Τζινάκι τι ώρα είναι το ραντεβού σου; Να ξέρω να σου μεταφέρω πνοές θετικής ενέργειας!:starhit:
Printable View
Τζινάκι τι ώρα είναι το ραντεβού σου; Να ξέρω να σου μεταφέρω πνοές θετικής ενέργειας!:starhit:
Στις 19.30 είναι το ραντεβού. Eli τώρα που είπες πηδηχτούληδες θυμήθηκα ότι πρέπει να στείλω μήνυμα στο λαλάγγι ότι δεν θα μπορέσω σήμερα το βράδυ που φαγώθηκε να έρθει αφού θα είχα ξεκουραστεί υποτίθεται! :lol:
Τώρα που βρήκα τι θα φορέσω το απόγευμα πρέπει να βρω τι θα φορέσω και το πρωί! :lol: :lol:
Α ρε Τζίνα :lol: έχεις ρέντα σήμερα!
Το τι καψώνι έχει φάει πάντως το λαλάγγι αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται! :lol:
Εν τω μεταξύ στο νοσοκομείο που είναι ο γιατρούλης έχουν και καλή ομάδα πλαστικής χειρουργικής. Αχ, αμάρτησα για το β@ζί μου! :lol: :lol:
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αχ, αμάρτησα για το β@ζί μου! :lol: :lol:
Αν είναι για καλό σκοπό Τζινα μου η αμαρτία παραγράφεται! :lol:
Πάω αδερφοβόλτα να πάρω και ένα τάπερ με γεμιστά χιχιχιχιχι
φιλάκια όμορφες!
Τζινάκιο παιδί μου εύχομαι καλή επιτυχία σήμερα στο ραντεβού σου, να πάνε όλα τέλεια και να την πάρεις την δουλειά με παπά και με κουμπάρο :lol:
τι στο καλο ολοι γεμιστα τρωτε σημερα???
Μπα δεν νομιζω.... σαλατιτσα του καισαρα βοσκησα εγω....
το βράδυ ούτε που ξέρω τι θα παιξει.....
Τζινάκι αμα είναι για το βυζι.... αμαρτησε τεκνο μου!!! είμαι on line με εκπρόσωπο του θεου αν θες....
και εγω γεμιστα εκανα αλλα δεν δοκιμασα ακομη!Quote:
Originally posted by lila198621
τι στο καλο ολοι γεμιστα τρωτε σημερα???
:lol: :lol: :lol: Πολύ χαίρομαι! Πες του λοιπόν ν'αρχίσει από τώρα να με συγχωρεί γιατί πριν που με πήρε τηλέφωνο ήμουν μέσα στη γλύκα και στην ευγένεια, επιστράτευσα όλους τους καλούς μου τρόπους, μόνο πιάνο που δεν του έπαιξα! :lol:Quote:
Originally posted by angel79
Τζινάκι αμα είναι για το βυζι.... αμαρτησε τεκνο μου!!! είμαι on line με εκπρόσωπο του θεου αν θες....
και εγω γεμιστα εκανα αλλα δεν μπορω να φαω γκρρρρρρρρρρρ
κατα τις 5:30 με 6 θα ερθει το αγορι μου εστειλε μηνυμα πριν λιγο.μεχρι να φυγει θα εχει γυρισει και το τζινακιον να μας πει τα νεα της!!!!
Μπράβο Λίλα, να σου πω την αλήθεια έχω δεν έχω καλά νέα από τη δουλειά, πάλι τρέχοντας θα γυρίσω για να διαβάσω τα δικά σου νέα και πως πήγε με την ταινία που δεν είδατε! :lol:
Πάω να ξαπλώσω για καμιά ωρίτσα, έχω υπερένταση και δεν ξέρω αν θα κοιμηθώ αλλά τουλάχιστον να ισιώσω λίγο. Θα τα πούμε αργότερα. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Φιλάκια.
Σας χαιρετω για τωρα παω να κανω ενα μπανακι γιατι σε λιγο ερχεται το αγορι.τα λεμε το βραδυ.αν φαινομαι ονλαιν δεν ειμαι απλα βαριεμαι να κανω αποσυνδεση απο το κινητο.τζινακια πολλα!!!!!
