μπα βραζω στο ζουμι μου.ειμαι ανυπομονη μεχρι αηδιας οποτε εχω ενα εσωτερικο "ξυσιμο".ψαχνω εσωρουχα που να μην με δειχνουν αηδια.
Printable View
μπα βραζω στο ζουμι μου.ειμαι ανυπομονη μεχρι αηδιας οποτε εχω ενα εσωτερικο "ξυσιμο".ψαχνω εσωρουχα που να μην με δειχνουν αηδια.
Καταλαβαινω!!! Ειναι μια αισθηση που απο την μια ανυπομωνεις και απο την αλλη λες και τωρα τι θα κανω??
Καλε μην λες χαζα!!! Παρε εσωρουχα σε φαση δεκαετιας του 50 pin up φαση που ειναι τρελα σεξυ, αν σου αρεσουν τετοιου ειδους... Και πανω απο ολα!!!! ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!
btw η φωτο που εβαλα γιατι δεν μπαινει???
Α!! λεει οτι ειναι πολυ μεγαλη η φωτογραφια!! Πως μπορω να την μικρυνω ξερετε?
δεν εχω ιδεα πως να την μικρυνεις.η τζινα θα ξερει αλλα ειναι offline.
τι να του μαγειρεψω???μηπως να του ριξω και κανενα υπνοστεντον μεσα να μην καταλαβαινει και πολλα???
Wow εγώ χρησιμοποιώ μία ιστοσελίδα η οποία μικραίνει τις φωτογραφίες:
http://www.picresize.com/
είναι εύκολο στην χρήση και δεν παίρνει πολύ ώρα. Δεν έχω να προτείνω κάτι καλύτερο από αυτό γιατί δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα.
Λίλα μου να μαγειρέψεις κάτι νόστιμο μεν, ελαφρύ δε! Μην του κάτσει και βαρύ του ανθρώπου και μετά δεν μπορείτε να επιδοθείτε σε σπορ εσωτερικού χώρου :lol:
τσα ! εδω ειμαι και εγω!
ναταλακι καλα???? κανε μια αναζητηση στο google resize pic on line και σιγουρα θα βρεις να μικρινεις τη φωτο
λιλα μαλλον κατι σε θαλασσινο θα σου ελεγα γαριδες οστρακα γενικα κατι αφροδισιακο και ενα καλο κρασι σιγουρα ( για εκεινον παντα)οσο για εσωρουχα μπορεις να δοκιμασεις κατι σε κορμακι η κατι σε μπειμπι ντολ με φουστιτσα και μαλιστα σε κοκκινο χρωμα της φωτιας!
και μετα ενα μπωλ με φραουλες και σαντιγυ τελεια αποπλανηση!!!
δεν εχουμε μεινει ποτε μονοι μας μαζι.γιατι δεν μιλαμε για ξεπετα μιλαμε για αλλη φαση.θα πεθανω παναγιτσα μου μεχρι το σαββατο.
λιλα δες εδω!
κατι τετοιο λεω
δεν μου το ανοιγει
μολις εκανε σεισμο τελεια!!!
Σας κούνησε πολύ Λίλα;
εγω κουνιομουνα γιατι χορευα και βλεπω τη μανα μου να τρεχει και απο πισω τον παπαρακο να ακολουθει. 4,2 ηταν απο οτι ειδα
γουαου!!!!! φοβερα νεα Λιλουκο. Αντε το Σκ θα κανει παλι σεισμο αλλα αυτη την φορα οι βαθμοι δεν θα ειναι της κλιμακας ριχτερ αλλα αλλος σεισμος...ξερεις εσυ πονηρουλα! εκτος αν μας το παιξει παλι βαρυ πεπονι αλλα δεν το κοβω τοσο μεγαλο τερας υπομονης!!! στο κατω κατω αντρας είναι και εσυ εισαι και το απωθημένο του!!
