Originally Posted by
Macgyver
Εγω συμφωνω για την ευθανασια , αλλα αμα ο αλλος δεν μπορει να κινηθει , αλλιως , υπαρχει τροπος εντελως ανωδυνου θανατου , να σταματησει η καρδια , μια ενεση με χ........................ .αμα το πω , θα το σβησει η διαχειρηση , οποτε , δεν μιλω ......
Ο Σουμαχερ , ας πουμε δεν εχει ελπιδες ,αλλα ουτε επαφη με το περιβαλλον , δεν μπορεις να του κανεις ευθανασια χωρις να τον ρωτησεις , μπορεις ? οχι βεβαια ............το πιο απλο , πουκανε ενας φιλος μου το 83 , πηδηξε απο την ταρατσα , τραγικο , μου στοιχισε απιστευτα , ηταν 22 ετων , η παιρνεις ταυτοκινητο σου , και σκας σεναν τοιχο με 150 χλμ , η στα τσιμεντενια μπλοκα των διοδιων , ειναι πιο ευκολο να πεθανεις , παρα να ζησεις , και αυτοι που λενε , θα , θα , θα , ποτε δεν το κανουν , ο φιλος μου , αν και πολυ κοντινος , θα τον ελεγα και κολλητο , ουδεποτε ειχε εκφρασει το παραμικρο περι αυτοκτονιας ...................και ομως , μια πρωια , τοκανε , ακομα το θυμαμαι εντονα .......................................για 10 μηνες , μεπιαναν κρισεις πανικου ......