Originally Posted by
RockElCasbah
... σκέφτομαι πως πρόλαβα και διάβασα λίγο απ' τη σελ. 651 και μετά... Κενέ, είσαι τρομερός στις περιγραφές σου ώρες - ώρες, λολ!... επίσης πόσο παρεξηγήσιμος είναι ο Σέλντον... χμμ, συμβαίνει στους πολύ έξυπνους ανθρώπους αδερφέ... μη μασάς, αρκεί να καταφέρεις να το διαχειριστείς κάποια στιγμή γιατί οι πολύ έξυπνοι είναι και αντιπαθείς συνήθως έ;...:)... και με μια μικρή επιφύλαξη - γιατί είμαι και πολύ κουρασμένο παιδί αυτό τον καιρό και ίσως δε κατάλαβα καλά - όσοι ξεμένουν κάτι... για ρίχτε το απ' την αρχή ρε αδέρφια... γιατί εγώ πάλι έχω άλλη άποψη... όσο πιο πολύ ωριμάζεις και γνωρίζεις τον εαυτό σου και τον σέβεσαι... χμμ... άλλο τόσο δύσκολο είναι να είσαι με κάποιον που θα έχει καταφέρει μία απ' τα ίδια. Και θα σου μοιάζει κιόλας... εκπληκτικά δύσκολο να συμβεί όμως... κι επίσης πολλοί συγκροτημένοι άνθρωποι και υψηλοτάτης αντίληψης έχουν μείνει μόνοι... χμμ... ή και το επιλέγουν για να είναι καλά... ή δε βρίσκεται κάτι που να τους αντιστοιχεί... το "αξίζει" δε το ασπάζομαι πλέον... καλό μήνα... πείτε μου μωρέ κι ένα "χρόνια καλά" για την Τετάρτη!... είμαι στεναχωρεμένη, "αμπαρωμένη", αλλά ευτυχώς μόλις βγήκαμε απ' τα νοσοκομεία και αναρρώνουμε... :)... τί να τις κάνετε τις λεπτομέρειες, δε βαριέσαι...
πάντως, λέω να κολλήσω στα 40 από τούδε και στο εξής... άσε που με παίρνει άνετα να αρχίζω και να κατεβαίνω αντί να ανεβαίνω... τσίου σύντεκνοι!...:)...