κατι θα ξερει ο ομορφουλης ο γιατρουλης
Printable View
κατι θα ξερει ο ομορφουλης ο γιατρουλης
πωπω τζινα! υπεροχα νεα!!! καλη επιτυχια για το απογευμα!!! πολυ καλη επιτυχια!!!
Γεια σας κ χαρα σας.!Μπαινω κ διαβαζω διαφορα.χμμ..Ναταλια Λονδινου περιμενουμε με αναμονη τικερακι κ ειμαι σιγουρη οτι η απωλεια θαναι σουπερ.Λιλα ολα καλα με το αγορι διαβαζω..Κατερινα σε ειδα στο φβ κ εισαι μια κουκλα με το φορεματακι οσο για το μαλλακι σκιζει αλλα κ η Μακ μας πολυ ομορφη..με αρεσε πολυ το φορεμα Μακ μου ομολογω..κοριτσακι ευγε για την νεα σου δουλεια..κ αφηνω τελευταια την Τζινοαστυνομο..Σας εστειλα μνμ στο κινητο σας κυρια μου κ δεν ξερω αν το ειδατε...καλα αποτελεσματα κ οτι μα οτι καλυτεροτερο για το απογευματινο ραντεβου.Οσο για το ενδυμα σε ειδα με το φορεμα στο φωτ. πριν κ μετα κ επαθα πλακα...μου αρεσες παρα πολυ..σου παει μουρλια..δεν ξερω τι φοραγες στο ποτο.Εγω δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου..ευτυχως που διαβαζω κλα για σας κ ξεχνιεμαι..μετα παλι..φιλιααααα
monadiki τι εγινε μας εχουν πιασει ακεφιες?
Τζινα και εμενα το φορεμα μου αρεσε πιο πολυ για συνεντευξη
ευχαριστω μοναδικη μου Μαρια για το καλο σου λογο.
εσυ τι εχεις και εισαι στα κατω σου?
Koritsaki σ'ευχαριστώ, καλή αρχή και στη δική σου δουλειά, είμαι σίγουρη ότι θα ξεχωρίσεις αμέσως εκεί μέσα γιατί έχεις το ελληνικό ταμπεραμέντο!
Μαράκι το είδα το μήνυμά σου αλλά ήμουν καθ'οδόν και δεν μπορούσα να σου απαντήσω, ήξερα όμως ότι θα διαβάσεις τα νέα μου εδώ. Μέχρι να αλλάξει τον τίτλο μας η Ναταλία σου απαγορεύω να μην είσαι στα καλύτερά σου, για να ανεβαίνουμε σιγά σιγά!
ρε Τζινα δεν σου ειπε ο γιατρος " εδω προσπαθουμε να κοψουμε την ορεξη και εσυ παραπονιεσαι που την έχασες?" και σιγα ποτε μην σου ελεγε βαριατρος να παρεις κατι για να σου ανοιξει η ορεξη , ποτες που λεει και η Τασουλα απο την διαφημιση!:lol::lol:
Κατερίνα δεν είναι βαρίατρος, είναι παθολόγος-υπερτασιολόγος γι'αυτό του πήγα εγώ γραμμένες τις αιματολογικές εξετάσεις που έπρεπε να κάνω λόγω σλιβ.
αααα!! οκ τοτε.
Κι εγώ το φόρεμα σκεφτόμουνα να φορέσω κι αφού κι η Eli μάλλον το φόρεμα θα διάλεγε, κατοχυρώθηκε.
Θαμωνιαστηκα και εγω!!!!!!!!! γιουπι!!!!!!!!!!!! :roll::roll:
Δεν σας είπα και το κλου της υπόθεσης, τον γλυκούλη τον γιατρούλη η Φτουτάτη τον ξέρει!!!! Τι να πω; Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις νά'σου κι η Φτουτάτη από κάτω! Έτσι για να φοβόμαστε και να μην μπορούμε να κάνουμε πραξικόπημα! :lol:
Μπράβο ΘΑΜΩΝΑ Κατερίνα!!
