Την Break να δούμε πως θα πείσουμε να καταθέσει την ψυχούλα της. Το πολύ πολύ να πάω σπίτι της, αυτή να λέει και εγώ να δακτυλογραφώ :lol:
Printable View
Την Break να δούμε πως θα πείσουμε να καταθέσει την ψυχούλα της. Το πολύ πολύ να πάω σπίτι της, αυτή να λέει και εγώ να δακτυλογραφώ :lol:
Λανθάνουσα γλώσσα!Να Την εννοώ κι όχι να Μην εννοώ!Προδόθηκες,κοπελιάαα ααααααααQuote:
Originally posted by *Katie
ελπίζω να την εννοείς τις Κατερινοαδελφες, εμεις είμαστε αθώες μανταμ, μάλλον πιο κοντά σου πρέπει να κοιτάξεις. Τι να κάνει το κορίτσι, ήρθες για λίγο πήγες και στο σπίτι της , ε , γλυκάθηκε η κοπέλα, μετά την άφησες στα κρύα του λουτρού , τι να κάνει, το έρξε έξω να πνίξει τον πόνο της!!!Quote:
Originally posted by NADINE
Ένα καλό κορίτσι είχε απομείνει,που κοιμόταν το αργότερο στις 10 το βράδυ κι ήταν σπίτι-δουλειά,δουλειά-σπίτι τις καθημερινέςQuote:
Originally posted by monahoiot
Θέλω συνέχεια να βγαίνω έξω, να βλέπω πράγματα ή να βολτάρω απλά στα μαγαζιά, να πίνω καφέδες με φίλους, να τρώω έξω και , ρε γκαμώτο, τώρα που τα θέλω όλα αυτά , λείπει το χρήμα...
κι άντε κάτι λίγο το Σ/Κ να΄χαμε να λέγαμε...Και τίθεται το ερώτημα:Τι αλλοτρίωσε αυτό το πρώην καλό κορίτσι;Ποιές κακές συναναστροφές;
Όσο για μένα,στις εννιά του μακαρίτη,άλλον έμπασε στο σπίτι!Ρώτα την να σου πει τα χαμπάρια!Σα δε ντρέπεται!
Το τυρί!Μμμμμ...Μας έγινες κι εσύ πρωτευουσιάνα ξαφνικά και ξέχασες τη φέτα!Όλα στους συντοπίτες μου γονείς σου!Quote:
Originally posted by Eli
μόνο 27 γραμμάρια;;; 27 γραμμάρια να είναι το τυρί που θα φας στο μεσημεριανό σου μαρή!
Όσο για τη φέτα μου,δεν τη μετρώ ποτέ!Θα τρώω όσα γραμμάρια θέλω!Μαρή και Μαρίδια!
Πωπω!Ο παραδόπιστος ο άνθρωπος!Από παντού προσπαθεί να βγάλει χρήμα!Ακόμα κι από ευαίσθητες καταστάσεις!Ντροπή!Quote:
Originally posted by Eli
...και γάβροι και σαφρίδια που θα μου πεις εμένα!!!!! αειιιιι και συγχύστηκα και έχω και λιπομέτρηση και αν με βγάλει παραπάνω σε εσένα θα τα χρεώσω να το ξέρεις! :P
Συνεχίζεται η λασπολογία στο πρόσωπό μου βλέπω και ανησυχώ....:crazy:
Θα το αποδώσω στα 27 γραμμάρια ζήλιας σας μαντάμ και θα δώσω τόπο στην οργή! φτου κακά! πάω στον διαιτολόγο μου!
Τζινάκι,οι δικοί σου κάνουν για σένα ό,τι θα έκανες κι εσύ σε αντίστροφη θέση για κείνους,
ό,τι είμαι σίγουρη ήδη θα έχεις κάνει και θα ξανακάνεις...Αυτό θα πει σωστή οικογένεια!Έτσι δεν είναι;
Εύχομαι το συντομότερο να βρεις εργασία,να νιώσεις και πάλι ανεξάρτητη,να μπορείς πιο άνετα να κινηθείς.
Αυτό με το έξτρα δέρμα,πονεμένη ιστορία!Δε με αποκαλώ άλλωστε τυχαία Μις Ζάρα Ιντερνάσιοναλ!
Μάλιστα κάποιες φορές με πιάνω να σκέφτομαι πως θα προτιμούσα ζουμπουρλό σώμα αλλά Μποτέρο
κι ας ήταν πιο φουσκωτό,από αυτό το γιαγιαδίστικο,κρεμασμένο,ά στα να πάνε,άστα λα βίστα μπέιμπυ!
Δε βαριέσαι...Αυτές είμαστε,αυτή είναι η ιστορία μας και τα σημάδια της!Η ραγαδιασμένη,ρυτιδιασμένη σοφία μας!
'Αι στο διαιτολόγο σου!Quote:
Originally posted by Eli
πάω στον διαιτολόγο μου!
Καλημέρα....... Κοιμάμαι και βλέπω εφιάλτες με τον mc qween..... αν είναι δυνατόν....
Καλημέρα!
Μπορώ να γίνω Πρόεδρος των απανταχού γκαντέμηδων?
Χθες κάναμε ένα παιχνιδάκι με τον πολύ καλό και γλυκό μου φίλο, όπου για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε περίτρανα η γκαντεμιά μου! Αφού αγκαλιαστήκαμε και γελούσαμε για πέντε λεπτά τουλάχιστον!