εγω παιδια είχα αδεια σημερα και πηγα βολτα με την πεθερα στα μαγαζια, πηρα ενα μακο μπλουζακι τιραντε οπου η πλατη ολη ειναι κεντημα πλεχτο και 3 στραπλες για να τα φοραω μεσα απο ανοιχτες μπλουζες κλπ. Η σουπερ αγορα μου ομως ήταν ενα μαγιο ολοσωμο μαυρο, σουπερ σεξι, ειναι απο αυτα που μοιαζουν με μπικινι απο πισω και απο μπροστα καλυπτουν μερος της κοιλιας μονο με 15 ευρω~!!!!!!!!! καλυπτει ακριβως την χαλαρωση της κοιλιας και αναδεικνυει τα νεα μου αποκτηματα!! ειμαι ενθουσιασμενη!!!
με γεια κατερινακι μου το μαγιουδακι σου!!!του περναει μωρε σιγα σιγα.σχεδον εσκασε χαμογελακι σημερα.
Αααα και αυτό το τόπικ έχει ζουμί και δεν το είχα ανακαλύψει!!! :P
Ιστορίες αγάπης διαβάζω!!!!
(είναι βέβαια λίγο μπερδεμένο αν δε ξέρεις το κόνσεπτ... :P )
??????
Sethunya καλωσόρισες,
μην ανησυχείς είναι λογικό να μπερδεύεσαι!
Το θέμα αυτού του τόπικ αλλάζει ανάλογα με τα κέφια μας και καλύπτουμε θέματα εφ όλης της ύλης! Λέμε τα καθημερινά και όλα όσα μας απασχολούν γενικά. Το παρεάκι μας είναι πάντα ανοιχτό σε νέες αφίξεις :)
Μην το πάρεις στραβά :PQuote:
Originally posted by lila198621
??????
Απλώς χάζευα και απ'ό,τι κατάλαβα παίζει λοβ στόρι!
:)
@Eli
Ευχαριστώ πολύ! Είμαι αρκετό καιρό παθούσα και μέλος στο φόρουμ, απλώς δεν μπαίνω τόσο συχνά!
Αυτές τις μέρες με έπιασαν πάλι τα νταουνιάρικα μου και είπα να κάνω έφοδο!
Καλώς σας βρήκα και εδώ!
δεν τον παιρνω στραβα απλα μου ηρθε αποτομα.καλωσηρθες!!!!!!Quote:
Originally posted by Sethunya
??????
το τζινακιο που χαθηκε???μαμαδοβολτα εχει παει ή εχουμε απογευματινη σιεστα???ο ψιτακος πως ειναι το πρωι ειδα οτι δεν ετρωγε.
:smilegrin:Quote:
δεν τον παιρνω στραβα απλα μου ηρθε αποτομα.καλωσηρθες!!!!!!Quote:
Originally posted by Sethunya
??????
Ο Ψιτάκος μέχρι το μεσημέρι δεν είχε φάει τίποτα μετά το χθεσινό του επεισόδιο Λίλα μου. Προς το μεσημέρι η Τζίνα μου είπε ότι είχε τσιμπήσει ελάχιστα από την τροφή του, προφανώς είχε ακόμη ενοχλήσεις στο στομάχι του. Περιμένει να δει και την σημερινή του πορεία για να επικοινωνήσει με τον κτηνίατρο. Φαίνεται να έχει δυσανεξία στην ξηρά τροφή και ελπίζει να του περάσει σύντομα.
Καλησπέρα καλησπέρα καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Missed me?????????
Hallo παίδες. Ούτε σιέστες ούτε τίποτα, κοιμόμουνα! Sethunya καλώς ήρθες στην τρελοπαρέα μας. Εμείς εδώ έχουμε εκτός από ζουμί :lol: κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Κρατάμε συντροφιά η μία στην άλλη προσπαθώντας ν'αντιμετωπίσουμε και τα δικά μας νταουνιάσματα.
Κατερίνα με γειά το νέο σου "you're sexy and you know it" μαγιώ!!
Καλησπέρα Πωλινάκι, τα μαθαίναμε τα νέα σου, ευτυχώς η μικρούλα είναι μαχήτρια. Εύχομαι να δυναμώσει γρήγορα, να την πάρετε μαζί σας στο σπίτι να γνωρίσει τη νέα της οικογένεια και αυτή να είναι η πρώτη και η τελευταία της ταλαιπωρία, από εδώ και πέρα να είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Πωλινα μου!!!!! μαθαμε τα καλα νεα και αναμενουμε νεωτερα τωρα απο εσενα. Πες μας λεπτομερειες ,πως εισαι εσυ? πως ειναι η μπεμπα?
