Τι να τον κανω elis τον ομορφο αν δεν εχει κατι να με τραβαει εχω αποριψει πχ κουκλο γιατι δεν μου αρεσε ο χαρακτηρας του
Printable View
γιατι ρε θα σε κυκλοφορουσε θα περναγατε καλα γιατι ετσι;
Ειναι αληθεια..οι γυναικες λειτουργουμε εγκεφαλικα.
Δεν θυμαμαι την ηλικια σου γουαι.. σε νεαρη ηλικια ολες ψαχνουν τον Μπραντ Πιτ.. Μετα τα 30 θες συντροφο , σε κερδιζουν αλλα πραγματα , οχι μονο σε ερωτικο επιπεδο.. Δεν υπαρχει ωραιοτερο απο την συντροφικοτητα , απο την τελεια αλληλεπιδραση ακομα και αν αυτο κρυβει παραπανω κιλα ή φαλακρα.
Ποσο ρε παιδι μου θα θαυμαζεις ενα ωραιο σωμα ή εναν ωραιο κωλο νομιζεις αν δεν κερδιζεις και κατι πιο βαθυ απο αυτον τον κωλο?Θα καταλαβεις στην πορεια οτι δεν λεει τιποτα να ενωσεις το σωμα σου με μια μ@@ναρα περα απο λιγη κ@υλα που θα σου προσφερει..σκετη!
Συγνωμη για το χυδαιο του μηνυματος.
Εξυπακούεται ότι και οι όμορφες έχουν καλό χαρακτήρα και μυαλό, όπως υπάρχουν και άλλες κάτω του μετρίου με παλιοχαρακτήρα και κακία. Είναι θέμα ανθρώπου.
Με την όμορφη, και καλή κοπέλα σου εύχομαι, δε θα πας για τους άλλους, αλλά για σένα. Οι άλλοι χέστηκαν στην τελική - η δική σου ζωή είναι!
εκτος την καταλληλη στιγμη πρεπει να περιμενεις και το καταλληλο ατομο. Μαλιστα το δευτερο ειναι πολυ σημαντικό...
Δεν έχει σχολιάσει μέχρι τώρα ο why και κοντεύω να πάθω στερητικό... :P