Originally Posted by
Natalia_sups
Πρώτα θα σχολιασω τη λίστα με τα αρνητικά σου και μετά θα σου φτιαξω τις δικές μου. Λοιπόν τα αρνητικά σου: οχι δεν θα σου προτείνει επίμονα κατι που δεν θελεις, δεν δουλεύουν ετσι, θα βρείτε μαζί τον καλύτερο τρόπο να πετύχεις αυτό που θέλεις αρκεί να συνεργαστείς κι εσύ μαζι του. Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα αν πας να κέντρο ψυχικής υγείας. Εγώ προσωπικά μία περίοδο που ήμουν θλιμμένη πρωτα δεν εδινα τιποτα και μετα πέντε ευρώ την επίσκεψη. Τα προσωπικα ζητηματα θα τα θιξεις μαζί με τον ψυχοθεραπευτη, σου το ξαναλεω δουλειά του είναι να νιωσεις εσύ καλά. Το ότι θα θεωρηθεις άρρωστος και ψυχοπαθής δεν ισχύει. Ξέρω παρά πολύ πετυχημένους, ομορφους ευτυχισμένους ανθρώπους που έχουν απευθυνθεί σε ψυχοθεραπευτη σε δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Όσο για το θέμα του καιρού θα πάρει καιρό ναι, αλλά σίγουρα λιγότερο πιστευω από το να γίνεις εξωτερικά διαφορετικος, και το γυμναστήριο θέλει πάρα πολύ καιρο ίσως και περισσότερο από τη ψυχοθεραπεια. Γιατί να μην τα συνδιασεις; Να εξοπλιστείς και έξω σου και μέσα σου. Περίμενε τώρα να σου φτιαξω τη δική μου λίστα.