Λοιπόν, μου είπε ότι θα μου προσφέρει ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο. Το ποιο θα είναι αυτό, θα το αποφασίσει ο ʼγιος Βασίλης, μέσα από τρεις επιλογές. Οι επιλογές ήταν οι εξής: 1) Μπότες (που ξέρει ότι τις έβαλα στο μάτι), 2) Σεξ (που μόνο ο Θεός, εκείνος κι εσείς τώρα πια ξέρετε πόσο το έχω ανάκη) και 3) Ένα καλό τραπέζι, με τις αγαπημένες μου γαρίδες. Μόλις μου το είπε, πήδησα στην κυριολεξία από ενθουσιασμό για το παιχνίδι (και τις προοπτικές του :rolleyes:) και έτρεξα να φέρω τα σύνεργα. Έφερα τρία χαρτάκια στικ ιτ, όπου εγώ έγραψα πάνω "μπότες", "σεξ", "τραπέζι". Παράλληλα με επιτηρούσε. Προφανώς φοβόταν μη γράψω το ίδιο και στα τρία... :lol: Στη συνέχεια τα δίπλωσε με εντελώς ίδιο τρόπο και τα ανακάτεψε στις χούφτες του. Με το αριστερό χέρι, αυτό της καρδιάς, πήρα το γκαντεμόχαρτο. "Τραπέζι"! Το χειρότερό μου! Τις μπότες ήθελα στην πραγματικότητα, το σεξ μου φέρνει λίγη αμηχανία, όσο για το τραπέζι, αυτό δεν είναι δώρο, θα μπορούσε να είναι καθημερινότητα. Είδε τα μούτρα μου και με αντιμετώπισε όπως τα παιδιά. Έλα, μου λέει, έχεις μία ακόμη ευκαιρία! Με το δεξί χέρι, αυτή τη φορά, τι λέτε να τράβηξα? "Τραπέζι"! ʼντε πάλι! Στο σημείο αυτό αρχίζει το χοντρό γέλιο... Έχεις μία τρίτη ευκαιρία, αλλά λιγάκι τροποποιημένη, μην το ξεφτιλίσουμε, μου λέει. Αν τραβήξεις τρίτη φορά "Τραπέζι", τότε έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις όποιο δώρο επιθυμείς. Αν τραβήξεις κάτι άλλο, ισχύει το 'Τραπέζι". Τρίτη φορά απλώνω το χέρι, δεν θυμάμαι ποιο, και τραβάω "Μπότες"! Έγινε χαμός από γέλια! Δεν το'χεις κορίτσι μου, έλεγε, και αγωνιζόταν να πάρει ανάσα! Δεν σε θέλει το σεξ, πρέπει να το πάρεις απόφαση! Το πήρα και ησύχασα. Και επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος, ήξερα από την αρχή ότι θα ίσχυε η πρώτη επιλογή, άσχετα αν συνέχιζα να παίζω γιατί ήταν διασκεδαστικό. Οπότε θα τον πάρω αγκαζέ και θα πάμε να πλακωθούμε στις γαρίδες!
Είδατε πώς με φροντίζει ο ʼγιος Βασίλης? Δεν με αφήνει να πεινάσω, μέχρι και τραπέζωμα μου στέλνει για δώρο..
:) Καλοπερνάμε,βλέπω!Κάποια με συναγωνίζεται στην Μητσοτακίαση!
Ώστε την κουρτίνα με το νούμερο δύο δε τη θέλουμε ε;ʼρα εκ του ασφαλούς την επιζητούσαμε...
Kάτι μου λέει πάντως εμένα πως στο τραπέζι αυτό θα σε πάνε οι καινούριες σου μπότες!Με γειά σου!
Πωλινάκι,μη μασάς!Υπάρχουν και χειρότερα!Quote:
Originally posted by polinaki1983
Καλημέρα....... Κοιμάμαι και βλέπω εφιάλτες με τον mc qween..... αν είναι δυνατόν....
Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω όρεξη να κάνω ΤΙΠΟΤΑ απολύτως......Quote:
Originally posted by NADINE
Πωλινάκι,μη μασάς!Υπάρχουν και χειρότερα!Quote:
Originally posted by polinaki1983
by the way, έπεσε συζητηση χτες....
Κυρία Μητσοτάκη, κάνε πέρα, γιατί σε τρώω με διαφορά!
Μικρή μου γαριδούλα, πώς τόλμησες να τα βάλεις με ένα γκαντεμόσκυλο σαν και του λόγου μου?
Όσο για τις μπότες, είπαμε, είμαι δίκαιος άνθρωπος εγώ... Θα φάω τις γαρίδες μου, αλλά θα αφήσω μία στην άκρη, αυτή που θα κρατάει μία ταμπέλα, που θα γράφει "Ναταλία" και θα με κοιτάει γλυκά..
Αααααα γκαντεμιάααααα!!!!
Ουφ και εγώ γύρισα από τον διατροφολόγο και με λύπη μου διαπίστωσα τουλάχιστον στα νούμερα πολύ μικρές έως μηδαμινές αλλαγές. Πφφφφφ τι απογοήτευση!
Όχι Ναταλένιες μου μην φοβάστε η Eli δεν θα το βάλει κάτω έτσι εύκολα! Στο κάτω κάτω είναι λίγες μέρες που έχω πραγματικά "στρώσει" την διατροφή μου!
Όσο για εσένα μαντάμ Ναταλία μάλλον η σύγχυση που μου έδωσες πρωινιάτικο πρόσθεσε μία μονάδα παραπάνω στο ποσοστό μου λίπους! Στην φυλάω κυρία μου να με περιμένεις!
Βέβαια το θετικό ρεζουμέ αυτού του διατροφικού μήνα ήταν ότι όντως μπήκα στο παλιό μου τζιν. Οπότε δεν πα να λένε οι ζυγαριές ότι θέλουν ακόμη και οι μεζούρες! Εγώ μπήκα στο τζιν μου χα!