Μόλις γύρισα από την αδερφοβόλτα,
η πεθερά της αφής έκανε γεμιστά σήμερα και φίλεψαν και εμάς. Η πλάκα είναι ότι τα λιγουρεύομαι τα γεμιστά από το πρωί που σκεφτόμουν τι να μαγειρέψω για αύριο και μάλιστα πήγα στο σούπερ και πήρα ντομάτες και πιπεριές για να τα φτιάξω. Μετά είδα μήνυμα στο κινητό μου από την αφή ότι μου ετοιμάζουν πεσκέσι και λέω δεν πειράζει θα φάμε γεμιστά εις διλούν! Απλά τα δικά μου θα τα καθυστερήσω λίγο :lol:
Λιλάκι μου κάνε λίγο ακόμη υπομονή, είναι σπαστικό να μην σε αφήνει το στομάχι σου να χαρείς μερικά φαγητά αλλά σύντομα θα μπορείς να φας και από αυτά ξανά! Μεγάλο καψώνι σου έχουμε κάνει όλοι μαζί με τα γεμιστά μας σήμερα! :rolleyes:
Όπου να ναι θα σου έρθει και ο μουσαφίρης! Εννοείται πως μετά θα περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία!!!
Τζινάκι καλή ξεκούραση! Δεν πειράζει αν δεν μπορεί να σε πάρει ο ύπνος, μόνο που θα ξαπλώσεις και θα κλείσεις λίγο τα μάτια σου θα ξεκουραστείς κατιτίς. Χαίρομαι που ο γιατρός σήμερα τελικά σε κράτησε αρκετά απασχολημένη ώστε να μην αγχωθείς με το απογευματινό σου ραντεβού χιχιχιχι ο τέλειος αντιπερισπασμός άγχους!
To Λιλακι μας τωρα "βλεπει" ταινια με τον καλο της. Αχ αχ!
Το Τζινάκι ξεκουραζετε για την συνεντευξη
Η Αγγελικη βοσκησε μια σαλατα
Η Αφη μαλλον εχει πεσει πανω στα γεμιστα τωρα
και εγω μολις εφαγα και λεω να καναπεδιαστω λιγο μιας και η πεθερα ασχολειτε με την μικρη.
Η Ναταλι που ειναι??? αντε ακομα Τζινοκοσμος ειμαστε , τις μπαστακωθηκαμε της κοπελας.
Αναμενω με αγωνια τα νεα των κοριτσιων. Θα εμφανιστω εννοειτε αργοτερα .
πολλα τζινακια
Hallo. Μίλησα με την σοκολατίτσα και είναι καλά. Σήμερα το πρωί πήγε πρώτη μέρα στη δουλειά και θα ξαναπάει και τώρα το απόγευμα. Νοιώθει λίγο έξω από τα νερά της γιατί και το κλίμα εκεί είναι διαφορετικό αλλά έχει και καιρό να δουλέψει. Σε λίγες μέρες όμως θα έχει εγκλιματιστεί και θα είναι καλύτερα. Είναι με βάρδιες η δουλειά, πρωί, απόγευμα και βράδυ, ίσως να χρειαστεί να δουλεύει και βράδυ ειδικά τον Αύγουστο αλλά της είπα ότι αν δεν θέλει θα γίνεται πάντα κάτι και θα δουλεύουν οι άλλες κοπέλες βράδυ, αυτή θα δουλεύει μόνο πρωί και απόγευμα! Της είπα τα νέα σας και σας στέλνει πολλά φιλιά.
Εγώ δεν κοιμήθηκα, αλλά ξάπλωσα αγκαλίτσα με τον ψιτ και ξεκουράστηκα. Τώρα έχω βάλει και ακούω δυνατά τσιφτετέλια για να ανεβάσω διάθεση κι όταν πάω να εκμπέμπω θετική ενέργεια και όχι άγχος και αγωνία. Φαντάζεστε να φτάσω στο τσακίρ κέφι και να πάω εκεί και να του πω τι έγινε παληκάρι, όλα καλά; Πέρασα να ρίξω ένα βλέφαρο τι παπαρίτσες κάνετε εδώ κι αν μου αρέσει ν'αράξω! :lol: :lol:
Τζίνα τα μεγάλα πνεύματα επικοινωνούν! Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με την σοκολατίτσα μας και εγώ!
