Σχολια απο αυριο παλι....Μπηκα για μια κλεφτη ματια κ να πω ενα γεια.Α!αγορασα μια ζακετα πλεχτη Galaniss σε μουσταρδι χρωμα με απλικαρισμενη μια ομπρελα.Ολα τρελλα τα ρουχα της ,απαιχτα!Φιλακια πολλα καληνυχτα!
Printable View
Σχολια απο αυριο παλι....Μπηκα για μια κλεφτη ματια κ να πω ενα γεια.Α!αγορασα μια ζακετα πλεχτη Galaniss σε μουσταρδι χρωμα με απλικαρισμενη μια ομπρελα.Ολα τρελλα τα ρουχα της ,απαιχτα!Φιλακια πολλα καληνυχτα!
Κ για να ειμαστε στο πνευμα των ημερων αλλα μην ξεχναμε οτι προσεχουμε τη διατροφη μας για να εχουμε!
Μιλάς και εσύ άπιστε Θωμά με τις τούρτες και τις καρυδόπιτες! Μπάχαλο μας έκανες τις προάλλες και τώρα μας το παίζεις Κυρία!
Καλημέρα Ναταλένιες!
Καλημέρα σας ναταλένιες,
17 μέρες για τα Χριστούγεννα, χαίρομαι όσο δεν παίρνει αυτό το μήνα, συνεχίζω να μην βάζω πωπό κάτω,σαν να με έχει πιάσει η μανία να αναπληρώσω όλη την κλεισούρα των προηγούμενων Δεκεμβρίων ή Μαρτίων ή Ιουνίων των τελευταίων ετών..
Χτες είδα θέατρο, το "Γυάλινο Κόσμο" του Τ. Williams, στο θέατρο "Δημήτρης Χορν", είναι η τρίτη φορά στη ζωή μου που βλέπω αυτό το έργο επί σκηνής, έχω μια αδυναμία στο συγκεκριμένο συγγραφέα, μου άρεσε η παράσταση, και τη Λώρα την έπαιζε μια κοπελίτσα που την ήξερα παιδί, μαθήτρια στο φροντιστήριο που δούλευα τότε..
Την Παρασκευή έχω πάλι προγραμματισμένο θέατρο, αυτή τη φορά "Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης", να δούμε αν θα γελάσει το χειλάκι μας..
Θέλω συνέχεια να βγαίνω έξω, να βλέπω πράγματα ή να βολτάρω απλά στα μαγαζιά, να πίνω καφέδες με φίλους, να τρώω έξω και , ρε γκαμώτο, τώρα που τα θέλω όλα αυτά , λείπει το χρήμα...
Είμαι λίγο σε σύγχιση σήμερα το πρωί, κλείνει σε λίγες μέρες το 2011, και σκέφτομαι τι έφερε και τι πήρε μαζί του αυτός ο χρόνος, μου πήρε τέσσερα συγγενικά μου πρόσωπα, και τα τέσσερα αγαπημένα αλλά και νέα, πολύ νέα, πέρασα μια ολόκληρη χρονιά σε κηδείες, μνημόσυνα και πένθος, είδα το σόι μου πιο συχνά από κάθε άλλη φορά και ήταν αλλόκοτο όταν κοιταζόμασταν για άλλη μια φορά πάνω σε τέτοιες περιστάσεις... Πήρε τις δυνάμεις της μαμάς μου και την έκανε εξαρτημένη από μένα και τα αδέρφια μου...Μου έφερε όμως και τη δεύτερη ευκαιρία για μια πιο ισορροπημένη ζωή, το χειρουργείο....
Σας φιλώ όλες, κάνετε τις μέρες μου πιο....ναταλένιες! Αυτό τα λέει όλα!
Μεγάλες ανατροπές μέσα σε ένα χρόνο Γιώτα μου δεν ήξερα ότι σε βρήκαν τόσα πολλά κακά. Εγώ πάλι λέω εμείς που μένουμε πίσω να είμαστε γεροί και δυνατοί, να ζήσουμε μία καλή ζωή, και να κρατάμε ζωντανούς στην καρδιά μας και με τις ιστορίες μας αυτούς που αγαπάμε και χαθήκανε νωρίς. Και όταν με το καλό φύγουμε από τούτον εδώ τον κόσμο να φύγουμε πρώτα από όλα στην ώρα μας και με την σειρά μας, ήρεμα και με ψυχή ελαφριά σα πούπουλο, και να πάμε να ανταμώσουμε αγαπημένους! :saint:
Όχι δεν είναι μακάβρια η κουβέντα και αυτά μέσα στην ζωή είναι! Γι'αυτό Γιωτάκι μου επιτέλους είναι η ώρα σου να χαρείς! Σου εύχομαι να απολαύσεις όλα τα καλά που σου έρχονται στην ζωή σου χωρίς φόβο και πάθος και να λιώσεις στην κυριολεξία τις σόλες σου από τις βόλτες! Το αξίζεις γλυκιά μου!
