Οι εικόνες είναι δηλ.το προσωπικό μου δακτυλικό αποτύπωμα;Έτσι μόνο πείθεσαι,Θωμαή;
Printable View
Οι εικόνες είναι δηλ.το προσωπικό μου δακτυλικό αποτύπωμα;Έτσι μόνο πείθεσαι,Θωμαή;
Γεια σας και πάλι Ναταλένιες! Τάισα τον άντρα μου τον περιποιήθηκα έκατσε τώρα στον καναπέ ο πασάς και βλέπει μπάλα και τσουπ να μαι και γω!
και για να προλάβω κάποιες πονηρές όχι δεν είχε πονηρά ξεσαλώματα απόψε :lol::lol:
Εγώ ακόμα μεσα είμαι..................................!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
ααααα έρχομαιιιι
Είναι ένα από τα δακτυλικά σου αποτυπώματα. Δεν ξέρω, μπορεί να φταίει το πολύ κούνημα στο γυμναστήριο, μου φαίνεσαι διαφορετική απόψε....
Έχεις τόσο πολλά που πιστοποιούν το προσωπικό σου στυλ. Εικόνες, μυθιστορηματική γραφή, ευαισθησία, λεπτότητα, ανθρωπιά, πάρα πολλά!
Επίσης εξυπνάδα, και μπορεί τώρα να "παίζεις" με εμένα και τις αμφιβολίες μου...... :smug b:
Τι συμβαίνει άραγε? :smirk:
Ε,ναι!Πόσο ν'αντέξει ο καημένος!Ήδη κάνει σεξ με την ʼρσεναλ!Quote:
Originally posted by Eli
και για να προλάβω κάποιες πονηρές όχι δεν είχε πονηρά ξεσαλώματα απόψε :lol::lol:
Την έχει βάλει από κάτω και σου τα φορά κάτω από τη μύτη σου!
Για την ίδια εμένα μιλάμε;Και τις προάλλες έβλεπες ανεβασμένη διάθεση και ερωτευμένο Σαίξπηρ στο επιστρεπτήριο ποστ μου...Quote:
Originally posted by Ava
Έχεις τόσο πολλά που πιστοποιούν το προσωπικό σου στυλ. Εικόνες, μυθιστορηματική γραφή, ευαισθησία, λεπτότητα, ανθρωπιά, πάρα πολλά!
Επίσης εξυπνάδα, και μπορεί τώρα να "παίζεις" με εμένα και τις αμφιβολίες μου...... :smug b:
Τι συμβαίνει άραγε? :smirk:
Είτε με ξέχασες τις μέρες που έλειψα είτε το κούνημα αλά πάουερ πλέϊτ κιμαδοποιεί εγκεφάλους είτε οι νυκτερινές βόλτες
κατέψυξαν αντιληπτικές ικανότητες...Κάτι παράξενο όντως συμβαίνει εδώ...Τι άραγε;Τι;
Και για να επιστρέψω στο νέο μου στυλ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!
Χωρίς εικόνες,φιλάκια και πολλά πολλά για να συνεχίσουν να αιωρούνται αμφιβολίες...
Xαρα μου παλι να θολωσει τα νερα προσπαθει.Δεν ξερεις οτι οι μοιραιες γυναικες αφηνουν ενα μυστηριο να πλανατε γυρω τους?αυτο κανει....
Μη φευγεις ακομη.Που θα πας.....Α ξεχασα ειναι κ τα τηλ της μερας....Θα ειναι καλυτερα...
Είδα ανεβασμένη διάθεση και συνεχίζω να τη βλέπω. Θέλεις παιχνιδάκια, ε?
Δεν σε ξέχασα και το ξέρεις.. Γίνεται να σε ξεχάσουμε? Αφού είσαι η κορωνίδα μας.
Όσο για το κούνημα και τους νυχτερινούς περιπάτους, καλά κάνουν και κιμαδοποιούν σκέψεις, εγκεφάλους, τα πάντα. Τζάμπα τα κάνω?
Χαρά μου, νομίζεις θα τη φοβηθώ? ʼστη σε μένα.. Λοιπόν...
Ντροπή σου, σουπιά, που θολώνεις τα νερά και φεύγεις, χωρίς έστω ένα "να κοιμηθούμε αγκαλιά". Ου να μου χαθείς, που δεν μας γράφεις λίγο αυτά που διάβασες. Ντροπή! :D
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Ε,ναι!Πόσο ν'αντέξει ο καημένος!Ήδη κάνει σεξ με την ʼρσεναλ!Quote:
Originally posted by Eli
Την έχει βάλει από κάτω και σου τα φορά κάτω από τη μύτη σου!
Σουπιές και μη, πάω για ύπνο.. Το κούνημα φέρνει κούραση κι εγώ κουράστηκα (κουνήθηκα) σήμερα πολύ!
Τα λέμε αύριο. Πάω να διαβάσω ένα μίζερο (ψυχολογικά, όχι καλλιτεχνικά) βιβλίο που μου πήρε ο αδελφός μου. Λέγεται "το τρένο των νεφών" και είναι της Ευγενίας Φακίνου. Με ρώτησε σήμερα, πώς σου φάνηκε το βιβλίο που σου πήρα? Μμμ, τι να σου πω, αριστούργημα! Έχω καταστενοχωρηθεί με τις αρρώστιες, τη φτώχεια, τις ψείρες, την απελπισία. Μα γιατί, ρώτησε γελώντας, δεν κατάλαβες ότι είναι αλληγορικό? Πχ. ο Ελεγκτής του τρένου είναι η μοίρα και γι' αυτό ακόμη και οι πλούσιοι στέκονται μπροστά του προσοχή. Δε με νοιάζει, απάντησα, μου φτάνει το ότι το διαβάζω και στενοχωριέμαι. Τώρα, βέβαια, γίνεται λιγάκι πιο ενδιαφέρον.. Στο τρίτο βαγόνι γίνονται κάτι όργια.. Κάτι γίνεται.. Πάντως, εκτός αστείου, η συγγραφέας ευτυχώς χρησιμοποιεί παραθέματα από Αλιέντε και Μάρκες. Πραγματικά κάτι γίνεται.. ʼντε μπας και χαρώ λιγάκι.. Αφού χαρά δεν έχω στο κρεβάτι μου, τουλάχιστον ας μην έχω και τις ψείρες της Φακίνου! Έλεος πια!