Τα νέα τα έγραψες εσύ οπότε με απαλλάσσεις και από το να γράφω χιχιχιχιχι
Εύχομαι να της πάνε όλα καλά και να εγκλιματιστεί γρήγορα στην νέα της δουλειά γιατί και εγώ την άκουσα λίγο έξω από τα νερά της. Είναι και ντροπαλό το κορίτσι μας και θέλει το χρόνο του.
Τζίνα κανόνισε να πας στην συνέντευξη και να του χορεύεις τσιφτετέλια του ανθρώπου! :lol:
Eli μπορεί να μην με πάρει αλλά τουλάχιστον θα του μείνει αξέχαστη η συνέντευξη! Εγώ πάντως αν δεν με θέλει τελικά θα του πω "θα σπάσω κούπες για τα λόγια πού'πες"! :lol: :lol:
Μπορείς επίσης να του τραγουδήσεις το γνωστό άσμα της Πέγκυ Ζήνα με μία μικρή τροποποίηση:
"ʼν πάρεις άλληηηη θα σου σπάσω το κεφάλιιιιι!"
http://www.youtube.com/watch?v=mZv5p2dxtNI
:lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
και αμα ειναι τσιφτετελατος και αυτος τοτε την εχεις στο τσεπακι την δουλεια.!! καλη σου επιτυχια Τζινα μου και ξερεις μολις τελειωσεις βουρ στο σπιτι να μας πεις τα νεα ε?
Ο.κ. Κατερίνα. Μόνο αν είναι καλά τα νέα θα κάνω πρώτα τρέχοντας το γύρο του Συντάγματος και μετά θα γυρίσω σπίτι! :lol: Σας αφήνω προς το παρόν. Φιλάκια.
ε τοτε θα σε δειξουν οι ειδησεις των 8 και θα ξερουμε το αποτελεσμα οποτε οκ. καλη επιτυχια !
Σε καρφιά απάνω κάθομαι...! :grind:
που πηγατε ολες?
παντως στις ειδησεις των 8 δεν ειδα τη τζινα ακομη........
το λιλακι ακομη ταινια βλεπει???? :P
γιουχου!!!!με μελετησατε????ελακιον γιατι καθεσαι πανω σε καρφια???θελεις να γινεις φακιρης???
ασε τα σαπια Λιλουκο και ξεκινα την αφηγηση , το κοινο σου περιμενει, αντε μπας και ξεχασουμε την αγωνια μας για την συνεντευξη της Τζινας
Συμφωνώ με την προλαλήσασα!
Κάνε μας να ξεχαστούμε Λίλα γιατί κοντεύω να φάω τα νύχια μου! Και έχω φάει και 2 γεμιστά!
Πες μας τα καυτά νέα!
καλε ντρεπομαι
καλε ?????? ξερνα τα τωραααααααααααα
Αν ντρέπεσαι βάλε μία σίτα που λέει και η μάνα μου! :lol:
να και το λιλακι το πιασνε οι ντροπες!
ʼρα Καλλιόπη μου ξέρεις .... έχει ζουμί η υπόθεση
Μαρή μπαλαμουτιαστήκατε; :lol:
λιλα πες την υποθεση και μη βαλεις υποτιτλους αν ντρεπεσε!
λοιπον ηρθε το αγορι μου κατακοπο.φτιαξε μου ενα καφεδακι γιατι σερνομαι μου λεει.εχεις φαει τιποτα απο το πρωι του λεω???οχι μου λεει.κατσε να σου βαλω γεμιστα.εφαγε 2 ντοματες μια μελιτζανα και μια κουμουτσα φετα αλλα αυτο θα το προσπερασω γιατι παλι θα πληγωθω με τους ανθρωπους που τρωνε το σκασμο και δεν παχαινουν.καλα ειναι του λεω???καλα ειναι αλλα η μανα μου τα κανει καλυτερα(κλασσικος ελληνας αντρας)
καλα παμε τον ταισες πρωτα και μετα?
Αυτό το τελευταίο σχόλιο θα μπορούσε να το παραλήψει αλλά τέσπα παρακάτω...
Κλασσικός Έλληνας γιόκας!