βλεπουν καλα τα αστραφτερα ματακια μου 86 Πωλινα ???? Μπραβο κοριτσαρα μου. Αντε και εις κατωτερα. Και τι ειναι αυτο το salads days καλε???
Καλησπέρα Τζινα μου, σε ευχαριστώ πολύ.
Σας ευχαριστώ πολύ όλες και για τις ευχές και τις προσευχές σας. Δυστυχώς 3 βδομάδες που έχει να μπω, έμεινα πολύ πίσω στο διάβασμα και δεν νομίζω να βρω χρόνο να σας διαβάσω. Είμαι σίγουρη όμως πως είχα τις πιο θερμές ευχές από όλες σας.
Τώρα τρέχω να τακτοποιήσω τα χαρτιά της μικρής, να διεκδικίσω τα δικά μου επιδόματα επιδή δήθεν έπρεπε να κάνω αίτηση επιδόματος στην 31η βδομάδα για να πάρω τα λεφτά όταν γεννίσω, και να τους λέω πως ήταν αδύνατον να κάνω την αίτηση τότε αφού γέννησα στις 27 βδομάδες, και τους πήγα ένα σορό βεβαιώσεις, αλλά είναι λες και μιλάω στον τοίχο. Αυριο θα πάω να βρω τον υπεύθυνο μπας και αυτός καταλάβει την διαφορά στις βδομάδες!!!!!!
Πάω και 2 φορές την μέρα στο καθιερωμένο μου ραντεβού με την μικρούλλα μου, και τις τραγουδάω, την χαιδεύω, και γενικών ότι μπορώ να της κάνω καθώς αυτή είναι μέσα στην θερμοκητίδα.
Εσείς πως είστε? Είχαμε καμιά που βρήκε δουλιά από τις άνεργες? καμιά που παντρεύετε από τις ανύπαντρες? καμιά έγκυο από τις μή εγκυμονούσες? καμιά με νέο αμόρε?
wow μου τωρα πια απο εδω και περα πανηγυριζουμε την καθε αλλαγη. Θα αλλαζεις τοσο γρηγορα που ουτε η ιδια εσυ δεν θα προλαβαινεις να σε καταλαβαινεις. Και εις κατωτερα κουκλα μου!!!
Sethunya καλως μας ηρθες ! ειμαστε μια παρεα απο κοριτσια και μοιραζομαστε πολλα εδω , βοηθωντας η μια την αλλη σε ολα τα επιπεδα. Δεν υπαρχει συγκεκριμενο θεμα και ουτε κανενας περιορισμος, οτι κατεβει στου καθενος το μυαλο ενα πραγμα. Πες μας λιγα πραγματα για σενα να σε γνωρισουμε
Κατερινάκι μου γλυκό καλησπέρα!!!!! Λεπτομέρειες για τις 3 βδομάδες μου στο νοσοκομείο θα σας ενημερώσω στις επόμενες μέρες !!!Quote:
Originally posted by *Katie
Πωλινα μου!!!!! μαθαμε τα καλα νεα και αναμενουμε νεωτερα τωρα απο εσενα. Πες μας λεπτομερειες ,πως εισαι εσυ? πως ειναι η μπεμπα?
βλεπουν καλα τα αστραφτερα ματακια μου 86 Πωλινα ???? Μπραβο κοριτσαρα μου. Αντε και εις κατωτερα. Και τι ειναι αυτο το salads days καλε???
85.8 ήταν κανονικά σήμερα αλλά λέω άστο καλύτερα!!! Το σαλαντ ντεις είναι για το ότι θα αρχίσω την αποτοξίνωση από το κρέας που έτρωα καθημερινά στο νοσοκομείο.
το παιδι καλα?
Πωλινάκι καλώς ηρθες πίσω . Γερή και δυνατή . Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου και γρήγορα να δυναμώσει να την πάρεις μαζί σου . Εύχομαι να ήταν η τελευταία ταλαιπωρία και για σένα και για τη μικρούλα σου .
Ναι,καλά!Την απασχολώ εγώ τώρα στο τηλέφωνο.Θα σας τα πει τα νέα...