Καλημέρα. Ακόμα γελάω με το βρωμομεσού!Τέλειο. Ευτυχώς ο πόνος υποχωρεί μέρα με τη μέρα. Αυτό που δεν υποχωρεί είναι το έντονο τράβηγμα προς τα κάτω που νοιώθω σε όλη την κοιλιά μου που με δυσκολεύει στις κινήσεις μου και στο περπάτημα. Δεν έχω ακόμα αντοχές για πολλά πολλά. Δύο μέρες που βγήκα για να πάω στα νοσοκομεία ταλαιπωρήθηκα πολύ με το τρόλλευ και το μετρό (δεν περισσεύουν για ταξί) κι όταν γύρισα νόμιζα ότι θα ξεκολλήσει η κοιλιά μου από το δυνατό τράβηγμα που ένοιωθα, πονούσα κι όταν έπαιρνα ανάσα για να μιλήσω. Υπομονή κι επιμονή.Quote:
Originally posted by NADINE
Καλώς τη βρωμομεσού!ʼντε,με το καλό να φύγουν και τα ράμματα!Από πόνο-δε μας είπες-πώς τα πας;
Ένα καλό κορίτσι είχε απομείνει,που κοιμόταν το αργότερο στις 10 το βράδυ κι ήταν σπίτι-δουλειά,δουλειά-σπίτι τις καθημερινέςQuote:
Originally posted by monahoiot
Θέλω συνέχεια να βγαίνω έξω, να βλέπω πράγματα ή να βολτάρω απλά στα μαγαζιά, να πίνω καφέδες με φίλους, να τρώω έξω και , ρε γκαμώτο, τώρα που τα θέλω όλα αυτά , λείπει το χρήμα...
κι άντε κάτι λίγο το Σ/Κ να΄χαμε να λέγαμε...Και τίθεται το ερώτημα:Τι αλλοτρίωσε αυτό το πρώην καλό κορίτσι;Ποιές κακές συναναστροφές;
:punk:
Καλημέρα,πρώην βρωμομεσού,νυν καθαρολόκληρη,καθώς στάνταρ με το που σου επέτρεψαν το μπάνιο το ανθρώπινο
το τίμησες και με το παραπάνω!Λίγη ακόμη υπομονή,Τζινάκι!Τα δύσκολα πέρασαν!Να έχεις την εικόνα πως όσο τραβά
η κοιλίτσα,τόσο πιο επίπεδη θα είναι το καλοκαίρι,που θα φοράς το μπικινάκι σου(παγκόσμιες έγκυρες ιατρικές έρευνες
περίτρανα το υπογράφουν αυτό)κι όλες εμείς με τις δίπλες και τις τρίπλες μας θα τυλιγόμαστε πετσέτες και παρεό του καμουφλάζ!
Ξέρω πως είσαι ανώτερος άνθρωπος και δε σ'αφορούν οι συγκρίσεις,αλλά κράτα την εικόνα της δικής σου κορμάρας έστω.
Πάντως δε συμφωνώ να κυκλοφορείς με ΜΜΕ τώρα που ακόμα δεν ανάρρωσες πλήρως.Να σου εξασφαλίζεις την άνεση σου
ακόμα κι αν είναι να πληρώσεις κανά δυό ταξί.Ακόμη καλύτερο να σε συνοδεύουν φίλοι/συγγενείς αμαξούχοι,να μην είσαι
και μοναχούλα!Αν δεν μπορούν να αφήσουν τις δουλειές τους κι είναι πολύ απασχολημένοι να βγάζουν χρήμα,να τους στείλεις
τότε το λογαριασμό του ταξί!Γιατί νομίζεις καθιερώθηκαν άραγε οι αποδείξεις των ταξί;Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Φιλάκια!
Μήπως είναι μετεγχειριτική παρενέργεια του sleeve και δεν μας το είπε ο χειρούργος; :starhit:Quote:
Ένα καλό κορίτσι είχε απομείνει,που κοιμόταν το αργότερο στις 10 το βράδυ κι ήταν σπίτι-δουλειά,δουλειά-σπίτι τις καθημερινέςQuote:
κι άντε κάτι λίγο το Σ/Κ να΄χαμε να λέγαμε...Και τίθεται το ερώτημα:Τι αλλοτρίωσε αυτό το πρώην καλό κορίτσι;Ποιές κακές συναναστροφές;
ελπίζω να την εννοείς τις Κατερινοαδελφες, εμεις είμαστε αθώες μανταμ, μάλλον πιο κοντά σου πρέπει να κοιτάξεις. Τι να κάνει το κορίτσι, ήρθες για λίγο πήγες και στο σπίτι της , ε , γλυκάθηκε η κοπέλα, μετά την άφησες στα κρύα του λουτρού , τι να κάνει, το έρξε έξω να πνίξει τον πόνο της!!!Quote:
Για να μην πάθεις τίποτα καταθέτω 27 γραμμάρια ζήλιας!Ούτε ένα όμως παραπάνω!Quote:
Originally posted by Eli
Μα καμία να μην αφρίσει λίγο από ζήλια; Ούτε ένα σχόλιο ντιπ????:shocked2:
Πολλά σούξου μούξου με την break,βλέπω...Τη μιά χρησιμοποιούμε τον διαιτολόγο,
την άλλη συμπαρασύρουμε και την αφή(από το αφές Μπρόγιερ)...Να δω πόσο θ'αντέξουν
οι γάμοι σας σουρτούκες!Καφεδάκια,βόλτε ς,αγορές...ʼλλα κορίτσια παντρεύτηκαν κι άλλα τους βγαίνουν!