Ουοαουυυυ!!! Η Κατερίνα μας θαμωνιάστηκε επιτέλους!!!! :bouncy::bouncy:
Είχα πάει σούπερ μάρκετ και τώρα τρώω το μεσημεριανό μου και σας διαβάζω!
Τζινάκι ψηφίζω το φόρεμα γιατί είναι ανοιχτόχρωμο και σε φωτίζει όμορφα, χαίρομαι που όλες συμφωνούμε!
Αισιόδοξος:
Αν αγαπάς κάποιον,
ʼσ? τον να φύγει?
Μην ανησυχείς, θα ξαναγυρίσει.
Aν γυρίσει, ρώτησέ τον πού πήγε.
Αν δεν γυρίσει γρήγορα, ξέχασέ τον.
Αν δεν γυρίσει, περίμενε μέχρι να το κάνει.
Αν γυρίσει και εάν τον αγαπάς ακόμη, άσ? τον πάλι να φύγει.
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Καχύποπτος:
Αν αγαπάς κάποιον,
ʼσ? τον να φύγει?
Aν γυρίσει, ρώτησέ τον πού πήγε.
Λογικός:
Αν αγαπάς κάποιον
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ;;;
Mak πολυ καλο και αληθινο!
τζινα και εγω το φορεμα ψηφιζω!
δε θα κανω edit θα γραφω ξεχωριστα μηνυματα!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΘΑΜΩΝΑΣ!!!!!
Έχω κι εγώ ένα:
Αγαπητοί γονείς...
Η Τζασμίν τα είχε με ένα βρώμικο άστεγο παιδί που το έλεγαν Αλαντίν.
Η Χιονάτη έμενε στο ίδιο σπίτι με 7 άντρες.
Ο Πινόκιο ήταν ψεύτης.
Ο Ρομπέν των Δασών ήταν κλέφτης.
Ο Ταρζάν γυρνούσε χωρίς ρούχα.
Ένας περαστικός φίλησε την ωραία κοιμωμένη και αυτή τον παντρεύτηκε.
Η Σταχτοπούτα βγήκε κρυφά το βράδυ για να πάει σε πάρτυ.
Δεν μπορείτε να κατηγορείτε εμάς.
Από μικρά παιδιά μας δείχνετε τον κακό τον δρόμο!
χαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έχω κι εγώ ένα:
Αγαπητοί γονείς...
Η Τζασμίν τα είχε με ένα βρώμικο άστεγο παιδί που το έλεγαν Αλαντίν.
Η Χιονάτη έμενε στο ίδιο σπίτι με 7 άντρες.
Ο Πινόκιο ήταν ψεύτης.
Ο Ρομπέν των Δασών ήταν κλέφτης.
Ο Ταρζάν γυρνούσε χωρίς ρούχα.
Ένας περαστικός φίλησε την ωραία κοιμωμένη και αυτή τον παντρεύτηκε.
Η Σταχτοπούτα βγήκε κρυφά το βράδυ για να πάει σε πάρτυ.
Δεν μπορείτε να κατηγορείτε εμάς.
Από μικρά παιδιά μας δείχνετε τον κακό τον δρόμο!
θαμωνα κατερινα ευγε παιδι μου!!!!ρε κοπελιες δεν μου ανοιγει ολα τα σμαηλις οταν κανω quote
Κορίτσιααααααα! Μόλις με πήρε τηλέφωνο ο γιατρούλης ο γλυκούλης!!!!!! Μου είπε ότι βγήκαν οι εξετάσεις μου και αύριο το πρωί από τις 9 και μετά ότι ώρα θέλω να πάω να τις πάρω!!! Τον ρώτησα γιατρέ τους ρίξατε μία ματιά, είναι καλές; Και μου είπε τις είδα τις εξετάσεις και είναι καλές, θα τα πούμε κι από κοντά. Να τα πούμε γιατρούλη μου, να τα πούμε! :lol: :lol:
Τζίνα εύχομαι το βράδυ να πρέπει να κοιμηθείς νωρίς γιατί το πρωι θα πρέπει να ξυπνήσεις νωρις για να πας στη δουλειά .!!!