πωλινακι να την χαιρεσαι την κορακλα σου και συντομα να την παρεις στην αγκαλια και στο σπιτι σου!!!!!
Ναταλια αναμεταδωση αμεσως μολις κλεισεις το τηλ παρακαλω!!!
Kοριτσακια καλησπερα!Ειμαι ενα ερειπιο αφου ξυπνησα στις 6,ευτυχως κοιμηθηκα 1 ωρα στο λεωφορειο,κ αφου γυρισα απο το μαγαζι εχω πεσει με τα μουτρα στις δουλειες του σπιτιου.Τα λουλουδια που ειχατε δει,ξεχαστε τα!Ειναι ολα ξερα!Δεν ξερω αν μπορω να σωσω κανενα.
Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην Ελι που ανοιξε το σπιτι της κ εκανε κ τοσες ετοιμασιες.Περασαμε υπεροχα!Τωρα θα μου πεις κερατωνατε τη Ναταλια κ ηταν υπεροχα?Ε!αν ηταν κ αυτη θα ηταν καλυτερα.Χαρηκα που ξαναειδα τα κοριτσια κ που ξαναανακαλυψα ποσο υπεροχες ψυχες ειναι κ οτι το δεσιμο ειναι πραγματικο.Χαρηκα που γνωρισαμε την Καλλιοπη κ την Αγγελικη .Ευχαριστω για το υπεροχο κεκακι,το εφαγα σημερα,κ την επισης καταπληκτικη ταρτα τυριου.
Επισης ευχαριστω το Τζινακι μου για την υπεροχη βολτα.Ελπιζω να εφαγες το μπιφτεκι κ να μην το εδωσες στην κοκερινα!
Ολες για το υπεροχο βραδυ κ ελπιζω την επομενη φορα να ειναι πιο ακμαιο το ηθικο κ να το ξενυχτησουμε!
Καλωσορισμα στην Πωλινα μαζι με ολες μου τις ευχες για το καλυτερο!
Λιλακο χαιρομαι πολυ για τα νεα σου!Ειναι στο χερι σου οπως σου ειπε να τον κερδισεις παλι κ να σβησεις τις κακιες θυμησες.θα τα πουμε πιο αναλυτικα αλλα εχω αργησει για το σινεμα κ με περιμενουν.Φιλακια!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου !!!!!!!!!
Πολλά τα νέα σας αλλά τα διάβασα!!!!!!!
Πολινακι μου να σου ζήσει η κορούλα ,σίγουρα η Κωνσταντίνα-Αμαλία είναι μια μαχητρια σαν τη μαμά της και όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!!!!
Λίλα μου συγχαρητήρια για την έκβαση της υπόθεσης με το Γ,αν και ήμουν σίγουρη ότι όλα θα ήταν οκ,πως να σου αντισταθεί άλλωστε,έχεις γίνει μια κούκλα!!!!!!!
ΤΖινάκι κ εσύ μια κούκλα έγινες και περαστικά στο γατάκι σου!!!!!!
Κατερινακι πάντα αξία και να φορέσεις με υγεία τα καινούργια σου ρουχαλάκια!!!!!!!!!!!!
Ελλάκι μου τι υπέροχα πράγματα που ετοίμασες για τα κορίτσια;Μπράβο χρυσοχέρα μου!!!!!!!!
Καλλιόπη μου και xWow μου καλές κατηφορες ναέχετε
!!!!!!
Αγγελικούλα μου καλή δύναμη στη δουλειά και υπομονή!!!!!!!
Ναταλία και Γλαύκη κάνατε κ εσείς τις βόλτες σας και εύχομαι ναα τΑ περάσατε τέλεια!!!!!
Μακ εσύ να βάλεις εύκολα θέματα στα παιδιά,μην τα ταλαιπωρείς!!!!
ʼβα μου με υγεία τα καινούργια έπιπλα για τη βεράντα σου!!!!!!
Κοπελιά με το παράξενο όνομα καλώς μας ήρθες!!!!!!!!!!
γιουχου!!!καλα να περασεις κουρασμενη γλαυκη.απο οτι καταλαβα περασατε τελεια το σ/κ.
γιωτακι!!!που χαθηκες οεο?εχει πεσει φανταζομαι δουλεια εκει στην εξορια???τα ΠΟΠ πως πανε???