Πάντως όντως χρειαζόμαστε μια αυτοβιογραφία της break κι εμείς!Το μόνο που ξέρω είναι πως αγαπά
τη συνονόματη σοκολάτα(γι'αυτό άλλωστε δε την αποκαλούμε Lacta ή ΙΟΝ Αμυγδάλου!)
Γενικά,τώρα που βαφτίστηκαν νέες Ναταλένιες,δε θα ήταν άσχημο-αν φυσικά ένιωθαν την ανάγκη μοιράσματος
και σε καμία περίπτωση από υποχρέωση-να λέγαμε δυό λόγια για τη ζωή του ο καθένας...να γνωριζόμασταν καλύτερα...
Τα κλασσικά ηλικία,βάρος,οικογενειακή κατάσταση,τόπο κατοικίας κλπ,προσωπικά δε μου λένε τίποτα.
Βιογραφικό της καρδιάς περισσότερο με γοητεύει...Να το κάνουμε λίγο ντιβάνι της ψυχής,αφού εκεί πιάνει αράχνες...
μμμμμ δέχομαι την πρόσκληση θα καταθέσω ψυχή σύντομα...επιφυλάσσομαι για το πολύ κοντινό μέλλον ;)
μόνο 27 γραμμάρια;;; 27 γραμμάρια να είναι το τυρί που θα φας στο μεσημεριανό σου μαρή!
Να σου πω την αλήθεια δεν ανυπομονώ ιδιαίτερα για το καλοκαίρι διότι έχω τόση χαλάρωση που όταν είμαι αδύνατη, στα 65 κιλά δηλαδή, κάθομαι εγώ στην παραλία και δίπλα κάθεται άλλη μία Τζίνα από το δέρμα που περισσεύει! Οπότε είτε παχιά είτε αδύνατη το παρεό δεν το γλυτώνω. Οι δικοί μου άνθρωποι (μητέρα και αδερφή) έχουν φάει τέτοια ταλαιπώρια με μένα που πλέον προσπαθώ όσο γίνεται να μην τους επιβαρύνω κι ότι μπορώ το κάνω μόνη μου. Από το Μάρτιο που είμαι άνεργη αυτοί με στηρίζουν οικονομικά και με τα δύο χειρουργεία που έγιναν μου καθαρίζουν το σπίτι, πολλές φορές μου μαγειρεύουν, περιποιούνται τα ζώα μου, μου ψωνίζουν και γενικώς κάνουν ότι χρειάζομαι. Ευτυχώς είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια όμως το γεγονός ότι είμαι 40 χρονών και δεν μπορώ να βρω μία δουλειά για να προσφέρω στον εαυτό μου αυτά που θέλω χωρίς να γίνομαι βάρος στους δικούς μου, μου σπάει τα νεύρα. Και πάλι θα πω υπομονή κι επιμονή.Quote:
Καλημέρα,πρώην βρωμομεσού,νυν καθαρολόκληρη,καθώς στάνταρ με το που σου επέτρεψαν το μπάνιο το ανθρώπινο
το τίμησες και με το παραπάνω!Λίγη ακόμη υπομονή,Τζινάκι!Τα δύσκολα πέρασαν!Να έχεις την εικόνα πως όσο τραβά
η κοιλίτσα,τόσο πιο επίπεδη θα είναι το καλοκαίρι,που θα φοράς το μπικινάκι σου(παγκόσμιες έγκυρες ιατρικές έρευνες
περίτρανα το υπογράφουν αυτό)κι όλες εμείς με τις δίπλες και τις τρίπλες μας θα τυλιγόμαστε πετσέτες και παρεό του καμουφλάζ!
Ξέρω πως είσαι ανώτερος άνθρωπος και δε σ'αφορούν οι συγκρίσεις,αλλά κράτα την εικόνα της δικής σου κορμάρας έστω.
Πάντως δε συμφωνώ να κυκλοφορείς με ΜΜΕ τώρα που ακόμα δεν ανάρρωσες πλήρως.Να σου εξασφαλίζεις την άνεση σου
ακόμα κι αν είναι να πληρώσεις κανά δυό ταξί.Ακόμη καλύτερο να σε συνοδεύουν φίλοι/συγγενείς αμαξούχοι,να μην είσαι
και μοναχούλα!Αν δεν μπορούν να αφήσουν τις δουλειές τους κι είναι πολύ απασχολημένοι να βγάζουν χρήμα,να τους στείλεις
τότε το λογαριασμό του ταξί!Γιατί νομίζεις καθιερώθηκαν άραγε οι αποδείξεις των ταξί;Καλή δύναμη για τη συνέχεια!Φιλάκια!