Dora μου τι ωραία ευχή, σ'ευχαριστώ πολύ.
Παίρνω τηλ. και την σοκολατίτσα να δω πως τα πάει αλλά δεν το σηκώνει, ελπίζω να την πετύχω κάποια στιγμή.
αχου βλεπω και αλλη να ζευγαρωνει οεο με γλυκουλη γιατρουλη μαλιστα
Αλήθεια η break σε ποιο νησί πήγε ? Μένω σε νησί , μήπως κι ήρθε απ τα μέρη μας .
:starhit:
Μα τέτοια εξυπηρέτηση! Να με πάρει τηλ. να μου πει ότι όλα ο.κ.; Αφού του είχα πει ότι θα τον καλέσω αύριο. Κι ο άλλος ο γιατρός που πήγα για τον πόδι μου με εξυπηρέτησε αν θυμάστε και έφτιαξαν ανάθεμα για να μπορέσω να κάνω την εξέταση. Η εξυπηρέτηση αυτή οφείλεται στο ότι και ο προηγούμενος γιατρός και αυτός τώρα είναι χρόνια φίλοι με τον φίλο μου. Πάντως και ασφαλισμένη που ήμουνα τέτοια εξυπηρέτηση δεν είχα στο ΙΚΑ και περίμενα και πολύ καιρό γιατί έκλειναν μακρινά ραντεβού! Βρε μήπως ν'αρχίσει να μου αρέσει που είμαι ανασφάλιστη; :lol:
Συμφωνώ καλλιόπη~!
Τζινα να δεις τα χερια του αν φοραει βερα ο γιατρος
Dora σου έστειλα μήνυμα. Καλλιόπη πολύ αληθινό το ποστ σου.
Τζίνα μου πολύ εξυπηρετικός ο γιατρός σου :lol:
Κάνω ένα τρελό σενάριο με το μυαλό μου και σε φαντάζομαι με δουλειά σε τεχνική εταιρεία και με γκόμενο τον γλυκούλη τον γιατρό ;).... ναι ναι μπορώ να ονειρεύομαι!!!!
Πάντως τέτοια εξυπηρέτηση από δημόσιο νοσοκομείο πρώτη φορά ακούω χμμμμ κάτι τους κάνεις αλλιώς δεν εξηγείται! :lol:
:lol: :lol: :lol: Μπα δε νομίζω να γίνει κάτι γιατί είναι φίλοι με τον φίλο μου κι αυτός ο φίλος μου (ο καπετάνιος αν θυμάσαι) με κυνηγάει αρκετά χρόνια. Οπότε τώρα τι θα του πω; Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα.Quote:
Originally posted by *Katie
Τζινα να δεις τα χερια του αν φοραει βερα ο γιατρος
Την σοκολατίτσα προσπάθησα και εγώ να την πάρω τηλέφωνο αλλά μάλλον το είχε κλειστό. Μετά θυμήθηκα που μου είχε πει ότι το κινητό της της κάνει νούμερα και δεν δουλεύει καλά και πολύς κόσμος δεν την βρίσκει. Θα προσπαθήσω και εγώ ξανά και αν μάθω νέα της θα σας γράψω :)
εγω δεν ειπα να πεις κατι εσυ πρωτη ..... αλλα αν πει αυτος? εσυ τι θα πεις?
Τι να πω; Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο! Ένα χανζαπλάστ δεν είχαν να μου δώσουν να βάλω στην τρύπα της βελόνας και με παίρνουν τηλ. για τις εξετάσεις! :lol:
Πάντως το τηλεφωνάκι σου Τζινάκιο το έχει ο γιατρούλης, οπότε δες εσύ καλού κακού μην φοράει καμιά βέρα γιατί οι γιατρούλιδες είναι και πηδηχτούλιδες παντρεμένοι και μη :lol:
Να το κρατήσουμε κρυφό από τον φίλο μου! :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by *Katie
εγω δεν ειπα να πεις κατι εσυ πρωτη ..... αλλα αν πει αυτος? εσυ τι θα πεις?