, να πανε ταξιδια, να μαζευονται στα σπιτια με οικογενειες και φιλους, να περνουν εστω τυπικα καλα με εξοδους, ποτα, φαγητα, γλεντια, και εσυ μονος/η...
Ταξιδι μονη μου δεν εχω τολμησει ποτε να κανω, αν και το σκεφτηκα ελλειψει ατομων κατα καιρους. Αλλα με φοβιζει να σου πω την αληθεια, τι θα παω να κανω μονη μου; Με ποιον θα μοιραστω το τραπεζι, το δωματιο, τις βολτες; Σκεφτηκα και την λυση οργανωμενων με γκρουπ ταξιδιων, καθως εχω δει σε γκρουπ που εχω παει κατα καιρους ταξιδι αντρες και γυναικες μονους τους, αλλα και αυτο με τρομαζει. Εσυ το εχεις σκεφτει με γκρουπ;
Και υπαρχουν και αλλοι, αντρες και γυναικες, που δεν δισταζουν να πανε εντελως μονοι τους οπουδηποτε, εξωτερικο ή νησι εδω περα και βρισκουν εκει παρεα. Τους ζηλευω να σου πω την αληθεια. Εγω σε κανεναν ανωμαλο θα επεφτα αν τολμουσα να το κανω αυτο, τι αλλο θα τραβουσα;