Δεν ξέρω τίποτα!Είμαι αθώα!Οι κακές οι γλώσσες,Κατερινάκι μου!Συκοφαντίες,κακοήθειες ...γυναίκες...τι περιμένεις;Quote:
Originally posted by *Katie
ΣεΞ ακούω, πιο σεξ? Ναταλία?? Θέλω να τα μάθω όλα!!!
Printable View
Δεν ξέρω τίποτα!Είμαι αθώα!Οι κακές οι γλώσσες,Κατερινάκι μου!Συκοφαντίες,κακοήθειες ...γυναίκες...τι περιμένεις;Quote:
Originally posted by *Katie
ΣεΞ ακούω, πιο σεξ? Ναταλία?? Θέλω να τα μάθω όλα!!!
Οπς!!!!
Αυστηρή οικοδέσποινα!!!
τα σκούπισα ωραιοτάτη μου!!!
Ωραία!Πιάσε καναπέ τότε,πες μου τι να βάλω στο ποτήρι σου και αυτοσυστήσου στις υπόλοιπες Ναταλένιες,αν θέλεις!
Πες τους για τότε που σ'έφαγε στη στροφή ο Carnation κι έβγαλε εκείνος τη Λόλα απ'τη φωτιά κι ακόμα να το ξεπεράσεις!
Καλησπέρα σας!!!
Είμαι η Λουκία σύζυγος, μαμά 2 παιδιών, εργαζόμενη, την δευτέρα 12/12 γίνομαι ακριβώς 41 ετών....
κουβαλάω κι εγώ το σεντούκι μου ....που κάθε φορά βαραίνει ή αλαφρώνει ανάλογα με τα φεγγάρια.
Τιμή μου που συνδιαλλέγομαι μαζι σας!
Ω!Λούκυ!Τι βαρύγδουπες αποκαλύψεις είναι αυτές και δη για έναν τόσο σκληρό άντρα της ʼγριας Δύσης!Ώστε Λουκία σύζυγος ε;
Βγήκες βλέπω από τη ντουλάπα για τα καλά!Ελπίζω να είσαι περήφανος για τις ιδιαίτερες επιλογές σου...Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ντροπή!
Και τοξότης ε;Εγώ Υδροχόος με ωροσκόπο Τοξότη.Κάνουμε χαΐρι λες;Είμαστε και κοντά ηλικιακά...Εκτός αν μου πιπινιάζεσαι...
Καλώς την νέα Ναταλένια! Και εγώ πριν λίγες μέρες βαπτίστηκα επίσημα και πρωτοπάτησα την βρωμοπατουσίτσα μου στον οίκο της προλαλήσασας :lol:
Αχ τι ωραία ο οίκος σας μαντάμ αυξάνει και πληθαίνει :lol:
Εγώ δεν σκούπισα τα ποδαράκια μου θα φάω πόρτα;;;:punk:
Θα περάσουν όλοι με τα λασπωμένα τους πατούμενα και θα σφουγγαρίσεις όλον τον οίκο με τη γλώσσα!Αυτή είναι η τιμωρία σου!
Μάλιστα ΚΥΡΙΑ! Στις διαταγές σας!
Σε λίγο θα το ρίξουμε και στο σαδομαζό... :lol::lol::lol:
Και μ'αυτήν τη φαντασίωση σας καληνυχτώ,λακωνικά όπως και χθες!
Δεν καταλαβαίνω για τί πράγμα μιλάς!Quote:
Originally posted by Eli
Μάλιστα ΚΥΡΙΑ! Στις διαταγές σας!
Σε λίγο θα το ρίξουμε και στο σαδομαζό... :lol::lol::lol:
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι .... :D
Πάω να κάνω και ένα μπανάκι να είμαι πιο φρέσκια και λαχταριστή :bisou:
Μόνο μπάνιο;Για ξύρισμα δεν ακούω πάλι κι ανησυχώ!
Αλλά τι λέω;Έχει αγώνα πάλι στη Νετ=>no sex=>no shave!
Έννοια σας και έκανα ολόκληρο μποτέ για να μπω καθάρια, αγνή και φρέσκια στον οίκο σας μην τυχόν και σας τον μαγαρίσω αγαπημένη :D
Λοιπόν τα νέα της ημέρας....
περίμενα περίμενα αλλά η Katie άφαντη για να πάρει το βήμα.
Σήμερα το απόγευμα είχαμε την τιμή και την χαρά οι αδερφές Μπρόγιερ να πιούμε έναν υπέροχο αρμένικο καφέ με την κυρία Break.
Σας κερατώσαμε ασύστολα λοιπόν και δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε! :lol::lol::lol:
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι η Break είναι ένα γλυκύτατο παιδί με υπέροχο χαρακτήρα και το πιο γλυκό χαμόγελο. Βέβαια το χαμόγελο το είδατε και εσείς αλλά εμείς είχαμε την τιμή να την γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα. 4 ώρες καφέ! Ριζώσαμε στις καρέκλες μας και αν δεν μας έπαιρνε το βράδυ ακόμη εκεί θα ήμασταν να τα λέμε. Φοβερή η ιστορία της ζωής σου Break και εύχομαι να βρεις το κουράγιο και την δύναμη της γραφής για να πεις μερικά από αυτά που μας είπες σήμερα στον υπέροχο καφέ μας :). Η Katie βέβαια αποσύρθηκε νωρίτερα καθότι και μάνα, έπρεπε να πάρει την μπουμπούκα της από τον σταθμό. Εμείς πάλι εκεί ριζωμένες στις καρέκλες μας να ξεδιπλώνουμε τις ψυχές μας. Πέρασα όμορφα σήμερα, σε ευχαριστώ Break :grin: και εύχομαι να το επαναλάβουμε σύντομα ;)
Μα καμία να μην αφρίσει λίγο από ζήλια; Ούτε ένα σχόλιο ντιπ????:shocked2: