Quote:
Originally posted by aggeloydaki
break μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Κοιτάχτε προ επέμβασης ήξερα πως η μία μου αδελφή δεν θα πει καλή κουβέντα που να την κρεμάσεις,εδώ δεν ήρθε καν να με δει στο νοσοκομείο,για να μην αναφέρω όλα όσα έχει κάνει κατά περιόδους και φυσικά όλα αυτά άρχισαν αφού αποφάσισα να παντρευτώ anyway....
Για την άλλη μου αδελφή δεν ξέρω τι να πω....ήρθε την πρώτη μέρα στο νοσοκομείο και από εκεί και πέρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση,δεν μου κτύπησε το κουδούνι ούτε καν τις πρώτες μέρες που ήμουν μόνη σπίτι μήπως χρειάζομαι κάτι,και τα κουδούνια μας είναι δίπλα δίπλα!Της ζητησα να με βοηθήσει να στενέψω κάτι παντελόνια μου πριν 3 εβδομάδες και ακόμα περιμένω!Φυσικά δεν έχει ρωτήσει ούτε πόσα κιλά έχω χάσει,ούτε έχω ακούσει κάποια καλή κουβέντα.Και χτες έτυχε να πάω γυμναστική και γυρνόντας σπίτι πέρασα από μια πρώτη μου ξαδέλφη ,που είμαστε και φίλες ,η οποία επίσης κατόπιν επέμβασης εξαφανίστηκε!Και μιλάμε τα σπίτια μας απέχουν 5 λεπτά και αυτή την περίοδο είναι και άνεργη για να πω πως δεν προλαβαίνει να πει ούτε ένα γεια.Και την είδα που με κοίταζε με ύφος περίεργο και με λίγο ξυνισμένο ύφος μου είπε "έχασες κιλά ε?πόσα καμιά εικοσαριά? μα και αυτή η μέση σου πόσο μίκρυνε πια" και ψιλοέμεινα μ@λακας γιατί δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος που υποτίθεται πως νοιάζεται για εμένα να έχει τέτοιο ύφος.
Τα πιο καλοπροαίρετα σχόλια τα έχω ακούσει από μία γειτόνισσα που με ξέρει από μικρό παιδί και μόλις με είδε μου έλεγε πόσο χαίρεται που με βλέπει να έχω χάσει κιλά και μετά από 2 εβδομάδες περίπου έτυχε και συναντηθήκαμε στο σούπερ και μου έλεγε "'αντε μια χαρά τα πας,θα φτάσεις στον στόχο σου " και υπόψιν δεν της έχω πει λεπτομέρειες ούτε έχουμε και πολλά-πολλά .
Ναταλάκι μου,εγώ συνήθιζα να μην βγάζω φώτο μου τα τελευταία 2 χρόνια,ή έβγαζα μόνο κάποιες στιγμές που ένιωθα όμορφη και αυτό το έβλεπα κοιτώντας το πρόσωπό μου και όχι το σώμα!Λίγο πριν φτάσει ο καιρός της επέμβασης αποφάσισα και έβγαλα κάποιες φώτο γιατί ήθελα να δω τι διαφορά θα έχω μετά.Όπως περνάει ο καιρός και χάνω κιλά,όσο μικρότερα ρούχα φοράω βγάζω φώτο για να με δω πως φαίνομαι,ας πούμε προχτές ένιωθα τόσο καλά με εμένα και με αυτό που έβγαινε προς τα έξω.Στα αλήθεια μου αρέσει αυτό που βλέπω,όχι πως είναι το τέλειο για εμένα αλλά είναι πολύ-πολύ καλύτερο από ότι έβλεπα 4 μήνες πριν.Και επίσης βγάζω φώτο για έναν ακόμα λόγο,παιδιά δεν έχω συνηδειτοποιήσει ακόμα πόσο έχω μαζέψει,μόνο όταν βλέπω τις 2 φωτογραφίες μου δίπλα δίπλα το καταλαβαίνω.προχτές κοίταζα μία φώτο που έβγαλα το πρωί που έμπαινα στο νοσοκομείο και έλεγα στον άνδρα μου "μα το θεό σου άρεσε αυτό το πράγμα,κοίτα πως ήμουν" και γυρίζει και μου λέει "ήσουν πιο αφρατούλικο,πιο ζουμπουρλούδικο" ξέρω πως αυτό που λέει το εννοεί και του άρεσα όπως είμαι ,αλλά εγώ ακόμα και τώρα δεν μπορώ να δεχτώ το πως είναι "καταντήσει"
Ποστάρω λοιπόν τις φώτο μου αφενός γιατί πια νιώθω πολύ καλύτερα με εμένα και αφετέρου νομίζω πως είναι ένα κίνητρο είτε κάποια κοπέλα κάνει δίαιτα, είτε σκέφτεται να κάνει κάποια επέμβαση να δει πως μπορεί να αλλάξει το σώμα της,η ψυχολογία της.Και εμένα μου κάνει απίστευτα καλό να ακούω και από άλλους το πόσο έχω αλλάξει,ίσως είναι θέμα ματαιοδοξίας,στα αλήθεια δεν ξέρω αλλά είναι όμορφο :)Τις παλιές μου φώτο όχι δεν τις πετάω είμαι εγώ σε αυτές,παραμορφωμένη μεν αλλά εγώ και θέλω να μου θυμίζουν το πως ήμουν !
ουφ πολλά είπα :D
yg ʼβα μου ,εγώ για τώρα μάζεψα όλα τα καλοκαιρινά μου μικρά και μεγάλα μεγέθη και έχω σκοπό του χρόνου που πλέον θα έχω σταθεροποιηθεί να τα πετάξω όλα όσα θα είναι πλέον μεγάλα,αλλά θέλω πριν το κάνω αυτό να φορέσω αυτά τα μεγάλα ρούχα και να δω πόσο τεράστια θα είναι πια.Νομίζω πως θα νιώσω απόλυτα ικανοποιημένη!Τα χειμωνιάτικα τελειώνοντας η σεζόν θα τα ξεφορτωθω,ήδη όσα φόραγα πέρσι είναι εκτός λόγω μεγέθους και τα έχω σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών για να τα δώσω
λοιπον γιατις αδερφες σου δεν θα αναφερω τιποτα και αναρρωτιεμαι πως μπορουν αν μην χαιρονται οταν η αδερφη τους χανει κιλα, ομορφαινει ολο και περισσοτερο και πανω απο ολα δεν κινδυνευει η υγεια της!!!! πραγματικα δεν μπορω να τις καταλαβω!!! ισως επειδη εχω τις τελειες σχεσεις με τα αδερφια μου, αλλα και παλι τι να πω? εισια η σταχτοπουτα ειναι οι κακες αδερφες!? τεσπα φανταζομαι οτι σε πληγωνει αυτο (αν εισαισυναισθηματικη οπως εγω!) αλλα τι να πω? μιλησε μαζι τους και πες στους στα ισια, ποιο ειναι το προβλημα σας?